Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

To bardzo dobrze, że MM nic nie pokaże. Nie życzę nikomu złego, w tym utraty pracy, więc nie napiszę, że najlepiej by było gdyby firma padła/zlikwidowali ją, ale prawda jest taka, że nie zrobili ani jednej dobrej gry :(.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 590,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Najsmutniejsze jest to ze jakby DriveClub wyszedl na premiere jak planowano to Sony nie mialo by ZADNEGO pudelkowego exa na Holiday Season....

Z drugiej strony PS4 sprzedaje sie jak glupie I bez gier wiec po co sie starac...

a) To sporo mówi o świadomości klienteli SONY

b) SONY wygrywa lepszym sprzętem bez gier, bo tak długo ciągneli poprzednią generację, że teraz takimi niuansami nikt się nie przejmuje.

Opublikowano
Oprawa mnie zniszczyła, ale sama gra... No nie czekam na ich gry z wywieszonym jęzorem.

Czyli że grałeś?

Opublikowano

" Dead Rising to syf, Titanfall to nuda"

Ale zdajesz sobie sprawę z tego, że to jest zdanie Twoje i .... no właśnie. Jedyne co czytam w kontekście tych gier od premiery, że dają mega fun.

Dawały, nie dają, na serwerach Titanfalla zaczyna byc pustawo, sporo ludzi gre sprzedalo lub odstawilo, co zreszta mozna zaobserwowac tu na forum. A o Dead Rising 3 nie spotkalem sie jeszcze ani razu z opinia jaka ta gra jest zajeebista, graficznie szalu nie robi, nie chodzi plynnie i stabilnie, jest to jedna z nielicznych gier w ktorej az sie prosi 60fps i dopiero dzieki 60fps cala ta zabawa w zabijanie zombie mialaby jakis sens.

Demo tej gry chodzi gorzej niz Far Cry 3 na PS3.

Ej no, ale popatrz gra ma 79% na mc, a taki Infamous, którego każdy zachwala tak bardzo i wygląda nieziemsko o jeden procent więcej więc powiedz mi jakim syfem grywalnosciowym musi być ten drugi syn, że ma tylko oceny podniesione za oprawę.

Ale czemu myslisz ze Infamous dostal lepsza ocene za grafike gdzie w przypadku Titanfalla nikt nie odjął od oceny za grafike?

Infamous SS to fajna gra, nie jest to mega szpil ale dzieki grafice jaka serwuje gra w ta gre jest przyjemna a sama fabula nie meczy az tak bardzo.

Ale co Ci bede tlumaczyl jak tej grze nawet nigdy szansy nie dasz bo internety piszą.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

console wars 8: pewnie będzie na TGS

Edytowane przez _Milan_

Opublikowano

Sorry, Figaro. Jedynie co dobre w Tearaway to oprawa i wykorzystywanie możliwości Vity. Reszta jest bardzo przeciętna. Przy grach Nintedo ta gra jest wręcz uboga.

Opublikowano

b) SONY wygrywa lepszym sprzętem bez gier, bo tak długo ciągneli poprzednią generację, że teraz takimi niuansami nikt się nie przejmuje.

I znowu to samo , większość jak wy to mówicie "januszy" ma tak naprawdę w (pipi)e exy , fajnie że są jeszcze lepiej jak wyglądają lepiej od ex'ów konkurencji , ale ogół kupuje kawałek plastiku na którym gierki lepiej wyglądają a że 90-95% gierek to multiplatformy to dla nich wybór jest prosty i to że na konkurencyjnej do tego słabszej platformie co za tym idzie oferującej brzydsze multiplatformy jest o jedną czy dwie gierki na wyłączność więcej im to zwisa proste.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Najsmutniejsze jest to ze jakby DriveClub wyszedl na premiere jak planowano to Sony nie mialo by ZADNEGO pudelkowego exa na Holiday Season....

Z drugiej strony PS4 sprzedaje sie jak glupie I bez gier wiec po co sie starac...

a) To sporo mówi o świadomości klienteli SONY

Czy ktoś znów ma wkleić tę listę dostępnych gier na obie platformy?

Opublikowano

Mi sie coś zdaje że jedyna niespodzianka na konfie Sony bedzie Projekt Beast a reszta Uncharted, DriveClub, Order plus (pipi)y na vite i moze cos na ps3. I tak właśnie polegną.

Uncharted 4, QTE 1886 i potencjalny Project Beast - 3 gry AAA na 2015 to i tak sporo jak na Sony, wiec bardzo prawdopodobne. Chyba ze zaczna rzucac grami na 2016/17.

Inna sprawa ze MS tez ma juz raczej zapelniony przyszly rok - QB, Forza 6, Halo 5 i Fable. Choc obstawiam ze konferencja MSu bedzie najlepsza ze wszystkich, to glownie beda pokazywane multiplatformy. Jesli nowe Call of Duty do tej pory nie bylo nigdzie pokazywane to juz mozna spokojnie odjac od 10 minut, bo to na pewo bedzie u Microsoftu.

