Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Nie chce mi się wierzyć by ktoryś z casuali zaadoptował się do tak archaicznego modelu grania gdzie trzeba używać mózgu. 

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 590,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

no ale jak ktoś pisze, że Rockstar od Ubi powinien się uczyć robienia sanboxów... <zakrywa_kamieniem_i_odchodzi>

Niczego takiego nie napisałem. Nie kłam.

Iras, dnia 02 Cze 2014 - 12:18, napisał:snapback.png

Mniejsza o to, jak ta gra wygląda, bo przede wszystkim gra się świetnie. Gunplay, stealth, model jazdy - R* niech się uczy.

Opublikowano

Nie chce mi się wierzyć by ktoryś z casuali zaadoptował się do tak archaicznego modelu grania gdzie trzeba używać mózgu.

To glupi jestes, od bardzo dawna (gdzies od 12 lat) chodza ploty na neogafie ze sony pokaze medievila. To musi byc ten rok!

Opublikowano

Tak sie kurczę zastanawiam...

Jutro poznamy wiecej info o Horizon 2. Znamy juz plany Xboxa One bez Kinecta, ofertę GwG, zapowiedziano Halo 5 i pokazano wiecej o Sunset Overdrive, a dodatkowo ogłoszono, ze QB na E3 nie bedzie (w wersji grywalnego dema).

No to co Microsoft pokaże? :o ciekawość mnie zżera niesamowicie.

Wczoraj widziałem rozpiskę transmisji IGN'u (chyba) z targów i mieli tam wpisane na przestrzeni dwóch dni 4 niezapowiedziane gry od MS.

Opublikowano

@kermit - no jeśli odbierasz to jako "Rockstar od Ubi powinien się uczyć robienia sanboxów", to pozostaje cofnąć cię do podbazy na lekcje polskiego, żebyś się czytania ze zrozumieniem nauczył.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Jeszcze tydzien do E3 a Iras juz w pelnym amoku.

Opublikowano

To glupi jestes, od bardzo dawna (gdzies od 12 lat) chodza ploty na neogafie ze sony pokaze medievila. To musi byc ten rok!

to, że były przymiarki do 3 części na PS2 wiedziałem już w 2000 roku, ale myślałem, że po wydaniu Primala  gry z udziałem sir Daniela Fortesque to temat zamknięty. 

Opublikowano

Widać _M_ że jesteś pierwszy raz w cw i nie znasz inside dżołków.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

PS: Wiem że platformówki też są strzelankami, ale mimo wszystko to inna bajka niż klasyczne FPSy.

Jednak ps i Xbox to jest rak. 

Opublikowano

Najlepsze studio Sony, absolutna czołówka na świecie a ma się marnować robiąc grę z serii i gatunku, który na Playstation interesuje 10 osób?

Czy niektórzy nie widzą, że ND ruszyło dalej i "wyrosło" z takich gier?

co to znaczy wyroslo? Jaki byly jakies infaltylne, byly grami dla dzieci? NIE, to byly genialne kolorowe platformowki 3d czyli reprezentowaly klimat i gatunek jaki byl w tej branzy od zawsze i definiowal gry w ogole

Jedynka Jaka to obok Mario64 chyba najlepszy platformer 3d ever, dwojka to arcygenialny klon platformera z gra open world w stylu gta. Do tego kazda czesc miala wysrobowany poziom trudnosci i byla zabawna ale nie taka przeslodzona, dexter czesto sadzil zartami dla doroslych

Bardzo ale to bardzo mi podpadles Szczurek

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Czy niektórzy nie widzą, że ND ruszyło dalej i "wyrosło" z takich gier?

Popieram, więcej strzelanin i szaro burych gier.

Ta generacja zrobiła niezłą czystkę umysłową jeśli chodzi o podejście do gier.

Opublikowano

Dobrze,  że ja nie wyroslem, musiałbym teraz grać w te crapy. 

