Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Bluber kiedy kupujesz wiiu? pogramy sobie w mario kart.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 590,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

NhOOPgI.png

źródło: twitter.

;/

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Bluber kiedy kupujesz wiiu? pogramy sobie w mario kart.

Odpisywałem w temacie MK8. Wstępnie jest to termin po wakacjach (bo po co kupować teraz konsole i ma leżeć co nie).

Opublikowano

Musiałem przegapić. Chciałem po wakacjach brać ps4, ale że nie ma gier to biere WiiU.

Opublikowano

Bluber oceny exów ps3 na MC są kupowane. Exów Micro nie. Ot cała tajemnica.

Opublikowano

Jeden baron gejmingu się wyłamał i ciska na XO. 

Wszystko co tutaj dzieci plejstejszon klepały jest:

9vVpzsa.gif

Opublikowano

dyt. co do czepiania się spadów animacji z 30 do 24 k/s to przypominam, że TLOU jest "płynniutkie" i nie ma podstaw do narzekań.

Taa, dziadek vs nextgen. Dobre porównanie. DR3 powinien mieć żelazne 30 klatek minimum, inna wartość jest kompromitacją.

Ale 15 letnie gry potrafią zapinkalać w płynnych 60 klatkach, generacja nie ma znaczenia. Wiem, że TLOU to graficzny wypas biorąc pod uwagę moc PS3, ale kwestia płynności wydaje się być dosyć obiektywną do zmierzenia sprawą jeżeli masz dwie gry wyrabiające tyle samo k/s, a tu prosze, jedna jest płynna druga leci na łeb na szyje...

Opublikowano

NhOOPgI.png

źródło: twitter.

;/

to jest zbyt chamskie by było prawdziwe, czekam na to samo stanowisko sony.

Opublikowano

Przykro mi, Milan. Czarno widzę to E3 od Sony. Ponoć gra Bend też nie jest gotowa na pokaz (choć ma wyjść w późnym 2015).

Opublikowano

Najsmutniejsze jest to ze jakby DriveClub wyszedl na premiere jak planowano to Sony nie mialo by ZADNEGO pudelkowego exa na Holiday Season....

Z drugiej strony PS4 sprzedaje sie jak glupie I bez gier wiec po co sie starac...

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ale co fajnego zrobiło MM oprócz edytora wplecionego do platformówki, która jest gorsza niż wszystko od Big N, że ich nieodecność to jakaś strata?

Opublikowano

Ale co fajnego zrobiło MM oprócz edytora wplecionego do platformówki, która jest gorsza niż wszystko od Big N, że ich nieodecność to jakaś strata?

Tearaway.

Opublikowano

Późne 2015 i nie gotowa na pokaz? Dobre sobie. Jak Sony ma zamiar zrobić to samo, co zrobiło z Shadow of The Beast na Gamescom, czyli zaprezentować grę i przez rok ani mru mru, to niech lepiej odwołają tą konferencję. Niech zaprezentują to, co mają na ten rok, ewentualnie wczesny 2015. Wszystko inne to XD.

Opublikowano

Chyba nie grałes w LBP.

Przykro mi, Milan. Czarno widzę to E3 od Sony. Ponoć gra Bend też nie jest gotowa na pokaz (choć ma wyjść w późnym 2015).

I dobrze niech skończa pokazywac gry na tyle przed premiera.

Opublikowano

Tearaway.

Mogliby zrobić port na PS3 :)

Opublikowano

Późne 2015 i nie gotowa na pokaz? Dobre sobie. Jak Sony ma zamiar zrobić to samo, co zrobiło z Shadow of The Beast na Gamescom, czyli zaprezentować grę i przez rok ani mru mru, to niech lepiej odwołają tą konferencję. Niech zaprezentują to, co mają na ten rok, ewentualnie wczesny 2015. Wszystko inne to XD.

Takie Planetside 2 tez bylo zapowiadane w okolicach premiery, pozniej Q1 2014 a teraz maja to pokazywac na E3. Tylko ciekawe po co jak juz kazdy to widzial na PC....

Opublikowano

Nie da rady. Tearaway jest mocno oparty o bajery typu kamera czy dotykowy ekran.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Tearaway.

Ta gra po prostu nie działałaby na PS4.

Opublikowano

Tak się zastanawiam czy MS w końcu zrobi obniżkę ceny X360 - tak 4 czy 5 lat od ostatniej już minęło, a X360 jest najdroższym pastgenem  :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Zrobią wersje hd na ps4 wymagana bedzie kamera, a touchpad jest w padzie xD

@Don mam nadzieje ze bedzie bo z chęcią sprawiłabym sobie xbox 360 e

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Mi sie coś zdaje że jedyna niespodzianka na konfie Sony bedzie Projekt Beast a reszta Uncharted, DriveClub, Order plus (pipi)y na vite i moze cos na ps3. I tak właśnie polegną.

Opublikowano

Zrobią wersje hd na ps4 wymagana bedzie kamera, a touchpad jest w padzie xD

Eee, dalej by to nie działało.

Opublikowano

Tearaway.

Nierealne. Gra korzysta z wszystkich bajerów Vity. Niektóre levele się przychodzi obracając Vitę. Zresztą, sama gra obok tuzów Nintendo to cienizna ale bajery w fajny sposób wykorzystuje.

Opublikowano

Tearaway.

Oprawa mnie zniszczyła, ale sama gra... No nie czekam na ich gry z wywieszonym jęzorem.

Ma_niek- staram się nie oceniać gier w które nie grałem. No chyba, że to Halo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.