Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

obstawiam ze z tego samego zrodla co iras i jego "sony na ps plus zarabia 50%"

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 590,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

dla mnie to abstrakcja XD lustrowanie jakiegoś biednego deva gdzie pracował co robił itd.

Opublikowano

Skad wy wiecie z dokladnoscia do jednego pracownika jaki pracownik danego studia pracuje teraz w innym studiu? Serio to sprawdzacie i pamietacie?

Na stronie Playground Games jest lista pracowników studia z podziałem na działy, w których pracują, a w zakładce każdego pracownika obok zdjęcia jest lista poprzednich miejsc pracy (i tytuł ulubionej gry :) ). Studio zatrudnia obecnie 106 pracowników.

Link: http://www.playground-games.com/team.php

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Do Evolution przeszedł przede wszystkim Ged Talbot - lead designer PGR 3 i 4, weteran serii od czasu Metropolis Street Racer.

Production

Project Gotham Racing 3 (2005)   (PGR3 Leads)

Design

Project Gotham Racing 4 (2007)   (Lead Designer)

Project Gotham Racing 2 (2003)   (Design and Balance)

Quality Assurance

Fur Fighters (2000)   (Tester)

Metropolis Street Racer (2000)   (QA Manager)

Creative Services

Project Gotham Racing (2001)   (Production)

Other

Blur (2010)   (In alphabetical order)

Project Gotham Racing 2 (2003)   (Vehicle Handling Lead)

Szeregowi pracownicy nikogo.

Opublikowano

PS4 1.71 Firmware Update Implements 16 Player Party Chat

http://www.dualshockers.com/2014/06/03/ps4-1-71-firmware-update-implements-16-player-party-chat/

Update: looks like you can invite 16 players, but the actual party chat is still limited to 8. The article below has been amended to reflect this.

Looks like the PS4 firmware update 1.71 just released by Sony Computer Entertainment included an undocumented feature.

The limit for invites to the Party Chat feature has been upped from 8 to 16 players, as you can see from the screenshot below, even if the limit for the chat itself still seems to be locked at 8. This is probably to let players invite more friends, considering that not all of them might join.

It could indicate a future increase of the limit in the actual chat, but for now there’s no way to know when and if that’ll happen.

10259057_10203264822677534_6452275613391

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Jeśli to faktycznie Toscania i krajobrazy będą jak ten poniżej, to ja nie mam pytań  :D

554522-1280x800.jpg

Don juz gotowy :)
audit-exam.jpg

Opublikowano

Batman poleciał na 2015, haha :D

@Maniek, przecież to fejk (przycisk z xbone) :P

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

i2gDDLjPv4AGx.jpg

ikRSPz2iHM7kj.jpg

Jak na X360 to nieźle, ale niech w końcu pokażą wersję z xbone...

Opublikowano

To nic, przeciez beda jeszcze inne hity na PSONE w tym roku.

Prawda?

Opublikowano
przed:

Halo 5 na Xboxa One dalej niepotwierdzone. Ktoś spreparował okładkę Xbox Official Magazine, chodziło o "Halo", jako grę osadzoną w tym uniwersum (plotki mówią o Halo 2 Anniversary). Halo 5 to rok 2015. Gearsy nowe prawdopodobnie 2016. Quantum Break przeskakuje na 2015 (początek, według plotek), a Sunset Overdrive... cóż. Cholera wie.

W co grać na tym Xboxie?  :(

po:

Xbox One wydaje się taką konsolą z krwi i kości - wbijesz, odpalasz grę, zapraszasz znajomych, ładujesz Kinect Sports Rivals, splita w Forzy, KI, dajesz pada i po prostu się bawisz. Nie pierdzielisz o grafice, tylko skupiasz na miodności. Znajomi wyjdą po kilku godzinach i wrócą następnego dnia. Z większym bananem na ustach. 

A do tego wszystkiego dochodzi Sunset Overdrive (które wydaje się grą nastawioną na fun) i kontynuacja fenomenalnej Forzy Horizon. GENIUSZ. Żyć, nie umierać. 

Cóż powiedzieć - ludzie mogą kręcić szyderę, naśmiewać się z grafiki czy 792p, ale posiadacze Xboxów uśmiechną się cicho pod nosem i skupią na zabawie. Mega opcja. Nie dziwie się Zeratulowi, że woli grać na Xboxie One. Mając możliwość nagrywać video jedną komendą, mając lepszego pada, lepszą sieć i lepszą obsługę party - po co kupować edycję na PS4? W dodatku funkcja snap, w razie czego można przełączyć na TV, odejść, zapauzować jedną komendą. Świetne.

Z zakupu jestem bardzo zadowolony. Nie mogę się oderwać od Titanfalla, namówiłem mojego brata, by wymienił swoje PS4 na Xboxa One i jest podobnie zachwycony. Bo cały czas gra, odpala ten sprzęt regularnie. PS4 stało i się kurzyło, bo gry były piękne, ale nudne.