Opublikowano

Grales i klaskales uszami (do niedawna to nawet killzone byl najbardziej skilowa gra ever, GT najlepszym racerem jaki powstal, a Vita 8 cudem swiata - tak jak wcześniej 360tka, później PS3 i tak w koło Macieju).Teraz wszyscy na forum czekamy, kiedy wystawisz na pchlim U ze swoim standardowym dopiskiem "w koncu moge mowic prawde o tym szrocie" :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jaczes zmienny jak chorągiewka na wietrze takiemu nie można wierzyć w to co pisze.

Od Xbota do sonyslejwa po nintendo faga, takie życie.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Jaczes zmienny jak chorągiewka na wietrze takiemu nie można wierzyć w to co pisze.

Powinienes zostac detektywem.

Na jaka szczelanke czekasz soulik? 

Z autoaimem czy aimassistem?

Opublikowano

Ja kupuje U - przekonales mnie ostatnim wpisem, ze gunplay w Mario 3D world jest najlepszy wsrod FPSow. :teehee:

Opublikowano

Czekam na Batmana AK i na nowego MK, ten wczorajszy trailer przyjemny....

Opublikowano

No ja mam otwarte oczy, za to ktoś kto uważa że w MW3 tekstury są ostre jak żyleta a gra jest piękna miał chyba zamknięte.

Wlasnie obczailem u kumpla 2 pierwsze misje i widzisz Mazzeo, po tygodniu spedzonym z BF, gdzie wszystko jest rozmazane, niewyrazne, czasami tak nierowne, ze miejscami brzydkie (zamkniete pomieszczenia, misje z ruskimi, itp.) MW robi na mnie jeszcze wieksze wrazenie niz kiedykolwiek! Gra wyglada bardzo dobrze i nawet na starym silniku robi mega wrazenie. Ostrosc, stale 60 klatek, a na ekranie dzieje sie jeszcze wiecej, niz w poprzednich czesciach serii. Do tego ta gra miala zawsze to, czego brakuje innym strzelankom, miodnosc, dzieki ktorej nie mozna sie oderwac od pada, wiec sorry Mazzeo, ale ta gra broni sie sama...

ALE TO CALL OF DUTY DOBRE!

PRZEDE WSZYSTKIM MIODNOSC PANOWIE, MIODNOSC!

Opublikowano

LOL - jaki tryhard. Szukanie postow z przed 3 lat :teehee:

Jeszcze co chcesz przez to udowodnic - ze BF na poprzedniej generacji nie wygladal jak kupa, nie byl mniej plynny i nie chodzil w slabej rozdzielczosci ? Tylko krowa nie zmienia zdania... i tak przy niektorych czesciach CODa na poprzedniej generacji bawilem sie bardzo dobrze. Tak samo jak przy HALO na 360tce, ktore dla Ciebie bylo za trudne i wyladowalo na pchlim szybciej niz FIFA i PES (true hardcore player). No nie mam jeszcze problemow z pamiecia i glowa. To ze BF4 teraz dla mnie numer jeden i spedzilem przy nim 160h nie wplywa nagle na fakt, ze 360tka i HALO, czy inne gry/konsole ktorymi sie jaralem staly sie nagle "crapem i go(pipi)em"

Edytowane przez easye

Opublikowano

Po co dyskutujecie z ta charągiewką, po co brac na powaznie dyskusje z osoba ktora w zaleznosci od posiadanej konsoli to zmienia zdanie.

Opublikowano

del

Edytowane przez suteq

Opublikowano

MS w coraz wiekszej du(pipi)e ! :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jeszcze co chcesz przez to udowodnic - ze BF na poprzedniej generacji nie wygladal jak kupa, nie byl mniej plynny i nie chodzil w slabej rozdzielczosci?

Ale przecież BF3 na poprzedniej generacji chodził w znacznie wyższej rozdzielczości niż CoD i wyglądał zdecydowanie lepiej, a w singlu po prostu bardzo ładnie.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

No wygląd może on miał, ale gameplayu to żadnego. No, ale nie od dziś wiadomo, że Ty grasz w rozdzielczości i grafikę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.