Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Uj kogo obchodzą oceny obcych ludzi ; d

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 590,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Dobra janusze, koncze z wami:

/metacritics/

X:

RYSE 60%

DR3 78%

Kinect RIvals (maciomaniak knack lover napisal dzisiaj poemat jakie to (pipi)a nie jest gotg ruchowe) 61%

Forza 5 80%

KI 73%

PS4:

mimo, ze az 6 razy, to knack = 54%

shadow fall 73%

infamous 80%

A teraz PARTER SUKI, bo nie uwierzycie:

Super Mario 3D world 93% WOOOOOOOOOOOOOOO!!!

Pikmin 3 87%

new super mario u 84%

new luigi U 77%

mario kart 88%

wonderful 101 78%

zelda ww 90%

tropical freeze 83%

W drodze, jeszcze w tym roku (ze srednai co najmniej 90%, to pewne):

- zelda

- bayo

- X2

- super smash

BOOM HEADSHOT

a teraz (pipi)c jarac sie driveclubem 6/10 po katach, a nie wsrod ludzi

oh_yeah_obama.gif

+ bonus : nowa zelda to z automatu 94%+ na metacriticu

Edytowane przez erix

Opublikowano

No patrz Dave - czasami potrafimy się w niektórych kwestiach zgodzić!

Tyle stron, że myślałem, że wyszły jakieś nowe plotki o targach, ale nie - sensacją jest użytkownik, który zamienił konsol bez gier (6xKnack) inną konsole bez gier w 720p.
I znowu mogę poczytać 150 raz to samo, że tytułów do wyboru ma za(pipi)ania, bo pewnie skończy się na 12*Ryse!  :ninja:

Przypuszczam, że w gdyby listopadzie kupił Xbox One zamiast PS4, teraz byśmy czytali o świetnym systemie Sony, zamiast GwG chwaliłby mega ciekawe i dające dużo fanu produkcje z plusa, z pelna lokalizacja PL - jak Outlast, Dead Nation, Resogun, o skillowym Killzonie, na dodatek z grafa, ktora powoduje opad szczeny, zerowymi lagami na serwerach (w koncu gra 1000 osob itp.) badź zabawie w Infamousie - "bo po co czekać na SO (gra pewnie będzie miała podobny poziom fanu - czytaj 7/10 max), skoro "już dzisiaj można grać w kolejnego sandboxa".  

Tytanfall - masa zabawy na wiele miesięcy ! Tyle, że z kim prywatnie nie porozmawiasz, to kazdy stwierdza, ze nudzi po paru dniach, ludzie wracają nawet do COD Psa - zresztą, wszystkie znaki na niebie wskazują że o wiele wcześniej tą grę zobaczymy na PS4, podobnie jak Plants vs Zombies o którym pisze chyba tylko Zeratul. Jeszcze rozumiem, gdyby dla exow kupił Wii U, gdzie biblioteka jest na dzien dzisiejszy już pokaźna, ale te wszystkie exy, czy to na One, czy na PS4 to tak marny poziom, ze gdyby wyszlo pare multiplatform z zeszlej generacji to nikt by nawet o nich nie rozmawiał.

Najlepszym dowodem jakosci i ilosci tych gier sa najbardziej zagorzali fani MS, ktorzy juz dawno odkupil swoje sprzedane 360tki i na pytanie, w co teraz grasz odpisuja "nadrabiam zaleglosci". No coz - niestety obydwie firmy sie nie postaraly, roznica jest tylko taka, ze jedni sie do tego przyznaja, bo od poczatku wiedzieli na co sie pisza (sam kupilem nextgena wylacznie dla paru multiplatform), czesc zas bedzie zaklinac rzeczywistosc i pisac bajki o mega produkcjach i tytulach, ktore albo sie od poprzedniej generacji prawie nie roznia (Tytanfall, MGS V itp), albo nawet gameplayowo odstaja...

Rozumiem - FORZA! Oni zawsze trzymali poziom, dla jednych wystarczajaco by zmienic konsole i mam nadzieje, ze chociaz tej daty nie przeloza - ale na dzien dzisiejszy Horizon 2 nie ma (akurat na brak scigalek chyba narzekac nie mozna w tym roku, C.A.R.S, The Crew, nowa scigalka od CodeMasters, NFSy, Drive Club, moze cos od Polyphony + wlasnie FORZA)

Edytowane przez easye

Opublikowano

WiiU już teraz oceniam lepiej niż Wii, a jak dojdzie jeszcze trochę towaru to i z Gackiem może się zmierzyć.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

olo

na 10 gier 12 mariów i jego odmian a ten sie jara

czezki, kiedy ci sztanga pyerdolnęła na głowę, bo przegapiłem to smutne wydarzenie?

Opublikowano

Istnieja dwie grupy prawdziwych graczy:

1)NINTEDNO.

2)grajacy na SONY w japonskie produkcje.

taka prawda , reszta janusze cody pifpaf krasnale mountain dew pudziany doritos tvtvtv #driveclub2015

Edytowane przez erix

Opublikowano

olo

na 10 gier 12 mariów i jego odmian a ten sie jara

czezki, kiedy ci sztanga pyerdolnęła na głowę, bo przegapiłem to smutne wydarzenie?

