Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

nie no ja tam się bardzo cieszę z tLoU ( w(pipi)ia mnie już ten skrót, za dużo go wszędzie) na PS4, gdyż od kupna ps3 dzieliło mnie tylko przekręcenie kluczyków w samochodzie i 1,5 km do media marktu. Na szczęście Sony ( # takie dobre) ogłosiło pierwszy w historii remake/ wersję true HD (   :teehee:  :woot:  :wallbash: )  nowej gry.

Dzięki Sony ( <3) zaoszczędziłem 600 zł i dalej jestem dumnym xbotem, dzierżącego w łapach najlepszego pada do gier ever. 

Najlepsze jest to, że im jestem bliższy dnia zakupu nowej konsoli tym bardziej się waham. Byłem na 100 % przekonany do PS4 teraz jest 70 do 30 na rzecz Sony. 

To będzie moje pierwsze w życiu E3 które zdecyduje o wyborze nowej konsoli < łzy w oczach> 

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 590,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

nie no klapki yebane musicie przyznać że Horizon 2 to dobry argument do kupna One

Nie? Jest Rivals, będzie DriveClub, na E3 pewnie dojdzie kolejny NFS, więc ewentualna żądza arcade'owego ścigania zostanie mocno zaspokojona. Klimat festiwalu dla technomułów nie porywa mnie tak bardzo, żeby kupować konsolę, a w razie czego w szafie (chyba ze wstydu) chowa się 360-tka. A zresztą do zakupu next-gena m$ dla zręcznościowej ścigałki mogłaby mnie przekonać tylko oprawa, a patrząc na Forzę 5, inne cross-geny i exy m$ w ogóle, na to kompletnie się nie zanosi.

w tym roku nie bedzie nowego nfs. iras fail

Opublikowano

Jeśli miałbym wybrać konsolę z powodu ścigałki, to wybrałbym Wii U i Mario Kart 8. Forza może temu skoczyć w kwestii frajdy. Życzę Driveclubowi najlepiej, ale raczej nie wygra wyścigowej gry roku. Będzie jednak beka z MS-u, gdy Forza nie mając swojego głównego rywala w generacji, ostatecznie dostaje w pupę od Nintendo i znowu nie wygrywa ;)

Opublikowano

Forza H2 wypada kupic z szacunku do czesci pierwszej, nie podlega to dyskusji, i zaden NFS tego nie da, DriveClub bedzie godnym konkurentem dla Forzy H2

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Dla zwykłego jeżdżenia po świecie warto pograć w horizon, oby tylko brakło tego ziomalskiego przygłupiego klimatu, a będzie dobrze.

Opublikowano

Jeśli miałbym wybrać konsolę z powodu ścigałki, to wybrałbym Wii U i Mario Kart 8. Forza może temu skoczyć w kwestii frajdy. Życzę Driveclubowi najlepiej, ale raczej nie wygra wyścigowej gry roku. Będzie jednak beka z MS-u, gdy Forza nie mając swojego głównego rywala w generacji, ostatecznie dostaje w pupę od Nintendo i znowu nie wygrywa ;)

powiedział człowiek, który nigdy nie grał w żadną Forze :P

Opublikowano

Rzeczywiście, będzie sroga beka. Porównywalna może do Driveclub 2013 albo sprzedaży GT6.

btw znowu nie wygrywa? twoje pod niebiosa wychwalane VGA - best racing game, 2009, 2011, 2013 - odpowiednio Forza 3, 4, 5. Jezus i jeszcze wychwala MK nad FH chociaż z żadnym do czynienia nie miał xD

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Ciekaw jestem kiedy Mendrek dojdzie do tego, że jego zdanie nikogo.

Opublikowano

NFS zastapi Horizon 2 XDDDD. Pewnie w Halo I Gearsy tez nie warto grac jak jest Resistance I Quantum Theory XDDD Klapy wszystko lykaja jak rumunskie kurtyzany ,po 5 funtow za obciaganie lachy dwa domy dalej. Wazne zeby byl napis Sony.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Tak sie kurczę zastanawiam...

