Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Xboty mają łatwiej z ogrywaniem exow bo mają tylko 3 gry

Ja gralem w 4 gry, czy to znaczy ze roz(pipi)alem system?

To znaczy, że ta 4 nie była exem.

W sumie multiplatformy ogrywalo sie tylko na jednej slusznej konsoli  :whistling:

Edytowane przez hav3n

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 589,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

hav3n wez sie sie ogarnij i szanuj Plejstejszyn bo zaraz sprawdze czy nie masz sygnaturki za ciezkiej i bedziesz nas musial pozegnac :/ :/ :/ 

A tak powaznie chcial bym wiedziec ilu rycerzykuf Sony ogralo te wszystkie EXy 

Opublikowano

Ile razy można o tym dyskutowac?

Opublikowano

hav3n wez sie sie ogarnij i szanuj Plejstejszyn bo zaraz sprawdze czy nie masz sygnaturki za ciezkiej i bedziesz nas musial pozegnac :confused: :confused: :confused:

Ostatnio sprawdziliscie i musialem usunac moja karte gracza z Playstation z sygnaturki, chyba na sile chcecie zebym bym Xbotem  :confused:  :confused:

Opublikowano

Ficus czy od ostatniego roku ktokolwiek poruszyl tutaj jakikolwiek nowy watek ? 

Opublikowano

Ficus Figlarz Figaro jeden wuj 

W UK Dalej bardzo ciezko kupic PS4 jak przyjda to zazwyczaj do sieci GAME z rana i po 12/13 nie ma Argos jest OOS od 3 tygodni 

XBONE Mozna dostac wszedzie :/

Opublikowano

Ile razy można o tym dyskutowac?

Do skutku Ficuś/Figlarz/Figaro* ;)

*Niepotrzebne skreślić

Opublikowano

W temacie mojej zdychającej, a ledwo co kupionej VITY, oczywiście tylko dlatego, że Niny ma zupełnie na Polskę wy(pipi)ane. Dziwię się trochę, że w ogóle nie wykorzystują potencjału multimedialnego tej konsolki. iOSy i Androidy uginają się od pierdyliona softu, z którego większość miałaby rację bytu na konsoli SONY. Żadnych dedykowanych usług, nic... Japończyki zupełnie olali nawet gierki, oddając praktycznie całkowicie pole devom zewnętrznym. Jeżeli sami już robią jakiegoś exa to totalnie z czapy (fps, niby platformer z zerowym poziomiem trudności na kilka godzin itd.). Do tego potraktowanie VITY jako przystawki do PS4...

Opublikowano

Jak nudzą się nam poruszane wątki, zawsze wraca to samo rozwiązanie - ktoś się rozczula przeszłością i sentymentami, reszta podążą i zaczyna wklejac obrazki z podpisami "A PAMIĘTACIE TO???" i nadchodzi kilka podstron wspominek o starych grach. Także ja zacznę.

Xena_Pal.jpg

Pamiętacie? Się grało. Do dzisiaj mam oryginał.

Opublikowano

W Zavvi maja PS4 z Killzone....za 400 funtow  :sick:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Mnie interesuje tylko gola a nie te ich smieszne bundle :D Zeby kupic i sprzedac na Facebooku jak rasowy cebulak 

Opublikowano

Najlepsze ze zazwyczaj ci co najwiecej tutaj krzycza o tym ze "EXy Sony Takie Dobre" Polowy tych exow nawet nie ograly a jak juz ograly to na zasadzie Cebularasa i w sumie zero z nich pozytku :>

A jakie to ma znaczenie?

Lepiej miec 3 exy czyli Forze,Halo i Grarsow i albo sie podoba albo nara? Czy lepiej miec pare exow i miec w czym wybierac? W szczegolnosci w przypadku gdy ktos chce tylko jedna konsole bo nie chce lub go nie stac na dwie?

Opublikowano

Najlepsze ze zazwyczaj ci co najwiecej tutaj krzycza o tym ze "EXy Sony Takie Dobre" Polowy tych exow nawet nie ograly a jak juz ograly to na zasadzie Cebularasa i w sumie zero z nich pozytku :>

A jakie to ma znaczenie?