Niezdecydowane osoby powinny wybierać pomiędzy piękną grafiką, a wspaniałą zabawą. To zależy, co dla nich w grach liczy się bardziej. Ja mam dosyć tej całej pogoni za 1080p, bo nie o cyferki tu chodzi  ;)

dziękuję za uwagę

Opublikowano

no (pipi)a jaki bekowy bedzie ten 2014 w tej branzy to nie mam pytan

Opublikowano
  • Autor

Mini czezky

Poza arkade racerami suuusza na nextgenach. Nie po to się ludzie tratowali ;//

Edytowane przez Codename

Opublikowano

przed:

Halo 5 na Xboxa One dalej niepotwierdzone. Ktoś spreparował okładkę Xbox Official Magazine, chodziło o "Halo", jako grę osadzoną w tym uniwersum (plotki mówią o Halo 2 Anniversary). Halo 5 to rok 2015. Gearsy nowe prawdopodobnie 2016. Quantum Break przeskakuje na 2015 (początek, według plotek), a Sunset Overdrive... cóż. Cholera wie.

W co grać na tym Xboxie?  :(

po:

Xbox One wydaje się taką konsolą z krwi i kości - wbijesz, odpalasz grę, zapraszasz znajomych, ładujesz Kinect Sports Rivals, splita w Forzy, KI, dajesz pada i po prostu się bawisz. Nie pierdzielisz o grafice, tylko skupiasz na miodności. Znajomi wyjdą po kilku godzinach i wrócą następnego dnia. Z większym bananem na ustach. 

A do tego wszystkiego dochodzi Sunset Overdrive (które wydaje się grą nastawioną na fun) i kontynuacja fenomenalnej Forzy Horizon. GENIUSZ. Żyć, nie umierać. 

Cóż powiedzieć - ludzie mogą kręcić szyderę, naśmiewać się z grafiki czy 792p, ale posiadacze Xboxów uśmiechną się cicho pod nosem i skupią na zabawie. Mega opcja. Nie dziwie się Zeratulowi, że woli grać na Xboxie One. Mając możliwość nagrywać video jedną komendą, mając lepszego pada, lepszą sieć i lepszą obsługę party - po co kupować edycję na PS4? W dodatku funkcja snap, w razie czego można przełączyć na TV, odejść, zapauzować jedną komendą. Świetne.

Z zakupu jestem bardzo zadowolony. Nie mogę się oderwać od Titanfalla, namówiłem mojego brata, by wymienił swoje PS4 na Xboxa One i jest podobnie zachwycony. Bo cały czas gra, odpala ten sprzęt regularnie. PS4 stało i się kurzyło, bo gry były piękne, ale nudne.

Niezdecydowane osoby powinny wybierać pomiędzy piękną grafiką, a wspaniałą zabawą. To zależy, co dla nich w grach liczy się bardziej. Ja mam dosyć tej całej pogoni za 1080p, bo nie o cyferki tu chodzi  ;)

dziękuję za uwagę

Knack musiał ostro wymęczyć :teehee:

Opublikowano

@Maniek, przecież to fejk (przycisk z xbone) :P

Czyli next geny w tym roku nikogo.

Opublikowano

PS4 rzeczywiście nikogo, Xbone rządzi i dzieli. 

Opublikowano

I sie zaczelo, fani pedala w rurkach przechodza do zielonego Krolestwa Spencera :/ Paszol won meczyk Knacka!

Opublikowano

Tak to jest, Sony udostępniło potężny sprzęt, to Maciomaniak zamiast grać, jarał się grafiką, więc musiał kupić ten gorszy, aby 1080p i piękne tekstury nie odwracały jego uwagi.

Opublikowano

Nie ma co ukrywac myslalem ze jeszcze sony w 2014 dowali. Narazie Xbox ma lepsze gry i tyle. Ostateczna decyzje ktory sprzet ma lepsze gry podejme po E3. Ale jezeli sony niczym nie zaskoczy to microsoft wygra e3 razem z nintendo.

Edytowane przez MateuszeKkK

Opublikowano

jak ktos nie lubi racerow to takiej biedy jak ta jaka zgotowaly nam ps4 i xone w 2014, lata juz nie bylo, no tragizm kosmiczny

jak ktos koniecznie chce kupic nowy sprzet w 2014r to wybor jest prosty - Wii U lub tez rozejrzec sie za handheldami czyli vita i 3ds

Opublikowano

przed:

W co grać na tym Xboxie? :(

po:

Niezdecydowane osoby powinny wybierać pomiędzy piękną grafiką, a wspaniałą zabawą. To zależy, co dla nich w grach liczy się bardziej. Ja mam dosyć tej całej pogoni za 1080p, bo nie o cyferki tu chodzi ;)

dziękuję za uwagę

Bo Console Wars jest dla twardzieli tylko.

Opublikowano

Jako ze nie mam nextgena ta uboga jesien (a prxynajmniej jesli chodzi o tytuly current gen only) mi nie przeszkadza. Ciekawe tylko czy Batman dostal powazna obsuwe nawet na jesien 2015 (nie zdziwilbym sie z racji tego ze zawsze wychodzily jesienia) czy raczej wyjdzie w pierwszej polowie roku.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

Juz widac ten niepokojacy trend. Plebs z ps4 bedzie sie przesiadal na One. Ale nie ma tak lekko. Plules na Xboxa? 30 batow kablem od Kinecta I bedzie ci odpuszczone.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Konsole kupuje sie dla gier nie dla grafiki IMO mam nadzieje, że po E3 zdecyduje się na kupno obu konsol w przyszłym roku :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.