Jutro poznamy wiecej info o Horizon 2. Znamy juz plany Xboxa One bez Kinecta, ofertę GwG, zapowiedziano Halo 5 i pokazano wiecej o Sunset Overdrive, a dodatkowo ogłoszono, ze QB na E3 nie bedzie (w wersji grywalnego dema).

No to co Microsoft pokaże? :O ciekawość mnie zżera niesamowicie.

Opublikowano

Rozumiem, że cw rządzi się własnymi prawami, ale są pewne granice i szczegóły profesji swoich koleżanek po fachu z UK mogłeś zachować dla siebie, hav3n.

Krasnale ogrodowe i pudziany nikogo oprócz botów, więc można sobie w ogóle darować.

Halo 3 tak nikogo nie obchodziło że sprzedało się go 14,5 mln a w dniu premiery biło wszelkie rekordy. Ano. Może masz jakieś dane ile sprzedało się Killzonów, Resistance i tych innych crapów? 

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

A czy grałeś w Halo 3?

Grałem w split H2 i liznąłem single. I wiesz o tym. 8/10 jak dla mnie, choć bawiąc się w co-op i multi pewnie podwyższyłbym o oczko w górę. H3 to ten sam styl, więc nie wiele by mnie zaskoczył. Absolutnie zrozumiałe jest jednak dla mnie że kolorystyka, design postaci, niektórych alienów i przede wszystkim patos reprezentowany przez tą serię może niektórych odrzucać. Mnie osobiście odrzuca, bo nasuwa typową bajkę o kosmicznych marines dla 13-latków gimpów from USA, ale broni udany gameplay. Twoje pytanie jest zresztą bronią obusieczną, zwłaszcza że nie ukonczyłeś szczerze polecanych ci tytułów w rodzaju SOTC'a, MGS3, czy Shenmue, a z góry wrzucasz je do worka "japońszczyna" aka badziew/ nuda. Fak, znów wyszedł mi poważny post...
Opublikowano

nie no klapki yebane musicie przyznać że Horizon 2 to dobry argument do kupna One

Nie? Jest Rivals, będzie DriveClub, na E3 pewnie dojdzie kolejny NFS

o kurewa, to jakby pisać "Uncharted 4? Przecież wyjdzie Tomb Rider 2"

no ale jak ktoś pisze, że Rockstar od Ubi powinien się uczyć robienia sanboxów... <zakrywa_kamieniem_i_odchodzi>

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Zacznijmy od tego, ze w tym roku nowy NFS moze sie nie pojawic, a EA juz uwalilo cale studio, ktore zrobilo swietne Rivals.

Opublikowano

btw znowu nie wygrywa? twoje pod niebiosa wychwalane VGA - best racing game, 2009, 2011, 2013 - odpowiednio Forza 3, 4, 5. Jezus i jeszcze wychwala MK nad FH chociaż z żadnym do czynienia nie miał xD

Mając na myśli inne od klasycznej Forzy, Forza Horizon, to przegrał na VGA z NFS: Most Wanted. Z FH miałem do czynienia, ale blur był za duży (pewnie by zasłonić nieudolne utrzymywanie 30 fpsów). Jak się odpali FH po sesyjce w np. Dirta 2 czy Motorstorma, to wszystko jest taaaaaaakieeeeeee sloooooooow mooooooootioooon (można by było kręcić kamerą dookoła, by nadać efektu kopniaka z wyskoku Trinity z Matrixa) ;)

Opublikowano

A czy grałeś w Halo 3?

Grałem w split H2 i liznąłem single. I wiesz o tym. 8/10 jak dla mnie, choć bawiąc się w co-op i multi pewnie podwyższyłbym o oczko w górę. H3 to ten sam styl, więc nie wiele by mnie zaskoczył. Absolutnie zrozumiałe jest jednak dla mnie że kolorystyka, design postaci, niektórych alienów i przede wszystkim patos reprezentowany przez tą serię może niektórych odrzucać. Mnie osobiście odrzuca, bo nasuwa typową bajkę o kosmicznych marines dla 13-latków gimpów from USA, ale broni udany gameplay. Twoje pytanie jest zresztą bronią obusieczną, zwłaszcza że nie ukonczyłeś szczerze polecanych ci tytułów w rodzaju SOTC'a, MGS3, czy Shenmue, a z góry wrzucasz je do worka "japońszczyna" aka badziew/ nuda. Fak, znów wyszedł mi poważny post...

