Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

kitajce dąly tej brażny więcej niż kiedykolwiek hamburgry beda w stanie.

Ladne odbijanie pileczki XD Pedal w rurkacj lepsze niz nic, Sony robi te ochlapy a wy je lykacie jak mlode pelikany. Dobrze kitajce sobie armie kurtozan wychowaly :D

Po prostu ciągle piszecie o tym, że na PS4 nie ma w co grac a sami nie jesteście w stanie podac zadnego konkretnego exa na Xo w tym roku. No (pipi)a, debile czy co ? A pedau w rurkach to bardzo fajna gra. jak komuś podobały sie poprzedniczki to i spodoba SS

Moźe dlatego, że konsole wyszły pod koniec 2013 i dla przeciętnych graczy, którzy wahają się nad wyborem konsoli XO ma więcej do zaoferowania jesłi chodzi o eksy niż ps4. Multiplatformy się nie liczą, indyki tak samo.

bla bla bla. Chciałem liste fajnych exow wydanych w 2014 roku, dalej nie dostałem. Widze, że sie nie doczekam. Dla mnie oby dwie konsole póki co oferuja niezłe gufno, ale pisanie, że na ps4 nie ma w co grac to taka sama głupota jak pisanie że mazzeo zna się na grach.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 590,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Musi coś wyjśc jeszcze w tym roku, bo inaczej biedny to rok dla PS4.. trzeba czekac do e3

Musi to na rusi a u kitajcow dostaniesz maksymalnie The Witness pod choinke I koszyk z remasterami.

Póki co jeden remaster zapowiedziany ( TLOU ), na trzy od razu u hamerykańców ( H1, H3, H4 ), ale wiadomo, klapeczki swoje :sweat:

Opublikowano

Fajne eksy na ps4 - zero

fajne eksy na xo - zero

fajne eksy na wii u - 3

3:0

anyway fajna opcja dla fanów gały

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Musi coś wyjśc jeszcze w tym roku, bo inaczej biedny to rok dla PS4.. trzeba czekac do e3

Musi to na rusi a u kitajcow dostaniesz maksymalnie The Witness pod choinke I koszyk z remasterami.

To samo z halo. Ale tacy z was hipokryci, że skoro nagle cinematic experience jest spoko to może zaraz się dowiem, ze i remastery sa spoko.

Opublikowano

Multiplatformy się nie liczą, indyki tak samo.

Indyki się liczą i to bardzo. Among the Sleep, SOMA i The Witness to przykłady z brzegu, a dla mnie silne argumenty. Tyle w tym temacie hardcorowców, a patrzą tylko na mainstreamowe produkcje.

Opublikowano

Musi to na rusi

W Białymstoku też.

Opublikowano

Indyki się liczą i to bardzo. Among the Sleep, SOMA i The Witness to przykłady z brzegu, a dla mnie silne argumenty. Tyle w tym temacie hardcorowców, a patrzą tylko na mainstreamowe produkcje.

Takie jak hotline miami super? Po to kupuje konsole za 2k żeby grać w grę z grafiką z pegsusa. Lecz się człowieku ja ci dobrze radze.

Opublikowano

Fajne eksy na ps4 - zero

fajne eksy na xo - zero

fajne eksy na wii u - 3

3:0

co racja to racja, ale poczekajmy az Ps4 i Xo beda tyle na rynku co WiiU. tak się zastanawiam czy aby nie wziać niedługo Wii. Wstyd się przyznac ale nie grałem jeszcze SMG, MadWorld czy innych fajnych exow na tę konsole. Po prostu kontrolery ruchu mnie odpychają.

Takie jak hotline miami super? Po to kupuje konsole za 2k żeby grać w grę z grafiką z pegsusa. Lecz się człowieku ja ci dobrze radze.

Po to kupuje konsole za 2k aby ogrywac kozackie exy, fajne multiplatformy i od czasu do czasu odpalić jakieś indyka który gniecie jądra jak choćby Hotline Miami

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

No niestety, mnie wiiloty do dzisiaj wkur,wiają i nie mogę zrozumieć dlaczego nie można w te wszystkie gry grać Classic Controllerem, ale i tak SMG 10/10.

Opublikowano

ale juz taka vita czy inny przenosniak i jej maly ekran oled to cud miod malina do indykow i wcale nie uwazam ze sa one przez to nikogo

broken sword 5, txk, olliolli, steamdig world, w tym roku jeszcze velocityx2, hotline miami2, zaraz port z pc the swapper - to sa wszystko super gry, na ktore sie jaram i jeszcze nie kosztuja tyle co te niby wielkie blockbustery z next genow po 279zl sztuka

Opublikowano

No niestety, mnie wiiloty do dzisiaj wkur,wiają i nie mogę zrozumieć dlaczego nie można w te wszystkie gry grać Classic Controllerem, ale i tak SMG 10/10.

mam nadzieję, że tak napisze jak ogram wreszcie SMG, ale te willoty mnie odpychają. Małym plusem jest to, ze kumpel z pracy kupuje synowi wii. Chyba bedę musiał go odwiedzić i spróbować się przekonać.

