Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Pomyłka. Okładkę pokażą w ten czwartek, ale numer będzie dostępny tuż po konfie Sony.

Innymi słowy: Uncharted.

Czyli nic ciekawego....

No chyba ze beda chcieli podkrecic atmosfere przed e3

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 590,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Coz , wciaz jest szansa na TLG zima 2014

BELIEVE

Opublikowano

Gra bez multi I coopa ktorej nie moga ukonczyc. To tylko dosadnie udowadnia jaka bieda jest na PS4...

Wygląda, jakbyś pisał o Quantum Break, tylko platformy ci się pomyliły.

Niestety obsowa na 2015 ale jest H2 I Sunset. W Horizon 2 kluby moga miec do 1000 czlonkow plus plynne przejscia z singla do multi. Przy tym DriveClub powinien sie nazywac #KolkoRolnicze

Opublikowano

Już za tydzień nowa Zelda i Metroid, te śmieszne gierki dla casuali z ps4 i xbone moga sie schować.

Opublikowano

Ta okladka GI jednak nie musi miec nic wspolnego z Sony. Po prostu w magazynie moga byc jakies informacjs na temat gier ktore planuja dopiero sie ujawnic na ktorejs z konferencji, stad dopiero we wtorek numer bedzie dostepny.

Stawiam na jakas (pipi)e typu nowy Battlefield.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

Co to Metroid

??

No ta laska w kombinezonie, nie grałeś nigdy?

Opublikowano

Co to Metroid

??

PQxMhfB.gif

Opublikowano

Neox próbuje ratowac sytuacje The Order XDDD Gra bez multi I coopa ktorej nie moga ukonczyc. To tylko dosadnie udowadnia jaka bieda jest na PS4...

hav3n i reszta xbotów próbuje okłamywać ludzi dalej...

BpNsiKPCIAEZgoR.png

haha mistrz tabelka gry na ps4

-fez

-pure chess

-zen pinball

-flow

-flower

900x900px-LL-2b666c1c_Are-you-a-wizard.j

Opublikowano

Dziwi mnie ta Twoja nagonka na PS4, bluber, akurat od Ciebie, barona indie. Chyba właśnie powinieneś chwalić ich za podejście do niezależnych twórców, a to Xbone ganic za głupie polityki i brak supportu.

Opublikowano

PC GOTY otrzymało nowy patch, blacharze pewnie mają mokro, tytany odpalone.

Opublikowano

Super, pograłbym.

Opublikowano

Dziwi mnie ta Twoja nagonka na PS4, bluber, akurat od Ciebie, barona indie. Chyba właśnie powinieneś chwalić ich za podejście do niezależnych twórców, a to Xbone ganic za głupie polityki i brak supportu.

wszystko można ograć na PC więc to żaden treat

Opublikowano
  • Autor

Zartuje , chcialem przez chwile poczuc sie jak Tortex nie polecam.

Na Wiiu jest pełna kompatybilnosc z Wii? i akcesoriami?

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Tak.

Opublikowano

Neox próbuje ratowac sytuacje The Order XDDD Gra bez multi I coopa ktorej nie moga ukonczyc. To tylko dosadnie udowadnia jaka bieda jest na PS4...

hav3n i reszta xbotów próbuje okłamywać ludzi dalej...

BpNsiKPCIAEZgoR.png

haha mistrz tabelka gry na ps4

-fez

-pure chess

-zen pinball

-flow

-flower

900x900px-LL-2b666c1c_Are-you-a-wizard.j

Lista na Xbone jest niepelna.Tabelka wiec jest zdupy. #Sonyslave klamie

Opublikowano

Oprawa mnie zniszczyła, ale sama gra... No nie czekam na ich gry z wywieszonym jęzorem.

Czyli że grałeś?

Przeszedłem dosyć długie i z tego co wiem reprezentatywne demo, po którym czekam z zapartym tchem, aż gierka wyląduje w plusie. Dowiem się, że uboga, zrobiona pod dzieci mechanika w fullu jest inna?

Najsmutniejsze jest to ze jakby DriveClub wyszedl na premiere jak planowano to Sony nie mialo by ZADNEGO pudelkowego exa na Holiday Season....

Z drugiej strony PS4 sprzedaje sie jak glupie I bez gier wiec po co sie starac...

a) To sporo mówi o świadomości klienteli SONY

b) SONY wygrywa lepszym sprzętem bez gier, bo tak długo ciągneli poprzednią generację, że teraz takimi niuansami nikt się nie przejmuje.

Czy ktoś znów ma wkleić tę listę dostępnych gier na obie platformy?

A czy ktoś napisał, że XO przegrywa mimo, że ma więcej gier? No i czy teraz indyki nagle sprzedają konsole? Na obu jest nędza w kwestii system sellerów. To co jest raczej nie uzasadnia takiej chorej sprzedaży.

Opublikowano

Ale chyba jednak szacun, że najbardziej z całej trójki wspierają tą gałąź rozgrywki?

Opublikowano

Ale chyba jednak szacun, że najbardziej z całej trójki wspierają tą gałąź rozgrywki?

Tym bardziej, że to pewnie na konsolowych wersjach "niezależni" deweloperzy zarabiają najwięcej. Bo przecież nie raczej na PC, gdzie większość czeka aż indyk się pojawi w humble bundle, a reszta w dniu premiery leci do najbardziej popularnego szwedzkiego "sklepu".

Opublikowano

Fajnie ze odrazu można ściągnąć dwie gry z GWG, halo sa jakiś czas temu kupiłem, ale Maxa sprawdze z chęcią bo wyglada bdb, tak samo jest zniżka 50% na Crimson Dragon

Opublikowano

Halo kupilem I mi przypadlo do gustu :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.