Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Sunset Overdrive, chociaż nieporównywalnie słabsze graficznie

Nie zgadzam się, to zupełnie rózne style graficzne żeby je porównywać na zasadzie lepsze/gorsze. No i gratulacje wyboru konsoli na której są gry.

Dokładnie a przede wszystkim wypadało by zagrać w obie gry, ee Macio jeszcze pamiętam jak mało mi oczów nie wydrapałeś parę miechów temu a teraz co ONE w domu stoi..... ;)

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 590,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Yeti ty chyba kurwa sam nie wierzysz w to co piszesz.

Edytowane przez chris85

Opublikowano

jakoś nikt nie komentuje nowego action rpg od Capcom na wyłączność ps4:

Jeśli to nie będzie Dragon's Dogma 2 pod zmienionym tytułem to można zaorać.

Opublikowano

yeti oszalał

Opublikowano

Zapomniałem jeszcze o Odword n' tasty, prześlicznie wyglądający klasyk, który ominie xbonera, ale za pewnie to nie jedna indykowa perełka, która wyjdzie tylko na PS4 (Transistor <3).

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Chodzi o Deep Down? A to nie miało być f2p w czasach współczesnych w których przenosimy się do korytarzyków ze smokami? [coś jak jak w AC]. 

Opublikowano

Sony może i szykuje jakąś tam ofensywę ale mam wrażenie, że w tym roku to nie oni wygrają. Stawiam albo na Specnera albo na Iwatę.

Deep Down nikogo bo to f2p - nara.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Yeti, nie tysiac drzew na trasie tylko milion.

Maciomaniak, patrzac pod katem tylko wyscigowek to owszem, na PS4 posucha, po calkiem niezlym Rivalsie to nie ma nic, DriveClub to niewiadoma, licze na GT7 Prologue jeszcze w tym roku, ale wiem ze nie ma na to szans - za duzo wyscigowek pod koniec roku.

Forza 5 ma mistrzowska fizyke, mozna przy niej sie bawic, w sumie to nawet nie nudzi, ale rownie dobrze mozesz bawic sie przy Forzie 4, Horizon 2 to konkretny argument w walce na wyscigowki, ale gra jeszcze nie wyszla i nie wiem czemu ale wydaje mi sie ze moze nie wyjsc w tym roku.

Bylem tylko pewny ze jestes graczem tez multiplatformowym jak easy (sorka jak przekrecilem nicka)

I mnie osoboscie w(pipi)wialoby granie w gorsze PCars, Battlefield Hardline, Destiny, czy nawet Watch Dogs, uwazam ze jestes troszke w amoku teraz, i dopiero za jakis czas zobaczysz ze Dead Rising to syf, Titanfall to nuda a Forza nie taka nextegnowa jak byc powinna.

No ale moze wtedy dokupisz do zestawu PS4, lub pogonisz XO

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Czyli na dzień dzisiejszy stan eksów na PS4 do końca roku wygląda tak.

- DC, najlepiej wyglądający racer ever, tysiąc drzew na trasie, wyścigi od twórców świetnego WRC z PS2 i MotorStorm.

- Witness, ambitna gra dla ambitnych graczy, wyspa pełna zagadek i tajemnic, nie dla troglodytów strzelający po sieci do botów

- PlanetSide 2, bitwa na wielką skale, tysiące graczy, 1080/60 ustawienia ultra.

- Deep Down, czyli Capcom też chce mieć swoje DS, kolejna wymagająca gra, jedyny rpg na next geny.

- TLoU: Remasterd, czyli najlepszy singiel poprzedniej generacji w 1080p, mesjasz tylko dla rasy panów, kolejne setki godzin w doborowym towarzystwie na serwerach genialnego multi.

