Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

hehe, znowu Nintendo wygrywa.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 590,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Planetside 2, H1Ch*j2, niezapowiedziana gra na PS4/Vite XDDD. No ale Sony ma najwieksza przestrzen na targach pewnie zeby ograc te wszystkie indyki od tysiaca devow. Nawet jak na samej konfie zapowiedza troche gier to skonczy sie na gifach I planszach z tytulami.

Beczunia z rana do kawy, Sony dostarcza.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Nie no pewnie pokaza wiecej tajemniczych I mitycznych projektow za zamkmietymi drzwiami. Bedzie czym sie jarac do 2023r.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

No liczac Project Beast, DC, Uncharted i ich remaster to juz jest wiecej niz w tym TT. Watpie tez zeby obie firmy nie pokazaly nic wiecej niz przed targami.

Opublikowano

Ale to rozpiska co bedzie transmitowal Twich po konferencjach w dni targowe. Byla juz wczesniej mowa np o Fable ze bedzie grywalne.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

może pokażą więcej ale na swojej konfie a potem cicho (jakiś teaser, trailer)

MS zrobi pokaż na konfie, a potem kolejne pokazy w kolejnych dniach owych jeszcze nie zapowiedzianych tytułów w postaci streamów (gameplaye?)

Opublikowano

te specjalne pokazy tycza sie gier, ktore beda w formie grywalnej na targach i nie wszystkich (np. na e3 bedzie grywalny freedom wars na vite ale swojego oddzielnego pokazu nie ma), jak wiadomo wiekszosc calkowicie nowych zapowiedzi jest zawsze w formie jedynie trailera wiec sila rzeczy specjalnego show na jego temat nie zrobia

Opublikowano

o kurewa, to jakby pisać "Uncharted 4? Przecież wyjdzie Tomb Rider 2"

Co za bzdura  :woot: Jakby te samochodówki miały do opowiedzenia jakąś historię i nie polegały na jeżdżeniu w kółko tymi samymi samochodami. Niczego tej waszej forzy nie ujmuję, ale konsolę kupić dla niej mógłby tylko taki fan ścigałek jak eX4cT, zwłaszcza kiedy stała się cross-genem. Większość graczy kupi NFSa albo ogra DriveClub z plusa i starczy im na rok.

no ale jak ktoś pisze, że Rockstar od Ubi powinien się uczyć robienia sanboxów... <zakrywa_kamieniem_i_odchodzi>

Niczego takiego nie napisałem. Nie kłam.

Opublikowano

10 czerwca będzie:

- Project Beast

- Uncharted 4

- Crash 4

- Driveclub 60fps

- Agent

- Vagrant Story 2

- Medievil 3

- The Last Guardian

Tak będzie, mówie wam, jeśli nie to wrzucę w avatar logo ubisoftu.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

10 czerwca będzie:

- Project Beast

- Uncharted 4

- Crash 4

- Driveclub 60fps

- Agent

- Vagrant Story 2

- Medievil 3

- The Last Guardian

a tak zacytuje gdybyś się rozmyślił :D

Opublikowano

Zapomniał o Syphon Filter.

Opublikowano

o kurewa, to jakby pisać "Uncharted 4? Przecież wyjdzie Tomb Rider 2"

Co za bzdura :woot: Jakby te samochodówki miały do opowiedzenia jakąś historię i nie polegały na jeżdżeniu w kółko tymi samymi samochodami. Niczego tej waszej forzy nie ujmuję, ale konsolę kupić dla niej mógłby tylko taki fan ścigałek jak eX4cT, zwłaszcza kiedy stała się cross-genem. Większość graczy kupi NFSa albo ogra DriveClub z plusa i starczy im na rok.

no ale jak ktoś pisze, że Rockstar od Ubi powinien się uczyć robienia sanboxów... <zakrywa_kamieniem_i_odchodzi>

Niczego takiego nie napisałem. Nie kłam.

Tak samo mozna napisac ze I tak kazdy co roku kupi nowe Call of Duty wiec po co robic inne fpsy. Tylko Halo moze konkurowac z CoDem jezeli chodzi o sprzedaz. A fanow Horizon jest calkiem sporo wiec bedzie warto ograc na One, zwlaszcza ze next genowa wersja jest robiona przez samo Playground a na 360 przez jakies Sumo cos tam XD

Opublikowano

Tlou 2 obstawiam po Uncharted 4. Dobrze słyszałem że ND może teraz robić dwie gry równocześnie czy z innym wydawca mi sie po(pipi)alo?

Opublikowano

niech to bedzie Jak4, blagam....za duzo ostatnio pif paf w tej branzy za wyjatkiem gier od niny

Opublikowano

w sensie ze nie chcesz jak4?

Opublikowano

Najlepsze studio Sony, absolutna czołówka na świecie a ma się marnować robiąc grę z serii i gatunku, który na Playstation interesuje 10 osób?

Czy niektórzy nie widzą, że ND ruszyło dalej i "wyrosło" z takich gier?

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Popieram Ficusia. Niech to będzie Jak 4 albo jakaś nowa platformówka. Mam wielką chęć zagrać na PS4 w wysokobudżetową grę tego typu. Czekam też na jakiekolwiek info o Ratchet and Clank. Za dużo pif paf, za dużo.

PS: Wiem że platformówki też są strzelankami, ale mimo wszystko to inna bajka niż klasyczne FPSy.

Edytowane przez aux

Opublikowano

10 czerwca będzie:

- Project Beast

- Uncharted 4

- Crash 4

- Driveclub 60fps

- Agent

- Vagrant Story 2

- Medievil 3

- The Last Guardian

nie jestem w temacie gier od dłuższego czasu także pytam o potwierdzenie tej informacji. Medievil 3 autentycznie???

Opublikowano

10 czerwca będzie:

- Project Beast

- Uncharted 4

- Crash 4

- Driveclub 60fps

- Agent

- Vagrant Story 2

- Medievil 3

- The Last Guardian

nie jestem w temacie gier od dłuższego czasu także pytam o potwierdzenie tej informacji. Medievil 3 autentycznie???

Oczywiście, na Syphon Filter i nowego Tombę też są szanse, ale tu nie ryzykuje, że nie musieć wstawiać tego logo do avka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.