Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

z drugiej strony jak sony je.bnie na e3 pokazem uncharted4 to raz na zawsze skonczy sie gadka ze xone optymalizacja i chmura moze sie zblizyc do ps4 jesli chodzi o poziom oprawy A/V, a na dobre exy i multiplatformy przyjdzie czas - pewnie juz w 2015 sie zacznie, takie to jest te sony od zawsze wiec nie wiem czy tu sie dziwic (przypominam niektorym ze nawet ps2 mialo z tym problemy i pierwszy gry wygladaly gorzje niz na dreamcasta i dopiero chyba DMC zrobilo roznice jako pierwsze)

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 590,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Sęk w tym, że w 2015 MS dowali z grubej rury - już pisałem, że w 2015 zbiegają się 3 z 5 najlepszych/najmocniejszych IP MS: Halo 5, Fable Legends i Forza Motorsport 6. Odpowiednikiem Sony musiałoby być Uncharted 4, God of War i Gran Tourismo 7. 

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Sęk w tym, że w 2015 MS dowali z grubej rury - już pisałem, że w 2015 zbiegają się 3 z 5 najlepszych IP MS: Halo 5, Fable Legends i Forza Motorsport 6. Odpowiednikiem Sony musiałoby być Uncharted 4, God of War i Gran Tourismo 7. 

Z całym szacunkiem, ale... Fable? lol

Opublikowano

Sęk w tym, że w 2015 MS dowali z grubej rury - już pisałem, że w 2015 zbiegają się 3 z 5 najlepszych IP MS: Halo 5, Fable Legends i Forza Motorsport 6. Odpowiednikiem Sony musiałoby być Uncharted 4, God of War i Gran Tourismo 7. 

Z całym szacunkiem, ale... Fable? lol

Lubisz czy nie to jedno z większych IP na wyłączność.

Opublikowano

Halo 2 i nowa forza.

1397233095-scanners4.jpg

Opublikowano

Przez kilka dni trzeba botom odpuścić te majaki. Po E3 znów znikną na pół roku.

Same cross-geny i multiplatformy w 792p, a plankton zachowuje się tak, jakby byli królami życia :lol:

Opublikowano
Figaro Ty tak na serio? :o

A nie? Co realnie ma Sony na ten rok? Ma Driveclub, a ja nie znoszę takich nudnych wyścigów. Horizon chociaż ma soczyste kolory i fajną muzykę. Potrafię tylko zdzierżyć arkejdowe samochody typu Burnout czy Outrun.

Opublikowano

Moga dorzucic jeszcze The Witness ale tego raczej w pudelku nie bedzie? MS przewaznie mial dobre gry na Swieta a w tym roku Sony konkretnie dalo ciala. 2015 zapowiada sie cudownie ale MS bedzie mial Halo, Fable, Forze I pewnie Quantum. Moze jeszcze cos Spencer dorzuci. Teoretycznie im dluzej trwa generacja tym wyrazniej bedzie widac starania Spencera o dluga I dobra liste exow.

Opublikowano

Jeśli MS nie ujawni remake'u Halo 2 przed E3, to będzie znaczyło moim zdaniem, że ostro kombinują z oryginalnym multi i chcą tym dowalić na konferencji. Innego wytłumaczenia nie widzę.

Jeśli Halo 2 będzie miało multi z oryginału, to neogaff padnie na tydzień :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Moga dorzucic jeszcze The Witness ale tego raczej w pudelku nie bedzie? MS przewaznie mial dobre gry na Swieta a w tym roku Sony konkretnie dalo ciala. 2015 zapowiada sie cudownie ale MS bedzie mial Halo, Fable, Forze I pewnie Quantum. Moze jeszcze cos Spencer dorzuci. Teoretycznie im dluzej trwa generacja tym wyrazniej bedzie widac starania Spencera o dluga I dobra liste exow.

Ah, tak, Witness. Fajnie to wygląda. W pudełku czy nie, małe znaczenie. Gdzieś ostatnio czytałem, że gra ma więcej niż 600 zagadek ;p

Opublikowano

Jestem w stanie zrozumieć wszystko! Gears of War, Fable, Forze, Sunset Overdrive, QB - to będą bardzo dobre gry ale kur.... mać HALO???? Na samą myśl o tej grze mam tak:

132.gif

Nie trawię tej serii i nie mogę zrozumieć co jankesy widzą w tej grze.

Edytowane przez Neox

Opublikowano

a skad w ogole wziela sie data wydania Horizon 2 na ten rok ?

to klaperstwo ci nie służy kompletnie.

A może to panika, kiedy PS4 na pchlim?

To juz nawet nie mozna zapytac o date premiery? Nigdzie jej po prostu znalezc nie moge, ale rozumiem, ze dokladny miesiac podadza na E3?
Opublikowano

W (pipi)e mam co sądzisz o Halo, po prostu przestań pisać.

a skad w ogole wziela sie data wydania Horizon 2 na ten rok ?

to klaperstwo ci nie służy kompletnie.

A może to panika, kiedy PS4 na pchlim?
To juz nawet nie mozna zapytac o date premiery? Nigdzie jej po prostu znalezc nie moge, ale rozumiem, ze dokladny miesiac podadza na E3?

Przeglądarki na PS4 używasz że nie możesz znaleźć? Oficjalna notka jak byk mówi fall 2014, nie wiem, pytasz bo nie możesz uwierzyć jakiego powerfista w jajca dostał twój sprzęt?

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Edit: jednak bez szacunku.^^

Halo to najlepsza seria MS, ale remakiem 2ki bedzie sie jaralo paru uzytkownikow na krzyz, podobnie jak CE po 10 latach.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ten rok.

Opublikowano

Ah, tak, Witness. Fajnie to wygląda. W pudełku czy nie, małe znaczenie. Gdzieś ostatnio czytałem, że gra ma więcej niż 600 zagadek ;p
Jeszcze jest Planetside 2.

XDDDDD kuzwa ale bieda

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Z calym szacunkiem, Halo to najlepsza seria MS, ale remakiem 2ki bedzie sie jaralo paru uzytkownikow, podobnie jak 1dynka wydana po raz kolejny po 10 latach.

Jest jedna zasadnicza różnica - podobno remejk Halo 2 ma mieć multi z oryginału, a to zmienia postać rzeczy.

Opublikowano

Przez kilka dni trzeba botom odpuścić te majaki. Po E3 znów znikną na pół roku.

Same cross-geny i multiplatformy w 792p, a plankton zachowuje się tak, jakby byli królami życia :lol:

Masz rację. Jesteś planktonem i masz majaki. To się zgadza.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.