Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Wielki ex na X360 w 2014 roku, dziewięć lat wsparcia. A co tam na PS3, 

Persona 5 pod koniec roku.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 590,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

FH2    :ninja:

Europa, otwarty świat, warunki atmosferyczne...pysznie!  :ninja:    

NFS Rivals ^^

Baron Xboxa pisze, ze Horizon na One bedzie na silniku FM5, a na 360tce na silniku poprzednika. 

(przynajmniej tak mu podpowiada wyobraznia !)   :teehee:

Odkąd mam taki przydomek :f

Ja tylko spekuluje 9/6/2014 dowiemy się wszystkiego.

Ponoć na potrzeby FM5 powstał zupełnie nowy silnik, tak przynajmniej pisali no w tym PE......

Bez przesady - nie jestes jeszcze tak popularny by Cie z Kaymakerem mylic ;) 

Z PE niestety robi sie slaby serwis, ich newsy czesto trzeba przez 3 dzielic.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jeszcze nikt nie widział nowej Forzy a już psy na niej wieszacie, gratulacje!

Sonyslaves w natarciu, nie ma nic na X360 źle zapowiadają coś na X360 beka i bądź tu mądry.

X360 pewno dostanie do(pipi)ana H1 a XONE grę na silniku FM5.

Wy potraficie ocenić grę po kilkunastu sekundach gameplau wiec wiesz.

(pipi)a, co oni wyprawiaja, MKX, Horizon 2, i Homefron. Szykuje sie genialne E3 jak rok temu, kiedy o wszystkim było już wiadomo przed targami. Dzieki.

ps. MKX  cross genowy, na next geny czy jak ?

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Ponoć na potrzeby FM5 powstał zupełnie nowy silnik, tak przynajmniej pisali no w tym PE......

Forza 5 nie odbiega stylem graficznym od Forza 4, więc mocno w to powątpiewam tym bardziej, że w tej branży silniki budowane faktycznie od nowa, to niesamowita rzadkość. 

Opublikowano

Wielki ex na X360 w 2014 roku, dziewięć lat wsparcia. A co tam na PS3, działają jeszcze w ogóle serwery w jakiejś grze Sony?

Serwery MM są czynne od 2008, ND i GG od 2009. Tak samo Wipeouta Fury, GT6 i Dragons Crown. Nie wiem jak z Demons Souls.

Hehe, a GT5 #sonytakiedobre zamknęło praktycznie w dzień premiery GT6 :).

Opublikowano

na PS3 będzie teraz dużo niezłych japońskich erpeżków wychodzić, tak jak to było na PS2 i PSX'ie pod koniec ich żywota. takie mam przeczucie.

Edytowane przez Mace

Opublikowano

Wielki ex na X360 w 2014 roku, dziewięć lat wsparcia. A co tam na PS3, działają jeszcze w ogóle serwery w jakiejś grze Sony?

X360 master race.

PS3 dostanie Persone. Więc możesz się schowac z tym Horizonem

Opublikowano

Mysle ze Horizon na One da rade.

Nowy NFS to tez cross gen i wyglada bardzo dobrze.

No i wydanie FH2 rowniez na x360 jakos nie przeszkodzilo Playground zaimplementowac chocby zmiennych warunkow atmosferycznych (w przeciwienstwie do nextgenowej Forzy5 czy Drivecluba)

Opublikowano

Europa, otwarty świat, warunki atmosferyczne...pysznie!  :ninja:  drive crap, zamknięte trasy bez pogody z garstką samochodów   :rofl:  

Otwarte miasta to najgorsze co przydarzyło się grom samochodowym w tej generacji. Otwarty świat tak pasuje do wyścigów arcade jak kawałek Wiz Khalifa do nowego trailera Mortal Kombat.

a grałeś w Horizon?

a grałeś w Test Drive Unlimited?

a grałeś w chociażby ostatniego NFS-a?

zamilcz i nie pierd.ol głupot

No grałem - a grałeś w Outruna na automatach czy siedziałeś jeszcze na nocniku? Otwarty świat zabił wyścigi arcade - ja chcę różnorodne piękne trasy z punktu a do b a nie kręcenie się w kółko po nudnej jak pizda mapie. W takim Most Wanted rzygałem z nudów po pół godzinie.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Mysle ze Horizon na One da rade.

Nowy NFS to tez cross gen i wyglada bardzo dobrze.

No i wydanie FH2 rowniez na x360 jakos nie przeszkodzilo Playground zaimplementowac chocby zmiennych warunkow atmosferycznych (w przeciwienstwie do nextgenowej Forzy5 czy Drivecluba)

Pewnie dlatego, że jak już potwierdzono, Playground Games robi wyłącznie wersję na Xone, a port na X360 robi zupełnie inne studio.

Opublikowano

Wy potraficie ocenić grę po kilkunastu sekundach gameplau wiec wiesz.

(pipi)a, co oni wyprawiaja, MKX, Horizon 2, i Homefron. Szykuje sie genialne E3 jak rok temu, kiedy o wszystkim było już wiadomo przed targami. Dzieki.

ps. MKX  cross genowy, na next geny czy jak ?

Jacy Wy nie ma nas są oni i ja, proszę nie wrzucać mnie do jednego wora, po za tym zachowujecie się jak baby on coś mi zrobił to i ja zrobi mu to samo meh śmiech jak by wiedział, że piszę z dupami na tym forum to inaczej gadka by wyglądała !

