Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Najpierw to trzeba zmienić tv na hd ready, aby poczuć moc "next gena" dla ubogich.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 590,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

No tak, w lutym twierdziłem, że na Xbonie nie ma w co grać, a teraz sam się skusiłem i nagle zonk - dostarcza więcej frajdy. Nie przeczę, że kiedyś PS4 ponownie u mnie zawita, ale trafiła się okazja, to skorzystałem i co raz bardziej się z tego cieszę. 

Opublikowano

Ten rok to kpina gdyby to tylko Sony dało dupy a tu cała branża sobie w (pipi)a leci wypuszczając średniaki lub przenosząc premiery na 2015. Zostaje Big N z Bayo 2 i X oraz MS z FH 2 i SO heh

Edytowane przez Karas

Opublikowano

No tak, w lutym twierdziłem, że na Xbonie nie ma w co grać, a teraz sam się skusiłem i nagle zonk - dostarcza więcej frajdy. Nie przeczę, że kiedyś PS4 ponownie u mnie zawita, ale trafiła się okazja, to skorzystałem i co raz bardziej się z tego cieszę. 

Wiadomo, gry, gry, gry. Ja tam spokojnie je odnajduje na PS4 i nie widzę, abym miał się nudzić w przyszłości.

Opublikowano

Wiadomo, gry, gry, gry. Ja tam spokojnie je odnajduje na PS4 i nie widzę, abym miał się nudzić w przyszłości.

Wszystko to kwestia preferencji jeśli chodzi o same gry. Ja np. kocham ścigałki. Miał być ten DriveClub, ale go przesunięto aż na październik, a na Xbonie w odpowiedzi jest Forza 5 i Horizon 2. Miał być The Order, to go przesunięto na 2015 rok, a w odpowiedzi na Xone jest Sunset Overdrive (które do mnie bardzo przemawia). 

Cóż, wolę grać niż czekać :(

Opublikowano

Zdrajca marki, najgorszy typ człowieka.

Opublikowano
  • Autor

Od początku generacji ciekawi mnie dlaczego ps4 jest tak wykastrowane z funkcji w porównaniu z 8x słabszym ps3. A update nie nadchodzi

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Lepszy taki, który korzysta, gra i dobrze się bawi, niż taki, który żyje tylko gifami ;)

Opublikowano

Każdy mógł się mylić. Spencer jest łaskawy.

Najgorszy typ człowieka to jednokomórkowiec który nawet jakby na PS4 był tylko Tetris, to by tego bronił ;/.

Opublikowano

dzizas, juz mam kasę od miliona lat uzbieraną na next-gena, tak ze 2-3 tygodnie w wakacje luzem wolne i nie ma w co grać. powaznie rozwazam zakup wii u, a PS/XONE w 2015.

je.bać branżę.

Opublikowano

Jeśli to faktycznie Toscania i krajobrazy będą jak ten poniżej, to ja nie mam pytań  :D

554522-1280x800.jpg

Don juz gotowy :)
audit-exam.jpg

"From the foothills of the Alps, right down the Mediterranean Sea. From the rolling hills of Tuscany in Italy, across the border into France and beautiful Provence and the glamorous Côte d'Azur."

Redy as fak :)

Opublikowano

BpLBQKoIUAANZRE.png

BpLVEEHIAAAh9-J.jpg

a klapeczki livescore i meczyki.pl na lapku podczas ladowania pada co 8h?

Opublikowano

BpLBQKoIUAANZRE.png

BpLVEEHIAAAh9-J.jpg

a klapeczki livescore i meczyki.pl na lapku podczas ladowania pada co 8h?

Szkoda, że u nas z tego nie skorzystasz. :teehee:

Opublikowano

Może to zabrzmi niewiarygodnie, ale na moim tv można oglądać mecze bez dekodera za 2 kafle.

Opublikowano

Lepszy taki, który korzysta, gra i dobrze się bawi, niż taki, który żyje tylko gifami ;)

Powaznie kreci Cie SO po ograniu Infamous SS?

No to czeka Cie jeszcze jeden must have Plants vs Zombies....