- H1Z1, mmo w świecie zombie, odpowiedz Sony na DayZ, tylko w tym wypadku budżet gry jest zapięty na ostatni guzik, a twórcy nie muszą żebrać od graczy czy sprzedawać wersji alpha aby starczyło im na zapłacenie rachunków.

przeniesiona podgra w stosunku do FM2

jakieś indie gunwo

gra f2p z PC, #nikogo

deep down? to nie jest ta gra, po której zostały tylko ładne gif-y, bo w rzeczywistości okazało się gó,wnem?

remaster z PS3, aha

odpowiedź Sony na gierkę z PC, nie lepiej zagrać już w tą gierkę na PC? Pamiętamy jak fantastycznie kończyły odpowiedzi Sony na Halo, wiiloty, Mario Kart itd. itp.

nie wiem dlaczego ale jak czytam te try hardy YETI'iego to w głowie mam cornered z PW, a YETI za moment:

tumblr_m0bhnmXjOl1rqhfmmo1_500.gif

Opublikowano

" Dead Rising to syf, Titanfall to nuda"

Ale zdajesz sobie sprawę z tego, że to jest zdanie Twoje i .... no właśnie. Jedyne co czytam w kontekście tych gier od premiery, że dają mega fun.

Opublikowano

- DC, najlepiej wyglądający racer ever, tysiąc drzew na trasie, wyścigi od twórców świetnego WRC z PS2 i MotorStorm.

Troche ch,jowo sie zapowiada sciganie na trasie z tysiacem drzew. Moze ciebie to podnieca... ja wole jak przeszkodami sa samochody ;)

Opublikowano

MS po raz kolejny pokazuje, że rozumie jedną podstawową rzecz. Chodzi mi o żywotność. Forza z multi jest na sporo godzin. Dead Rising 3 chyba też ma coopa? Ryse też ma. Tak samo TF.

A teraz w tym roku będzie Horizon 2, który jest jak widać mocno oparty o granie w społeczności, Halo 2, gdzie - wiadomo - jest mega multi i coop oraz Sunset Overdrive, która też mądrze miesza single z online. Takie łączenie zapewnia 5x więcej godzin.

No i ironiczne, że to MS ma obecnie gry bardziej kolorowe wraz z SO i Horizonem 2, a to Sony wyskakuje z realistycznym DC i mhrocznym Orderem.

Opublikowano

" Dead Rising to syf, Titanfall to nuda"

Ale zdajesz sobie sprawę z tego, że to jest zdanie Twoje i .... no właśnie. Jedyne co czytam w kontekście tych gier od premiery, że dają mega fun.

Dawały, nie dają, na serwerach Titanfalla zaczyna byc pustawo, sporo ludzi gre sprzedalo lub odstawilo, co zreszta mozna zaobserwowac tu na forum. A o Dead Rising 3 nie spotkalem sie jeszcze ani razu z opinia jaka ta gra jest zajeebista, graficznie szalu nie robi, nie chodzi plynnie i stabilnie, jest to jedna z nielicznych gier w ktorej az sie prosi 60fps i dopiero dzieki 60fps cala ta zabawa w zabijanie zombie mialaby jakis sens.

Demo tej gry chodzi gorzej niz Far Cry 3 na PS3.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

W tej chwili pod kątem exów wybrałbym Xboxa - proste. W zestawieniu z PS4 bo jak wiadomo obecnie exami wymiata Wii U.

Opublikowano

Figaro, DC też jest moooocno nastawione na multi, jeżeli przywołałeś Halo2, to trzeba powiedzieć, że TLoU, to najlepsze multi na PS3, teraz będzie to w 60fps.

No i ironiczne, że to MS ma obecnie gry bardziej kolorowe wraz z SO i Horizonem 2, a to Sony wyskakuje z realistycznym DC i mhrocznym Orderem.

No bo jak się wydaje słaby sprzet, to się idzie w kolorową i bajkową grafikę, trudniej osiągnąć coś realistycznego.

Opublikowano

U4, Project Beast, The Last Guardian, który w ostatnim ekstrimie, w dziale n.t. E3 znalazł się w kategorii  "Marzenia", a jakoś nikt nie komentuje nowego action rpg od Capcom na wyłączność ps4:

1388057427_7.jpg

DeepDownMonster2-670x376.jpg?57efa4

Co ciekawe ma to być miks klimatów średniowiecznego fantasy z... s-f.

<umiarkowany ekscajt>

Czyli na dzień dzisiejszy stan eksów na PS4 do końca roku wygląda tak.

- Witness, ambitna gra dla ambitnych graczy, wyspa pełna zagadek i tajemnic, nie dla troglodytów strzelający po sieci do botów

- PlanetSide 2, bitwa na wielką skale, tysiące graczy, 1080/60 ustawienia ultra.

