Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Musi coś wyjśc jeszcze w tym roku, bo inaczej biedny to rok dla PS4.. trzeba czekac do e3

Musi to na rusi a u kitajcow dostaniesz maksymalnie The Witness pod choinke I koszyk z remasterami.

To samo z halo. Ale tacy z was hipokryci, że skoro nagle cinematic experience jest spoko to może zaraz się dowiem, ze i remastery sa spoko.

Ta cala kolekcja Halo mnie nie jara. W remake Halo 2 bym zagral ale pakowanie reszty czesci z podbita rozdzialka to juz gruba przesada.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 590,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Kidnappa, ale jedne z najlepszych gier poprzedniej generacji to multiplatformy dostępne na PC. Możliwe do ogarnia na padzie od x360.

Nie bardzo rozumiem. Co z tego, ze możliwe do ogrania na padzie od 360tki, bo nie czaje ?

Musi coś wyjśc jeszcze w tym roku, bo inaczej biedny to rok dla PS4.. trzeba czekac do e3

Musi to na rusi a u kitajcow dostaniesz maksymalnie The Witness pod choinke I koszyk z remasterami.
To samo z halo. Ale tacy z was hipokryci, że skoro nagle cinematic experience jest spoko to może zaraz się dowiem, ze i remastery sa spoko.

Ta cala kolekcja Halo mnie nie jara. W remake Halo 2 bym zagral ale pakowanie reszty czesci z podbita rozdzialka to juz gruba przesada.

A dlaczego ? mnie też to nie jara, bo nie jara mnie Halo, ale do samych remasterow nic nie mam. Może ktoś kto nie grał nigdy w halo bo np miał tylko 360tke i nie chciał zaczynać serii od 3ki teraz sobie pokona wszystkie części. Zawsze znajdzie się ktoś chętny do nadrobienia zaległości.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Oznacza to tyle, że PC to jak konsola poprzedniej i obecnej generacji, oferująca często wyraźnie lepszą grafikę i darmową usługę sieciową. Oczywiście mówię o grafice względem poprzedniej generacji, bo PC o osiągach PS4 czy XBone to jakieś 3k na sprzęt.

Co do rozdzielania PC od konsol:

Playstation robi Sony, a Microsoft robi Xboxa i Windowsa

Windows i Xbox dzielą wspólną usługę sieciową (nawet achiki są w niektórych grach), więc traktuje je jako równorzędne platformy. Plus w Windowsie masz od razu stery od pada do X360.

Edytowane przez TopsyTurvy

Opublikowano

pada od PS4 podobno tez podłączysz do PC bez problemu :) i co terasssssss :D

e. Niby tak, ale MS już samego kompa nie sygnuje swoim logiem. Jak kupie lapka Sony z Windowsem to co w takim razie ?

Dlatego wolę rozdzielać to jako konsole Sony, konsole MS i PeCety.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

ale windows ciagle od micro. to jest prowo albo debil.

Opublikowano

ale sprzęt na którym gram to np sprzet Sony. i co w takim razie ? A tymi debilami to sobie daruj, wyzywac tak możesz swoich kolegow ze szkolnej ławki.

Opublikowano

Jak kupisz lapka Sony to i tak masz Windowsa od Microsoftu, na którym odpalisz gry pisane pod Windowsa od Microsoftu, a podłączając pada od Microsoftu masz niemalże konsolę Microsoftu (na upartego troszkę PlayStation jak podłączysz DS4 ;) ). Koniec końców jeśli grasz na tylko na konsoli to z Twojego punktu widzenia gra, która wychodzi na PC (na którego nie zwracasz uwagi) i Xboxa dalej zostaje exem dla Xboxa.

Opublikowano

nie moze sony zapowiedziec Crasha4, Legend of Dragoon2, Rogue Galaxy2 lub Jak$Dexter4 na E3 z data premiery na koniec roku 2014 i tym samym rozwiac moje watpliwosci co do tego kiedy i jakiego next gena kupic....ehhhh....a tak je.bane this is waiting bo choc wiem ze sony i tak w tej generacji przykozaczy grami to zaczyna mnie nerwowac te czekanie, tym bardziej ze jak widze wzorem ps3(lair,heavenly sword itp) zamiast na jakosc w pierwszym rzucie exów stawiaja na grafe :/

Opublikowano

Wiesz, kanapa, 55-calowy TV i te inne mityczne konsolowe wygody dostępne również na PC.

Chooja. Pececiarze w 90% garbią się przed 17 calowym CRT przy biórku kupionym w Bodzio Meble na komunię. Kanapa, piwko to tylko na konsoli CHUOPCZE.

Opublikowano

Nie kupuję takiego tłumaczenia mimo wszystko, a co z grami na Linuxa ? Wiem, że jest tego mało, ale chyba w jakieś mozna pograc mając tam system operacyjny.