Lepiej miec 3 exy czyli Forze,Halo i Grarsow i albo sie podoba albo nara? Czy lepiej miec pare exow i miec w czym wybierac? W szczegolnosci w przypadku gdy ktos chce tylko jedna konsole bo nie chce lub go nie stac na dwie?

weź się nie kłóc bo nie warto :P

Opublikowano

No pewnie, ze nie warto. Klapy tak pitola o tych exach i rozdzielczosci w multiplatformach, a jak zajrzysz w sygnature to wiekszosci tych exow ich konsola nawet nie widziala, a najwiecej grali w gorsze jakosciowo multiplatformy. No ale argument w wojenkach jest, to jest najwazniejsze.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

W temacie mojej zdychającej, a ledwo co kupionej VITY, oczywiście tylko dlatego, że Niny ma zupełnie na Polskę wy(pipi)ane. Dziwię się trochę, że w ogóle nie wykorzystują potencjału multimedialnego tej konsolki. iOSy i Androidy uginają się od pierdyliona softu, z którego większość miałaby rację bytu na konsoli SONY. Żadnych dedykowanych usług, nic... Japończyki zupełnie olali nawet gierki, oddając praktycznie całkowicie pole devom zewnętrznym. Jeżeli sami już robią jakiegoś exa to totalnie z czapy (fps, niby platformer z zerowym poziomiem trudności na kilka godzin itd.). Do tego potraktowanie VITY jako przystawki do PS4...

Ale dlaczego Vita jest umierającej, przecież multum gier niezależnych jest szykowane pod ten sprzęt( np.: najlepsza gra na PC z zeszłego roku "The Swapper")? Czyżby dlatego, że nie ma na niej gier hiper duper AAA pif paf, no AI, sinematik ekspyrienc?

Opublikowano

No pewnie, ze nie warto. Klapy tak pitola o tych exach i rozdzielczosci w multiplatformach, a jak zajrzysz w sygnature to wiekszosci tych exow ich konsola nawet nie widziala, a najwiecej grali w gorsze jakosciowo multiplatformy. No ale argument w wojenkach jest, to jest najwazniejsze.

A jakie to ma znaczenie? Nawet gdyby klapek gral w te exy to bot by powiedzial ze taki ex to zaden ex bo nie sprzedal sie w 10 milionach i zaraz by przywolal swego brata betona czyli rycerza blache na ktora wedruja botow "exy" ktory by twierdzil ze on ma indyki ktore i tak sa lepsze niz exy z gorsza sprzedaza bo bez marketingu z konsoli Sony, kolo byloby zamkniete i porzadku dalej by nie bylo.
Opublikowano

Nawet gdyby klapek gral w te exy to bot by powiedzial ze taki ex to zaden ex bo nie sprzedal sie w 10 milionach i zaraz by przywolal swego brata betona czyli rycerza blache na ktora wedruja botow "exy" ktory by twierdzil ze on ma indyki ktore i tak sa lepsze niz exy z gorsza sprzedaza bo bez marketingu z konsoli Sony, kolo byloby zamkniete i porzadku dalej by nie bylo.

Dawno nie widziałem tak długiego zdania.

Opublikowano

A jakie to ma znaczenie? Nawet gdyby klapek gral w te exy to bot by powiedzial ze taki ex to zaden ex bo nie sprzedal sie w 10 milionach i zaraz by przywolal swego brata betona czyli rycerza blache na ktora wedruja botow "exy" ktory by twierdzil ze on ma indyki ktore i tak sa lepsze niz exy z gorsza sprzedaza bo bez marketingu z konsoli Sony, kolo byloby zamkniete i porzadku dalej by nie bylo.

A klapek by odpowiedzial ze exy nie sprzedaja sie 10 mln bo jest wiekszy wybor i kazdy kupuje to co chce, a na Xboxa 3 gry  :rolleyes: No ale jakos trzeba napisac kolejne tysiace stron CW.....