Opublikowano

TLG + Uncharted i Sony wygrywa E3 :)

8o4r9i1.jpg

Opublikowano

Nie śledzę tematu TLG, ale to gra z E3 2009. To będzie jakaś reedycja HD na PS4?

Opublikowano

FULL HD, bo w 2009 to pewnie było 640p :D

Opublikowano

" Dead Rising to syf, Titanfall to nuda"

Ale zdajesz sobie sprawę z tego, że to jest zdanie Twoje i .... no właśnie. Jedyne co czytam w kontekście tych gier od premiery, że dają mega fun.

Dawały, nie dają, na serwerach Titanfalla zaczyna byc pustawo, sporo ludzi gre sprzedalo lub odstawilo, co zreszta mozna zaobserwowac tu na forum. A o Dead Rising 3 nie spotkalem sie jeszcze ani razu z opinia jaka ta gra jest zajeebista, graficznie szalu nie robi, nie chodzi plynnie i stabilnie, jest to jedna z nielicznych gier w ktorej az sie prosi 60fps i dopiero dzieki 60fps cala ta zabawa w zabijanie zombie mialaby jakis sens.

Demo tej gry chodzi gorzej niz Far Cry 3 na PS3.

Ej no, ale popatrz gra ma 79% na mc, a taki Infamous, którego każdy zachwala tak bardzo i wygląda nieziemsko o jeden procent więcej więc powiedz mi jakim syfem grywalnosciowym musi być ten drugi syn, że ma tylko oceny podniesione za oprawę.
Ale czemu myslisz ze Infamous dostal lepsza ocene za grafike gdzie w przypadku Titanfalla nikt nie odjął od oceny za grafike?

Infamous SS to fajna gra, nie jest to mega szpil ale dzieki grafice jaka serwuje gra w ta gre jest przyjemna a sama fabula nie meczy az tak bardzo.

Ale co Ci bede tlumaczyl jak tej grze nawet nigdy szansy nie dasz bo internety piszą.

No raczej nie bedę sprawdzał skoro mi się poprzednie części nie podobały.

Opublikowano

To będzie pierwsza gra w 4k ;)

Opublikowano

ten temat jest miejscami lepszy niz to co ludzie wypisują na neogafie :D Yeti, propsy, za ten post sprzed 3 czy tam 4 stron :) 

btw. takie tam 120s z Watch Dogs... gry na nowe konsole tak bardzo dopracowane :D  

Opublikowano

O "nadkonsola", pewnie jakiś "baron gamingu" to nagrał.

Opublikowano

Mi sie coś zdaje że jedyna niespodzianka na konfie Sony bedzie Projekt Beast a reszta Uncharted, DriveClub, Order plus (pipi)y na vite i moze cos na ps3. I tak właśnie polegną.

Uncharted 4, QTE 1886 i potencjalny Project Beast - 3 gry AAA na 2015 to i tak sporo jak na Sony, wiec bardzo prawdopodobne. Chyba ze zaczna rzucac grami na 2016/17.

Dorzuć Deep Down, nowego God Of War, oraz prawdopodobnie GT7... Prologue. Na Gamescom zapewne dojdzie też nowe ip od GG. Przypominam że TLG pozostaje w sferze życzeniowej. Zwłaszcza że ostatnie IP jego twórców - SOTC miało premierę w 2006 na ps2.

Opublikowano

Dorzuć Deep Down, nowego God Of War, oraz prawdopodobnie GT7... Prologue. Na Gamescom zapewne dojdzie też nowe ip od GG. Przypominam że TLG pozostaje w sferze życzeniowej. Zwłaszcza że ostatnie IP jego twórców - SOTC miało premierę w 2006 na ps2.

W Sony Japan tak to nie działa. Teoretycznie ostatnią ich grą jest Knack.

Opublikowano

Ten Last Guardian miał byc przebudowany. Wiec sie nie zdziwie jak to bedzie inna gra. Lub bedzie akcja jak z tym :

Opublikowano

Plotki mówią, ze Sony Japan ma pojawić się z 2 lub 3 grami, jedna to Project Beast.

Opublikowano

Eee... kogo? Ja miałem na myśli Team ICO. Nie wiem czy odpowiadali za remaster ICO & SOTC colection na ps3, ale po SOTC zajmowali się tylko pracą nad jednym ip - TLG. Zdaje się do czasu odejścia Uedy.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Eee... kogo? Ja miałem na myśli Team ICO. Nie wiem czy odpowiadali za remaster ICO & SOTC colection na ps3, ale po SOTC zajmowali się tylko pracą nad jednym ip - TLG. Zdaje się do czasu odejścia Uedy.

Ale Team ICO nie istnieje. I nie, nie zajmowali się tylko pracą nad TLG. Sam Ueda powiedział, że obecnie priorytetem było zrobienie Knacka i czegoś tam jeszcze, potem TLG.

Opublikowano

Ja też się nie napalam. Najwyżej się miło rozczaruję. I pytanie brzmi, czy gra utrzyma ten magiczny ton poprzedników czy obecne trendy gejmingu wszystko popsują.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.