Opublikowano

Może to zabrzmi niewiarygodnie, ale na moim tv można oglądać mecze bez dekodera za 2 kafle.

ale to jest apka, lol, klapeczki w XX wieku

Microsoft is bringing the football World Cup to Xbox One with its Brazil Now app, slated to launch on Thursday June 12.

Brazil now delivers score updates, stats, alerts on your team and live games to Xbox One.

While watching matches, you can parti(pipi)te in live polls to collect up to 96 virtual cards and team photos.

Between matches, football players Thierry Henry and Edgar Davids will host Every Street United, an unscripted series beginning on June 15.

Henry and Davids are scouting eight different countries to discover the most gifted, undiscovered, players to compete in a 4v4 street game in Rio de Janeiro.

macie, może więcej ulegnie oświeceniu jak maciomaniak bo widać, że wiedzę o xbox one niektórzy biorą z magazynu "twój rolnik"

Edytowane przez kermit

Opublikowano

eX3cT - mnie kręci masa zwariowanych rozwiązań w tej grze. Nie mam nic do inFamous, które jest piękną grą, ale Sunset Overdrive, chociaż nieporównywalnie słabsze graficznie, wydaje się bardzo grywalne. Czekam na więcej informacji. Plants vs. Zombies to nie to samo ;)

Opublikowano

ale to jest apka, lol, klapeczki w XX wieku

nic to nie zmienia

Opublikowano
pytam kolejny raz o Halo 3 a ten "a ty grałeś w shenmue albo sotc?" lol

#Pokaż mi gdzie o to wczoraj zapytałem

#Naucz się czytać ze zrozumieniem

A tak bardziej serio, to nie ja a ty miałeś wczoraj bul dópy pół żartem pół serio do użytkownika neox + wyjazdy osobiste porównujące zawartość głowy, po ktorych wpadł tu nawet admin. Lol.

ja nic nie piszę o tych grach bo mnie nie obchodzą, a ty kolejny raz "jak Halo 3 mogło zasłużyć na 93%?!!! PRZECIEŻ NIE JEST NA PLAYSTATION", a nawet gry nie widziałeś. Co za koleś xD o boże bo w ppe napisali że grę przecenili... tak samo jak uncharted.

ja wiem że kapy by chcialy by metacritic powyżej 90% był ekskluzywny dla sony ale tak nie jest, a Halo 3 za innowacje, multiplayer i poziom singla spokojnie zasługuje na taką średnią.

I ty na serio wziąłeś ten tekst o zaprzestaniu wiary w metacritic z powodu śr. dla Halo 3? xD Od dawna go znałem, dawno temu ją tu zamieszczałem. Wiesz co zasługuję na "xD, co za typ xD"? Schemat waszego myślenia życzeniowego:

+90 dla exa na ps3 = oceny kupione, wybór serwisów podstawiony, branża nikogo

+90 dla exa na x-boxa = dowód za(pipi)istości, oceny uczciwie wystawione, branża nagrodziła

No rozumiem, że ma to służyć przekonaniu klapersów, bo "wierzą w kupione cyferki", ale jeśli sami disujecie MC, a później powołujecie się na ich oceny dotyczące waszych eksów, to... no wiesz. Swoją drogą nie chcę mi się wierzyć że wziąłeś mój tekst n.t. 94% dla Halo 3 na serio, więc i wymówki o czysty trolling z neoxa nie sprzedasz. [*]

Ps Tekst o przecenie z PE, wziął się z powoływania na 10/10 od Butchera.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Untitledkaz.png

:(

Opublikowano

O! Widzę, że Maciuś w końcu we właściwym obozie. Dobrze, duże wzmocnienie dla klapków.

Opublikowano

Fake Kaz jest dobry :)

Opublikowano

O! Widzę, że Maciuś w końcu we właściwym obozie. Dobrze, duże wzmocnienie dla klapków.

Szkoda, że ciebie nawet klapki się wstydzą :(

Opublikowano

Śmiechłem:

original.jpg?w=600&h

Opublikowano

No śmieszne,  bo gier nie widać. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.