Opublikowano
Informacje, do których dotarł brytyjski dziennik The Guardian wskazują na to, że GCHQ - Centrala Łączności Rządowej - brało pod uwagę możliwość użycia współpracującej z Xboksem 360 wersji Kinecta jako narzędzia do masowej obserwacji obywateli.
Ponoć już poprzez niesprecyzowany okres 6 miesięcy w 2008 roku GCHQ i NSA (amerykańska Agencja Bezpieczeństwa Narodowego) w ramach programu "Optic Nerv" przechwytywały transmisję wideoczatów Yahoo. W tym czasie brytyjskie służby wywiadowcze miały zebrać ponad 1,8 miliona obrazów i zapisów rozmów o treści seksualnej.

Centrala Łączności Rządowej szybko zainteresowała się Kinectem z powodu jego popularności i generowanego w Sieci ruchu. Nie jest jasne, czy ostatecznie doszło do wykorzystania z sensora w celach inwigilacji. Co więcej, dokumenty będące w posiadaniu The Guardian podają, że obie agencje pracowały nad kamerami będącymi w stanie rozpoznawać twarze i śledzić gałki oczne. Podobnie jak teraz robi to Kinect podpięty do Xboksa One.

Microsoft twierdzi, że nigdy nie słyszał o programie "Optic Nerv", ale bardzo poważnie traktuje wszelkie doniesienia o potajemnie gromadzonych przez rządy danych konsumentów. Z tego powodu w grudniu zeszłego roku amerykańska korporacja zaczęła wdrażać szyfrowanie na przestrzeni wszystkich swoich usług i opowiada się za odpowiednimi zmianami w prawie.

Oczywiście nie wiadomo na ile prawdziwe są informacje, na których bazuje The Guardian. Z jednej strony mogą one być autentycznym wyciekiem, z drugiej zaś stertą wyssanych z palca bzdur. W końcu agencje wywiadowcze nie mają w zwyczaju zostawiania kopii ściśle tajnych dokumentów w punktach ksero.

http://www.ppe.pl/news-27107-brytyjskie_specsluzby_rozwazaly_uzycie_kinecta_jako_narzedzia_inwigilacji.html

Opublikowano

sprawdziłem ile ograłem exów sony i wyszło 15. liczyłem tylko te prawilne exy, bez rimejków i tylko te, które przynajmniej raz ukończyłem. w kolejce czeka ratchet crack in time, sly, demon souls, nino kuni, tlou, beyond, persona, motorstorm paciffic, gt6, wipeout hd, dragons crown, gow wstąpienie, killzone 3.......pewnie jeszcze coś. są jeszcze multiplatformy, ale mogę w sumie też katować dalej same exy. bo są, jest ich dużo i są różnorodne, a ja gram w prawie wszystkie gatunki. żyć nie umierać. problem officer ? 

Opublikowano

sprawdziłem ile ograłem exów sony i wyszło 15. liczyłem tylko te prawilne exy, bez rimejków i tylko te, które przynajmniej raz ukończyłem. w kolejce czeka ratchet crack in time, sly, demon souls, nino kuni, tlou, beyond, persona, motorstorm paciffic, gt6, wipeout hd, dragons crown, gow wstąpienie, killzone 3.......pewnie jeszcze coś. są jeszcze multiplatformy, ale mogę w sumie też katować dalej same exy. bo są, jest ich dużo i są różnorodne, a ja gram w prawie wszystkie gatunki. żyć nie umierać. problem officer ? 

beka i tak grasz głównie w multiplatformy, nikogo te exy, 80 procent januszy grali tylko w killzłoma i Oh Crap wiec to śmieszne jak klapy się tym jarają, nawet nie wspominaj o tych japonskich szrotach co to nawet tytułu nie potrafię wypowiedziec. Disgaeawea? Dysgagea? Dyskgeja? pocieszne z was klapki że udajecie że was jarają takie szrotki paprotki

edit: czekaj... nie grałeś w Demons Souls? :OO Ty? Master od Dark Souls? What the...

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

sprawdziłem ile ograłem exów sony i wyszło 15.

lol dwa razy wiecej exow ogralem na X360

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.