- Deep Down, czyli Capcom też chce mieć swoje DS, kolejna wymagająca gra, jedyny rpg na next geny.

- TLoU: Remasterd, czyli najlepszy singiel poprzedniej generacji w 1080p, mesjasz tylko dla rasy panów, kolejne setki godzin w doborowym towarzystwie na serwerach genialnego multi.

- H1Z1, mmo w świecie zombie, odpowiedz Sony na DayZ, tylko w tym wypadku budżet gry jest zapięty na ostatni guzik, a twórcy nie muszą żebrać od graczy czy sprzedawać wersji alpha aby starczyło im na zapłacenie rachunków.

yeti już prawie tak dobrze dostarcza jak mendrek i inne irasy, ktoś będzie musiał prowadzić te 5 klapków którzy zostaną z ps4 po E3  :)

Tysiąc drzew na trasie mnie przekonało, tego oczekuje o recerów, więcej drzew, tylko co do uja one robią na trasie, gdzie są samochody i dupeczki ;/   Tekst miesiąca  :D

Opublikowano

Figaro, DC też jest moooocno nastawione na multi, jeżeli przywołałeś Halo2, to trzeba powiedzieć, że TLoU, to najlepsze multi na PS3, teraz będzie to w 60fps.

No bo jak się wydaje słaby sprzet, to się idzie w kolorową i bajkową grafikę, trudniej osiągnąć coś realistycznego.

Yeti, to dobrze, bo artstyle i kolory są ważniejsze od ilości polygonów :)

Opublikowano

MS po raz kolejny pokazuje, że rozumie jedną podstawową rzecz. Chodzi mi o żywotność. Forza z multi jest na sporo godzin. Dead Rising 3 chyba też ma coopa? Ryse też ma. Tak samo TF.

A teraz w tym roku będzie Horizon 2, który jest jak widać mocno oparty o granie w społeczności, Halo 2, gdzie - wiadomo - jest mega multi i coop oraz Sunset Overdrive, która też mądrze miesza single z online. Takie łączenie zapewnia 5x więcej godzin.

To jest wlasnie ogromna zaleta gier od M$ :)

eX4cT - zobaczymy za jakis czas. W Titanfallu czuje powera na miarę najlepszych sieciowek, w ktore mozna grać miesiacami. Dead Rising jeszcze nie doszedł, ale chce grać duzo w co-opie, zobaczymy dalej :) wlasnie ta żywotność o ktorej mowi Figaro to niezwykły atut tytułów na Xbone'a.

Opublikowano

" Dead Rising to syf, Titanfall to nuda"

Dawały, nie dają, na serwerach Titanfalla zaczyna byc pustawo, sporo ludzi gre sprzedalo lub odstawilo, co zreszta mozna zaobserwowac tu na forum.

Ja odpadłem po 2 dniach, gre kupilo jeszcze trzech kumpli, z tego dwoch to byłe xboty i fani wszelkich strzelanek, odpadli po tygodniu. Na początku faktycznie była frajda ze strzelania, ale czegos zabrakło żeby przyciagnac na dluzej.

Opublikowano
Tysiąc drzew na trasie mnie przekonało, tego oczekuje o recerów, więcej drzew, tylko co do uja one robią na trasie, gdzie są samochody i dupeczki ;/   Tekst miesiąca   :D

Nie dziwi mnie taki komentarz z twojej strony, akurat po tobie nie należy się spodziewać, że wyczujesz ironie z niektórych zdań.

Opublikowano

Czyli sytuacja na te chwile wyglada tak:

- WII U jako glowna konsola z wieloma genialnymi exami i kolejnymi jeszcze w tym roku

- Xbone jako sprzet uzupelniajacy dla kilku calkiem niezlych exow i multiplatform

- 3DS jako konsola do autobusu/kibla

Opublikowano

W tej chwili pod kątem exów wybrałbym Xboxa - proste. W zestawieniu z PS4 bo jak wiadomo obecnie exami wymiata Wii U.

prawda jest taka, że pod kątem exów póki co nie wymiata żadna stacjonarna konsola.

Opublikowano

Yeti, to dobrze, bo artstyle i kolory są ważniejsze od ilości polygonów :)

Najlepiej gdyby gry miały to i to, ale takie rzeczy tylko na mocnym sprzęcie i od zdolnych devów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.