Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Jak to jest panowie,ze ten Xbox ma takie za(pipi)iste gry a Sony sprzedało juz 2x wiecej konsol? Może wy samych siebie oszukujecie?

Potęga marki. Z PS3 było jeszcze gorzej a i tak dzielnie goniło X360.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 590,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Jak to jest panowie,ze ten Xbox ma takie za(pipi)iste gry a Sony sprzedało juz 2x wiecej konsol? Może wy samych siebie oszukujecie?

Premiera na swiecie vs. premiera w 10 krajach. Tru story

Opublikowano

Jaja to będą jak na E3 nic sensownego nie zapowiedzą :D, bo już wszyscy się wystrzelali.

Opublikowano

Sony się wystrzelało bo ma tylko pasy 1896 i jakieś remastery. MS ma masę gier to sobie zapowiada codziennie coś "tak o". 

Opublikowano

E może dla tego że ma lepsze multiplatformy które stanowią jakieś 90% gierek które wychodzą , dodajmy do tego że aktualnie obie konsole ssą jeśli o ex'y które miały już premierę i wszystko staje się jasne. Jeśli Sony nie weźmie się wgarść a MS jednocześnie jeszcze bardziej pociśnie to może z ta sprzedażą w przyszłości być różnie.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

neox = guernica, ten sam styl pisania i zawartość czaszki.

nie kumam ocb... dzieciakom nerwy puszczaja? 

Spokoj ludzie... beka z tych co biora ten temat na powaznie.

Przecież to ty prowadziłeś tutaj głębokie dysputy lol. Nie pamiętam tej mordy z die hard, ale jeśli mam zostać rozyebany przez uncharted to proszę bardzo.

W zasadzie klapkom wystarczyłby zapętlony przez 2 godziny trailer z UC4 i byłaby victoria.

Opublikowano

Zluzuj mazi bo znowu zamkna temat przez ciebie ;/

Opublikowano

MaZZeo = xbot ponad wszystkie xboty, który nie potrafi z jajem podejść do tego tematu. Popada w nerwicę, obraża, bluzga na lewo i prawo ehhhh.
Odnoszę wrażenie że obóz xbotów byłby znacznie silniejszy bez MaZZeo :D

Edytowane przez Neox

Opublikowano

Proponuje się wstrzymać z wyliczaniem tych eksow aż do zakończenia e3, bo każda z firm może jeszcze czymś zaskoczyć.

Obecnie PS4 wygrywa, DC, Planetsaid2, Witness i mesjasz w singlu i multi, TLoU, plus najlepsze wersję takich gier jak Destiny czy Batman. Sony <3

plusik za mesjasza <3 o

gdzie wygrywa? w twoim prywatnym rankingu... czy kiedykolwiek przegrywala?

zejdz na ziemie... Xbone miazdzy PS4

Nie, po prostu wyliczam eksy na ten rok, a to ze kogoś nie interesuje DC czy SO, to inna sprawa.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Planetside to ex? Ciekawe.

Opublikowano

Tak, tak jak Transistor czy Titanfail, tak twierdzili niektórzy podczas premiery tej gry.

Opublikowano

Przecież Planetside to jest taki pasztet że ja pjerdole, weźcie ściągnijcie tą gierkę na blachę albo laptopa jak macie i obadajcie, kur.wa zapewniam że do Killzona szybciutko wrócicie nie mówiąc o BF.

Opublikowano

Czy w ramach równego traktowania obydwu obozów TLOU może liczyć na ten sam status traktowania co Halo3 (czytaj święta krowa, którą krytukujacy na poważnie musi wykazywać się ulomnością intelektualną)?

Opublikowano

Ja nie kumam podniecania sie ani rimejkami hejlo ani tym bardziej de lest of as. Nowe gry, nowe ip sie licza!

Rimejki sa dobre tylkon by:

a) pomoc jakiejs firmie wyjsc z kryzysu (co moze dotyczyc sony, ale na pewno nie dotyczy microsoftu)

b) pomoc sfinansowac/dofinansowac nowe ip. 

W kazdym innym wypadku jezeli za rimejk odpowiedzialne jest jakies corowe studio (343i lub ND) to jest to marnowanie potencjalu studia, marnowanie zasobow i ogolnie srodkowy palec w ich strone. 

To tak jakby YETI mial siedziec na forum i tlumaczyc nowo zarejestrowanym zasady CW. Czlowiek z takim stazem musi pisac o mesjaszach, a nie zajmowac sie edukacja mlodych. 

Rzeklem. 

Opublikowano

Obiło mi się o uszy, że Akira wspominał o SH robionym przez Team Silent. Jeśli to prawda to dla mnie Konami wygrało E3.

Opublikowano

Obiło mi się o uszy, że Akira wspominał o SH robionym przez Team Silent. Jeśli to prawda to dla mnie Konami wygrało E3.

Link.

Opublikowano

nie no klapki yebane musicie przyznać że Horizon 2 to dobry argument do kupna One

Nie? Jest Rivals, będzie DriveClub, na E3 pewnie dojdzie kolejny NFS, więc ewentualna żądza arcade'owego ścigania zostanie mocno zaspokojona. Klimat festiwalu dla technomułów nie porywa mnie tak bardzo, żeby kupować konsolę, a w razie czego w szafie (chyba ze wstydu) chowa się 360-tka. A zresztą do zakupu next-gena m$ dla zręcznościowej ścigałki mogłaby mnie przekonać tylko oprawa, a patrząc na Forzę 5, inne cross-geny i exy m$ w ogóle, na to kompletnie się nie zanosi.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Czy w ramach równego traktowania obydwu obozów TLOU może liczyć na ten sam status traktowania co Halo3?

Może, 8+.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.