Haha lol, pytam kolejny raz o Halo 3 a ten "a ty grałeś w shenmue albo sotc?" lol ja nic nie piszę o tych grach bo mnie nie obchodzą, a ty kolejny raz "jak Halo 3 mogło zasłużyć na 93%?!!! PRZECIEŻ NIE JEST NA PLAYSTATION", a nawet gry nie widziałeś. Co za koleś xD

o boże bo w ppe napisali że grę przecenili... tak samo jak uncharted.

ja wiem że kapy by chcialy by metacritic powyżej 90% był ekskluzywny dla sony ale tak nie jest, a Halo 3 za innowacje, multiplayer i poziom singla spokojnie zasługuje na taką średnią.

Z FH miałem do czynienia, ale blur był za duży (pewnie by zasłonić nieudolne utrzymywanie 30 fpsów).

hahahah co kur.wa xD 940 stron a w tej części cw chyba nic głupszego nie czytalem.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Animacja byla najwieksza wada Horizon, tez dlugo do niej przywyknac nie moglem, ale przeciez teraz maja do dyspozycji o wiele mocniejszy sprzet. Dzisiaj moze pokaza gameplay!

Opublikowano

Ale poslady sciska niektorym :-)

Forza Horizon dla wyscigowek byla tym czym Test Drive Unlimited, od(pipi)cie sie od tej gry prosze was.

Opublikowano

Poślady to się ścisną xbotom, jak zobaczą mikrotransakcje w FH 2 ;)

Opublikowano

nieudolnie utrzymywane 30fps

A compilation of clips proving that Forza Horizon holds firm at 30FPS no matter what happens: Our analysis of the game:

boże co za słaba animacja! za to driveclub ze swoimi 30fps zapewni "feel of 60fps"

Opublikowano

Nawet bym się interesował nową Forzą, gdyby plotki się potwierdziły i śmigalibyśmy amerykanckimi bryczkami po amerykanckiej prowincji w rytmie muzy z lat 80'.

Opublikowano

NFS zastapi Horizon 2 XDDDD. Pewnie w Halo I Gearsy tez nie warto grac jak jest Resistance I Quantum Theory XDDD Klapy wszystko lykaja jak rumunskie kurtyzany ,po 5 funtow za obciaganie lachy dwa domy dalej. Wazne zeby byl napis Sony.

Hahaha. To wy lykscie wszystko :D podniecenie sie niektórych botów pvz, ryse czy peggle 2. Niektórzy też jarali sie gifami z kinect sport rivals. No i co? Premiera była dawno anikt tego crapa nie kupił.
Opublikowano

TUESDAY, JUNE 10

• 12:20 p.m. – Microsoft Studios (Unannounced title)
  • 12:40 p.m. – Microsoft Studios (Unannounced title)
  • 11:00 a.m. – Sunset Overdrive (Insomniac Games/Microsoft Studios)
  • 11:20 a.m. – Microsoft Studios (Unannounced title)
  • 11:40 a.m. – Killer Instinct: Season Two (Iron Galaxy/Microsoft Studios)

THURSDAY, JUNE 12

• 11:00 a.m. – Fable Legends (Lionhead Studios/Microsoft Studios)
  • 11:20 a.m. – Microsoft Studios (TBD)
  • 11:40 a.m. – Project Spark (Team Dakota/Microsoft Studios)

• VS

TUESDAY, JUNE 10

• 1:00 p.m. – Driveclub (SCEA)
  • 2:20 p.m. – The Order: 1886 (Sony Computer Entertainment)

WEDNESDAY, JUNE 11

• 12:40 p.m. – H1Z1 (Sony Online Entertainment)
  • 3:00 p.m. – Sony Computer Entertainment (Unannounced PS4/PS3 title)
  • 3:15 p.m. – Sony Computer Entertainment (Unannounced PS4/PS Vita Digital title)
  • 3:30 p.m. – Hohokum (Honeyslug, SCE Santa Monica Studio/Sony Computer Entertainment)

THURSDAY, JUNE 12

• 12:40 p.m. – PlanetSide 2 PS4 Edition (Sony Online Entertainment)

20101115160935.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.