@ zloto

ha i co leszczuchy barowe

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Europa, otwarty świat, warunki atmosferyczne...pysznie!  :ninja:  drive crap, zamknięte trasy bez pogody z garstką samochodów   :rofl:  

Otwarte miasta to najgorsze co przydarzyło się grom samochodowym w tej generacji. Otwarty świat tak pasuje do wyścigów arcade jak kawałek Wiz Khalifa do nowego trailera Mortal Kombat.

a grałeś w Horizon?

a grałeś w Test Drive Unlimited?

a grałeś w chociażby ostatniego NFS-a?

zamilcz i nie pierd.ol głupot

No grałem - a grałeś w Outruna na automatach czy siedziałeś jeszcze na nocniku? Otwarty świat zabił wyścigi arcade - ja chcę różnorodne piękne trasy z punktu a do b a nie kręcenie się w kółko po nudnej jak pizda mapie. W takim Most Wanted rzygałem z nudów po pół godzinie.

Grałem w Outruna, grałem też Lotus Espirit Turbo Challange na Amige 500, wszystkie Burnouty i pierwszego Need For Speed-a pewnie rodzice wtedy Cie planowali.

Otwarty teren to nic złego

Opublikowano

xD

może gdyby faktycznie wyścigi z otwartym światem były skupione na miastach to bym narzekał ale FH, TDU, ostatnie NFSy to w zdecydowanej większości jazda po górach/lasach/pustkowiach, itd.

Opublikowano

Czyli mozna śmiało powiedziec ze driveclub zostanie zmiażdżony przez Forza Horizon 2 hah beka z klapków, gier nie maja, to co miały byc moze bedą w 2015, jedyna gra na 2014 to gownia.neDC xD Hahah beczunia!

Najlepsze sa bóle u easyego, sam gra w crossgeny ale fh2 na x360 to syf xD widać ze podświadomie żal dupę ściska że zamiast xbox one wybrał ps4

Opublikowano

Tylko że samochodówki z otwartym światem to nie są już tylko wyścigi bo one schodzą na dalszy plan. W takim TDU czy Horizon najlepszą rzeczą była właśnie sama jazda i zwiedzanie świata. Jeżeli tobie się to nie podoba to twój problem. Dla mnie za to zamknięte trasy na których ciągle się ścigasz są strasznie nudne.

Opublikowano

Grałem w Outruna, grałem też Lotus Espirit Turbo Challange na Amige 500, wszystkie Burnouty i pierwszego Need For Speed-a pewnie rodzice wtedy Cie planowali.

Otwarty teren to nic złego

Need For Speed 1 to moja druga kupiona gra na pierwsze Playstation zaraz po Tekkenie - swoją drogą najlepsza w serii EA i urzeczywistnienie wszystkich marzeń o grach samochodowych po przesiadce z Lotusa. I jej siłą były świetne i zróżnicowane trasy , a nie kręcenie się w kółko po jednej mapie w poszukiwaniu garażu żeby zmienić samochód albo odpowiedniego skrzyżowania żeby zacząć wyścig.

Otwarty teren to świetna sprawa, ale nie w ścigałce arcade, gdzie tylko służy sztucznemu wydłużeniu rozgrywki przez serię nudnych i do niczego nie potrzebnych czynności nie związanych ze ściganiem. 

Tylko że samochodówki z otwartym światem to nie są już tylko wyścigi bo one schodzą na dalszy plan.

No właśnie. Widocznie zepchnięcie wyścigów na dalszy plan w grze wyścigowej to dla was plus. Dla mnie minus. O i tyle.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Czyli mozna śmiało powiedziec ze driveclub zostanie zmiażdżony przez Forza Horizon 2 hah beka z klapków, gier nie maja, to co miały byc moze bedą w 2015, jedyna gra na 2014 to gownia.neDC xD Hahah beczunia!

Najlepsze sa bóle u easyego, sam gra w crossgeny ale fh2 na x360 to syf xD widać ze podświadomie żal dupę ściska że zamiast xbox one wybrał ps4

Ciekawe w jakie exy ogrywasz na Xo w tym roku, bo na Ps4 przynajmniej coś wyszło na na x-boksie nic. Wiec skończcie już pieprzyć, że na ps4 nie ma gier. Nudne to już mniej więcej tak samo jak gry na Xo.

Zreszta zabójczy rok się szykuje na XO Fh2 i halo 2 HD, nie no kurfa, Sony klęczy i płacze. :D

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Pomijam juz fakt, ze gdyby Drive Club, Order, czy Uncharted byl crossgenem beka bylaby taka sama. 

Bol dupy bo nie wybralem konsoli, na ktorej ogrywalbym te same szpile w gorszej rozdzialce, gorszym frameratem, screen tearingiem itp. - tylko kubson! I kto napisal, ze FH2 na 360tce to syf ? Napisalem dokladnie odwrotnie, ze jak roznice beda niewielkie (jak w Tytanfall, MGS itp) to niedlugo bedzie sie bardziej oplacalo kupic 360tke za 500 zl niz nextgena MS.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Oho, widzę, że się niektórzy po bitch slapie od Spencera jeszcze nie pozbierali. A wszystkie nadzieje pokładali w krulu :turned:

TYLKO XBOX (360)

lol

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Ciekawe w jakie exy ogrywasz na Xo w tym roku, bo na Ps4 przynajmniej coś wyszło na na x-boksie nic. Wiec skończcie już pieprzyć, że na ps4 nie ma gier. Nudne to już mniej więcej tak samo jak gry na Xo.

Rzeczywistość ich zniszczyła, są w ciągłym amoku i jak to chory psychicznie człowiek, powtarzają w kółko jedno i to samo. Nie wiem jak ich stan psychiczny będzie wyglądał po E3.

Opublikowano

No nic nie ma na xboxie, gram w gify tak jak wy haha jesteście mega żałośni, no ale co sie dziwić, biegaliscie po sklepach potykaliscie sie o palety, wyrwaliście sobie konsole tylko po to zeby zbierała kurz,

#interesżycia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.