Opublikowano

Czyli poki co z gier pudelkowych - holiday season 2014 

PS4 - Driveclub

Xbone - Sunset Overdrive, FH2

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

Myślę, że rynek Linuxa i MacOSa jest za mały by wydawcy patrzyli na niego przez pryzmat zysków. Możesz raczej liczyć, że dev się zlituje i przekonwertuje grę z Windy na inne systemi, aniżeli otrzymasz dobrego exa na platformy alternatywne do Windowsa.

Opublikowano

Czyli poki co z gier pudelkowych - holiday season 2014 

PS4 - Driveclub

Xbone - Sunset Overdrive, FH2

Bieda w huy. Samochodowki mnie nie jarają więc zostaje tylko SO, ale to nie jest gra za która bym zapłacił 200 zł. Poki co jezeli Sony i MS nie zapowie czegoś fajnego na końcowke roku będe ogrywał multiplatformy.

Opublikowano

(pipi)a jak gierka wyszła na PC to nie ex , przecież ktoś jakiś czas temu uznał że gdy gierka jest na PS4 i Vite to już nie ex.Więc jak może nim być będąc także na PC ? zdecydujcie się w końcu.

Edytowane przez Karas

Opublikowano
Bieda w huy. Samochodowki mnie nie jarają więc zostaje tylko SO, ale to nie jest gra za która bym zapłacił 200 zł. Poki co jezeli Sony i MS nie zapowie czegoś fajnego na końcowke roku będe ogrywał multiplatformy.

To, że nie lubisz samochodówek to już Twój problem niestety M$ zapowiedziało coś fajnego pod nazwą Horizon 2 do tego SO Halo 2 Aniversary i tyle na ten rok IMO.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Ja pjerdole, zaczyna się kolejny tydzień i kolejny cioś w krocze dla Sony. FH2, który i tak był pewniakiem ("BEKA Z XBOTOW JARAJACYCH SIE GRAMI WIDMO), południe europy, otwarty świat, kontynuacja top 3 wyścigówek z poprzedniej generacji, no aż żal Evolution tylko bo Driveclub po prostu blednie, wielkim błędem było niewydanie tego tytułu na PS4 w 2013 roku.

Opublikowano

g7kovpgfauqx7ymmfdur.gif

Opublikowano

Podbijam, czy to nie MK9 uchodzi za najlepszego mortala od WIELU WIELU lat?

MK9 to pierwszy dobry mortal od czwórki, jest chyba nawet od niej lepszy. Ale po co grać w nowe mortale jak jest umk3 i trilogy :)

Ze 5 i 6 lepsze od 4? Ale serio mate?

Opublikowano

To, że nie lubisz samochodówek to już Twój problem niestety M$ zapowiedziało coś fajnego pod nazwą Horizon 2 do tego SO Halo 2 Aniversary i tyle na ten rok IMO.

Ja tu nie widzę problemu, nie łykam każdej gry mimo tego, że jest exem na konsole którą posiadam. Nie lubię samochodówek więc jeżeli wydadzą tylko te gry co mówisz na koniec roku to bedzie to dla mnie żałosny rok dla next genów. Po jednej grze wartej uwagi na oby dwie konsole to jest I:SS i SO. W tym, że dla mnie żadna z nich nie jest warta kupna next gena. 2015 zapowiada sie lepiej Order, QB i Uncharted i bede zadowolony. Tak lubie pif-paf i cinematic experience.

Opublikowano

Czworka zachowala przynajmniej klimat i dynamike klasycznych odslon, pozniej az do 9 to tylko zombie liukang, gruby bo rai cho i slamazarne poruszanie sie.

IMO

UMK3 > trilogy > 2 > 3 > 1 > 9

reszta to crapy, ktore nie istnieja.

Opublikowano

Jakby komuś nie pasowała muzyka z oryginalnego trailera, wersja dla fanów z lat 90.

Opublikowano

MK to obok TR najlepszy reboot starej serii na zeszlej generacji i jak dla mnie najlepsza bijatyka 2d od lat i chyba najlepsza bijtyka 2d dla samotnego gracza w ogole w dziejach tego gatunku (rzeczy dla samotnika jest od groma z arygenialnym i dlugim jak na bijatyki trybem story i wieza wyzwan)

najwazniesza rzecza jaka oczekuje po nowym MK to wreszcie naprawiony i dobrze dzialajacy tryb sieciowy - to z MK9 to byl tragizm

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Nie wiem czemu ale czuje ze nie bedzie to samo co z MK 9. Ten był powrotem do korzeni i dlatego był za(pipi)isty, a tutaj chcą wprowadzać jakieś dziwactwa, nie wiem czy to dobry pomysł.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.