No popatrz, a kazdy z tych marianow jest inna gra (nie liczac luigi u i bros u), a na ps4 wszystkie gry sa podobne, mimo ze nie tylko z innymi bohaterami, ale w ogole od innych devow. Niesamowite!

edit: poza tym rozumiem, ze tak sie (pipi)a w zyciu nagrales w mariany, ze juz masz dosc, tak? Bo mi sie wydaje, ze ostatni raz widziales u kolegi na pegazusie.

Opublikowano

Panie Czezky, jeszcze ZombiU 77% i Monster Hunter Tri 82%.

Opublikowano

Za duzo exow jest na wiiu zeby wszystko spamietac, idz mie pan stad!

Opublikowano

Ne ma bata, coś się do końca roku spie,rdoli. Albo X przełożą na 2015, albo Zelda w 2016. Za dobrze jest.

Opublikowano

Albo moze po prostu wzieli sobie do serca reanimacje WiiU i wpadaja w ten rok na pelnej kur.wie stawiajac na jedna karte wszystko

Opublikowano

W ogóle Nintendo ma najlepsze gierki z gatunków.
Mario 3d land - najlepsza platformówka
X2 - najlepszy jrpg
mario kart - najlepszy racer
smash bros - najlepsza bijatyka
zelda - najlepszy action-adventure
bayo - najlepszy slasher

a xbone i ps4? najlepsze szczelanie od biedy i tyle - ale jak wyjdzie nowy metroid to się go do szczelania podepnie mimo ze bedzie stanowilo tylko 10% gry i juz nic nie zostanie

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

Albo X przełożą na 2015

Oby nie :)

Opublikowano

@Dahaka

PS4 ma "najlepszy" ( póki co w tej generacji konsol ) horror, sportówki, indie, strzelaniny, multiplatformy a nawet mmo. Mało jak na 7 miesięcy bytności ?

Czekam na wielkie turnieje w smash bros, lolcenz.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

W ogóle Nintendo ma najlepsze gierki z gatunków.

Mario 3d land - najlepsza platformówka

X2 - najlepszy jrpg

mario kart - najlepszy racer

smash bros - najlepsza bijatyka

zelda - najlepszy action-adventure

bayo - najlepszy slasher

a xbone i ps4? najlepsze szczelanie od biedy i tyle - ale jak wyjdzie nowy metroid to się go do szczelania podepnie mimo ze bedzie stanowilo tylko 10% gry i juz nic nie zostanie

pojecia wzgledne, bo jak niby mam porownac granie w Mario Kart, do symulatorow wyscigow pokroju Forza, czy C.A.R.S na kierownicy ? Dla Ciebie tez MK jest lepszym symulatorem prawdziwego pojazdu ? Smash Bros naprawde lepszy KI, nadchodzacego Mortala i innych bijatyk multiplatformowych ? Na podstawie Twojego gustu ?

Z TLOU beka - a jak ktos ogral Zelde na Wii, to co na U dostaje poza grafa w HD ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Mowisz o Wind Wakerze? Oprócz podciągnięcia gry do standardów HD, naprawiono sporo rzeczy, które nie zagrały w oryginale. No i mimo wszystko oryginalny Wind Waker nie wyszedł rok temu na poprzednika.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

No nie wiem, czy wystarczajaco przekonywujace dla tych co spedzili przy niej paredziesiat godzin.

Podobnie jak dla mnie remaki HALO, czy TLOU (tylko dla tych, ktorzy naprawde nie ograli- chociaz tutaj mamy dobry multiplayer do ktorego czesciej sie wraca niz do Singla).

Edytowane przez easye

Opublikowano

No WW ma sporo zmienionego*:
-nowy system świateł
-nowa ścieżka dźwiękowa
-nowe modele postaci i otoczenia
-zmieniono przerywniki filmowe
-odnowiono tekstury
-przemodelowany HUD

No ale jak ktoś grał to faktycznie to nie musi go zachęcać, lecz gra jest na tyle stara i prestiżowa że wiele osób jeszcze jej nie obadało. 

*Nie to co w innych grach, podnosimy lekko rozdziałkę i sprzedajemy na nowo.

Edytowane przez Zdunek

Opublikowano

O ile mocno szanuje TLOU to chyba jednak trzeba przyznac , ze

Remaster WW > Remasater TLOU

Opublikowano

No nie wiem, czy wystarczajaco przekonywujace dla tych co spedzili przy niej paredziesiat godzin.Podobnie jak dla mnie remaki HALO, czy TLOU (tylko dla tych, ktorzy naprawde nie ograli- chociaz tutaj mamy dobry multiplayer do ktorego czesciej sie wraca niz do Singla).

Dodali możliwość robienia samoje,bek

selfie_zelda.jpg

Opublikowano

Super Zdunek - czyli wszystko co sprowadza sie do slow - lepsza grafika  :teehee:

Nie wazne, ktory remaster jest lepszy, na ktory poswiecili wiecej czasu  - nie moj target, wiekszosc gier ogralem na poprzedniej generacji i nie kupilem nextgena po to, by ogrywac jeszcze raz to samo w HD.

Ani TLOU, ani HALO, ani WW HD mnie nie jaraja (no ostatniego nie dokonczylem - wiec tutaj moglbym sie jeszcze skusic.), reszta pewnie machnie reka, no chyba, ze ktos ma za duzo czasu i lubi przechodzic dane produkcje pare razy...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nie Zdunek - lubie oceniac gierki za pomoca YT i przywiazania do glownego bohatera.

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.