Z drugiej strony jak kupie jednak te Wii też jakoś duzo nie zapłace, więc nawet jak mi sie nie spodoba to nie bedę stratny.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Ej, a może Ty przez cały czas masz ustawione w opcjach, że sensor bar jest pod TV (albo nad TV), kiedy w rzeczywistości jest odwrotnie? :o

Anyway, ujawniono, iż Bruce Straley oraz Neil Druckmann są obecnymi szefami projektu Uncharted na PS4. huh. Obecnie mają 4 projekty w pracach.

http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2014/06/02/a-candid-interview-with-evan-wells-and-christophe-balestra-on-the-state-of-naughty-dog-uncharted-and-the-last-of-us.aspx

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Ludzie qrva ogarnijcie się ustalmy parę faktów do (pipi) nędzy :

- Remastery są OK obie konsole dostaną coś swojego i fajnego zarazem.

- Exy to Exy nieważne czy robione od nowa czy crossgenowe Ex to Ex i deal with it !

- Póki co obie konsole pod kątem gier mają ten sam stan czyli nie wiele tego jest.....

I tego się trzymajmy.

Opublikowano

Windows to platforma Microsoftu, więc gry wychodzące tylko na PC i Xboxa to dalej exy.

Opublikowano

Ludzie qrva ogarnijcie się ustalmy parę faktów do (pipi) nędzy :

- Remastery są OK obie konsole dostaną coś swojego i fajnego zarazem.

- Exy to Exy nieważne czy robione od nowa czy crossgenowe Ex to Ex i deal with it !

- Póki co obie konsole pod kątem gier mają ten sam stan czyli nie wiele tego jest.....

I tego się trzymajmy.

jeśli będziemy się tego trzymać, temat umrze.

Opublikowano

No grafika z Pegazusa w czystej okazałości.

shot_2013.08.05__time_12_14_n01.png

TheWitness.jpg

Among-The-Sleep-2013-05-24-00-10-09-85.j

33111_1_5280aed20b.jpg

Leczyć się możesz jedynie Ty, skoro automatycznie pod słowo indyk dopasowujesz grafikę z Pegazusa.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Obecnie mają 4 projekty w pracach.

U4, TLoU Remastered, niezapowiedziana gra i co jeszcze?

Opublikowano

Tak w ogóle na PS4 wychodzi jeszcze jakiś ex w tym roku [poza driveclubem]? Ten Project Beast wiadomo kiedy będzie?

THE LAST OF FACKING US CITIZEN KAINE DELUX FULL HD 30FPS EDITION (pipi)o

Last Of Us Remastered ma być w 60 fpsach.

Opublikowano

Windows to platforma Microsoftu, więc gry wychodzące tylko na PC i Xboxa to dalej exy.

A gierki na Windows Phone to też exy ? Rozróżniajmy gry na konsole czy pc. jeżeli FH2 wychodzi na X360 i XO to dla mnie to ex. Jeżeli pojawiła by się też na PC czy jakąś platformę sygnowaną marką Sony to już straciła by status exa

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Leczyć się możesz jedynie Ty, skoro automatycznie pod słowo indyk dopasowujesz grafikę z Pegazusa.

Chcesz powiedzieć że to rozpikselowane coś ma dobrą grafikę? Ty w ogóle widziałeś grę z ładną grafiką? Grałeś w nowego bf-a? Ide grać w fifkę "KONESERZE" xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Kidnappa, ale jedne z najlepszych gier poprzedniej generacji to multiplatformy dostępne na PC. Możliwe do ogarnia na padzie od x360.

Opublikowano

Ej, a może Ty przez cały czas masz ustawione w opcjach, że sensor bar jest pod TV (albo nad TV), kiedy w rzeczywistości jest odwrotnie? :o

Wszystko mam dobrze ustawione.

Opublikowano

Wszystko mam dobrze ustawione.

No to nie rozumiem. Wiilot to ewolucja, następny krok po tradycyjnym padzie. Szkoda że w next genie jest regres.

Opublikowano

Obecnie mają 4 projekty w pracach.

U4, TLoU Remastered, niezapowiedziana gra i co jeszcze?

Remaster tej niezapowiedzianej gry :P

Opublikowano

Indyki lol, stary wiesz jak to jest przypier.dolic heda jakiemuś nubowi z snajpy z 200m i pozniej rozje.bać czolg z samonaprowadzajacej rakietnicy a potem zbaserejpowac przeciwny team z kumplami i teabagowac przeciwników kiedy siedzimy w 8 na party czacie? No to weź mi nic nie mów o tych smiesznych gierkach coby je atari uciągnelo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.