Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

MK 9 to zzipowane 1, 2 ,3. Stawiam, ze X to bedza wydarzenia z 4, 5, 6.

A w kwiesti najlepszej czesc to nie bylo lepszego klimatu niz 2ka, do ktorej z reszta mocno 9ka rownala.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 590,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Nadaje się do tematu:

Opublikowano

Biorac pod uwage ilosc sprzedanych WiiU to niezły wynik, szczerze to nie spodziewałem się aż tak wysokie sprzedazy.

Opublikowano

rewelka, na e3 niech dowala z grubej rury i znowu zaczne myslec o Wii U, zrobilem sobie na szybko rachunek sumienia jakie exy w ciagu ostatniej generacji rozkochaly mnie spod skrzydel sony i co te studia teraz robia i wyszlo:

wipeout hd - studia juz nie ma wiec hd i 2048 to ostatnie wipeouty ever :(

killzone - nie bijcie ale kochalem multi dwojki, podobal mi sie singiel trojki ale calkowicie nie podoba mi sie kierunek designu w jaki skrecila seria w shadow fall

motorstorm pacific rift - apokalipsa to juz nie bylo to, teraz ten nijaki driveclub, oby te studio sie obudzilo i ten dc ostatecznie bylo

ratchety - imsomniac ma romans z microsoftem ale perspektywa filmu daje nadzieje ze na pewno serii sony nie porzuci, pewnie sansaru sie za nia wezmie

gow3 - trojka byla genialna do jakis 70% gry, potem tragizm, jak ssm ma do konca swiata robic ta serie to ja dziekuje, chyba ze faktycznie zmienia uniwersum

z pewnikiakow zostaje mi media molecule i naughty dog

Opublikowano

Mario Kart 8 sprzedaje się w 1.2 milionie w pierwszy weekend.

5401a1fee759d9d48750ecd3a3c5db66.png

Jest to PR i nie ma linka źródłowego więc dam neogaf: http://www.neogaf.com/forum/

7TjZRVP.gif 

Opublikowano

czyli juz wszystko jasne, pod zwgledem exow stacjonarki 2014:

1.Wii U

2.Xone

3.Ps4

Opublikowano

1.Wii U

2.Xone

3.Ps4

Jest tak jak mówisz.

Opublikowano

DriveClub może się obronić dobrym gameplayem.

Na PS4 w tym roku nic więcej z exow nie wychodzi ? :teehee: Stare dobre Sony, chociaż nie przesadzalbym - Sunset dla mnie poki co wygląda tak samo ciekawie jak Infamous SS, sam developer nigdy nie zrobil gry ponaprzecietnej, wiec jeżeli DC im wyjdzie, to chyba tylko fani HALO napiszą, ze w tym roku MS jest gora...

Edytowane przez easye

Opublikowano

1.Wii U

2.Xone

3.Ps4

Jest tak jak mówisz.

za ps4 tak z 50 kratek jest ps vita

Opublikowano

stacjonarki Orzeszek ;) 

a forza horizon2 to bedzie czysta zaje.bistosc nawet jak bedzie w 720p - pierwszy horizon byl rewelacyjny, dodac do tego arcygenilana miejscowke bo lasy,laki, woda >>>>skaly,pustkowia i piasek i nic wiecej nie potrzeba

Opublikowano

No nie wydaje mi sie, zeby DC byl w stanie ja przebic - nawet "z kierownicami Logitecha"  :teehee:

Czyli co - standardowo, na konsoli Sony gry exclusywne zaczna sie pojawiac gdzies po 2-3 latach po premierze. Jeszcze gdyby wydali w tym roku The Order i Uncharted...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Czyli co - standardowo, na konsoli Sony gry exclusywne zaczna sie pojawiac gdzies po 2-3 latach po premierze ? 

tak

Opublikowano

Fajnie jakby doje.bali z project beast na jesień 2014 :>

Opublikowano

stacjonarki Orzeszek ;)

a forza horizon2 to bedzie czysta zaje.bistosc nawet jak bedzie w 720p - pierwszy horizon byl rewelacyjny, dodac do tego arcygenilana miejscowke bo lasy,laki, woda >>>>skaly,pustkowia i piasek i nic wiecej nie potrzeba

death.jpg

Opublikowano

a skad w ogole wziela sie data wydania Horizon 2 na ten rok ?

Opublikowano

z dzisiaj z ogloszenia

Opublikowano

Bieda w huy. Samochodowki mnie nie jarają więc zostaje tylko SO, ale to nie jest gra za która bym zapłacił 200 zł. Poki co jezeli Sony i MS nie zapowie czegoś fajnego na końcowke roku będe ogrywał multiplatformy.

To, że nie lubisz samochodówek to już Twój problem niestety M$ zapowiedziało coś fajnego pod nazwą Horizon 2 do tego SO Halo 2 Aniversary i tyle na ten rok IMO.

Też mi się tak wydaje, 2 gry, do tego Halo w HD i sądzę, że to będzie wszystko. U Sony DriveClub i pewnie jeszcze jakaś jedna gierka wyjdzie i oczywiście TLOU. Z tego wszystkiego i tak najbardziej jara mnie Destiny i Diablo na ten rok, DriveClub i Halo tak raczej przy okazji.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

mnie się wydaje oczywiste, że targetem reedycji Halo są nowi gracze, którzy pierwszych części nie ograli na poprzedniej generacji. Co by nie mówić, to ciężko zaczynać przygodę z jakąkolwiek serią od 5. części.

Opublikowano

Ee tam, po CE było pewniakiem, że wydadzą podobnie drugą część, a 3 i 4 już z górki pójdzie, bo nawet rozdzielczości zmieniać nie trzeba. Skok na kasę jak każdy remaster i sporo fanów kupi, sam w to wchodzę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.