Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Zdefiniuj gre dorosłą.

Bylo juz na poprzedniej stronie. Próba przekonania na sile wszystkich, ze Nintendo jest jedynym slusznym wyborem na podstawowa konsole pomalu robi sie abstrakcyjne, szczegolnie w ustach czlowieka, ktory jezdzil na turnieje, zagrywal sie w DOA, Tekkeny, a teraz twierdzi, ze Smash Bross bije wszystkie bijatyki swoim systemem na glowe, bo ma wyzsza note na MC :turned: 

Zaden racer nie da Ci tyle doznan co Mario Kart ? - powiedz to osobom grajacym godzinami w symulatory na swoich kierownicach.

Rozumiem, ze konsola sie podoba i gry sa rajcowne, ale nie popadajmy w skrajnosci.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 590,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Zdefiniuj gre dorosłą.

Rozumiem, ze konsola sie podoba i gry sa rajcowne, ale nie popadajmy w skrajnosci.
Nie zapominaj w jakim temacie jesteśmy. Prawda jest taka ze na WiiU teraz wychodza megatony a xboty i klapki graja w screeny i trailery.

No i nie znalazłem na poprzedniej stronie odpowiedzi na pytanie czym jest dorosła gra.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Jak bayo 2 dostanie 70% w recenzjach to biere WiiU.

Opublikowano

Szkoda że nie wydali wcześniej jedynki, na ps3 faktycznie ta gra chodzi tak tragicznie?

Opublikowano

Szkoda że nie wydali wcześniej jedynki, na ps3 faktycznie ta gra chodzi tak tragicznie?

tak chodzi tragicznie

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Ja ci napisze, ze to nie prawda. Gra chodzi zayebiscie tylko wyglada w porownaniu z x360 ch.ujowo.

Opublikowano

Grafika nie robi, byle gra chodzila plynnie.

Opublikowano

Chodzi. Byly tez cyrki z loadingami ale jakis pacz to poprawil. Skonczylem te gre 3 razy i nic mnie w niej nie wku.rwialo.

Opublikowano

Zdefiniuj gre dorosłą.

Przemoc, przekleństwa, cyce, sprosne żarty, flaki, krew na ścianie, zwykle samochody, tortury. 

Ogólnie poznasz ja po tym, że grają w nią głównie 12latki.

Opublikowano

ooo to jednak ten mityczny patch framerate poprawil? dobrze wiedziec, ja widzialem swego czasu gola wersje 1.0 na ps3 to po prostu wg mnie chodzilo to nie do zakceptowania w stosunku do tego jak plynna byla wersja na x360

Opublikowano

Zdefiniuj gre dorosłą.

Dla mnie, gry dorosle to gry w wiekszym lub mniejszym stopniu gry realistyczne, przedstawiajace w wiekszym lub mniejszym stopniu cos namacalnego, ludzi, samochody,bron,otoczenie,fizyka.

Gry Nintendo to wesole szpile i tyle, oczywiscie to moja opinia i zaraz mnie nintendofagi zjedza.

Opublikowano

965 stron w 4 miechy, do piątku 1000 wpadnie jak nic. bedzie plebiscyt na zmiane tematu?

Opublikowano

Panowie, z calym szacunkiem do Nintendo, wielu z nas tutaj to swiadomi gracze, przestancie wiec prosze pieerdolic jakie to gry Nintendo sa dorosle nie mowie ze to zle gry, to pewnie sa dobre gry, ale przestancie (pipi)ic ze Mario kart to najlepszy racer skoro Forza 2 go zjada w moim prywatnym odczuciu, ciezko tez podniecac sie x2 skoro mozna tez w Dark Soulsa II pograc, owszem sa to gry charakterystyczne na swoj sposob, moga sie komus podobac, ale nie popadajmy w jakas paranoje.

Wii U to tylko najlepsze obecnie wypelnienie zestawu do PS4 nic ponad to.

Dla mnie niedorzeczne jest stawiać Mario Kart na równi z Forzą, GT i innymi. Przecież to całkowicie inny typ gry, gdzie liczy się rzucanie bananów pod koła, a nie śrubowanie wyników na okrążenie.

Opublikowano

Zdefiniuj gre dorosłą.

Przemoc, przekleństwa, cyce, sprosne żarty, flaki, krew na ścianie, zwykle samochody, tortury.

Ogólnie poznasz ja po tym, że grają w nią głównie 12latki.

Pewnie jakby wyszlo Mario z lekka nuta zartu, w ktorym bylyby sprosne zarty,cycki,przeklenstwa to byloby to dla was game of the whole gaming

Panowie, z calym szacunkiem do Nintendo, wielu z nas tutaj to swiadomi gracze, przestancie wiec prosze pieerdolic jakie to gry Nintendo sa dorosle nie mowie ze to zle gry, to pewnie sa dobre gry, ale przestancie (pipi)ic ze Mario kart to najlepszy racer skoro Forza 2 go zjada w moim prywatnym odczuciu, ciezko tez podniecac sie x2 skoro mozna tez w Dark Soulsa II pograc, owszem sa to gry charakterystyczne na swoj sposob, moga sie komus podobac, ale nie popadajmy w jakas paranoje.

Dla mnie niedorzeczne jest stawiać Mario Kart na równi z Forzą, GT i innymi. Przecież to całkowicie inny typ gry, gdzie liczy się rzucanie bananów pod koła, a nie śrubowanie wyników na okrążenie.

I wlasnie o tym mowie, bo jesli ktos mi pisze ze Nintendo posiada GOTY z kazdego gatunki i wymienia Mario Kart to troszke mi tej osoby szkoda
Opublikowano

No tak, w mario kart nie ma przeciez time trial z duchami najszybszych graczy na swiecie...

Oh, wait...

Osmieszaj sie dalej.

Czekamy.

Co do rzucania bananow pod kola, to wg wielu recenzentow jest to nie tylko najlepsza gra z kartami, ale najlepsza gra wyscigowa w dziejach gamingu.

Ale ty wiesz lepiej, w koncu grales.

Oh, wait... (2)

Opublikowano

Juz widac ten niepokojacy trend. Plebs z ps4 bedzie sie przesiadal na One. Ale nie ma tak lekko. Plules na Xboxa? 30 batow kablem od Kinecta I bedzie ci odpuszczone.

Nie łódź się, nikt do tego obozu nie przejdzie. Ludzie z szacunku do siebie już wola iść do taboru cyganów aby razem z nim mieszkać niż przechodzić do MS.

Opublikowano

to samo z bijatykami. Smash bros vs Mortal Kombat albo Tekken. No bez jaj :D

No tak, w mario kart nie ma przeciez time trial z duchami najszybszych graczy na swiecie...

Oh wait...

Osmieszaj sie dalej.

Czekamy.

czasami czytając twoje nintendo posty zastanawiam się czy to nie jest jedno wielkie prowo.

Opublikowano

Alez piekielny bol dupy :D

OJ JAK PALI :D

Spokojnie, podobno w 2017 maja byc jakies fajne gry na wasze maszynki xd

Kolejny mortal ze srednia 80% np.

Duzo lepszy niz smash bros 95%.

DUZO.

Wiecie lepiej bo ograliscie smasha i mortala i jestescie w stanie porownac.

Jestescie graczami turniejowymi.

Znacie sie na bijatykach.

Nie ma jak wyrwac kregoslup kumplowi przy wirtualnym piwku, ghe ghe!

Opublikowano

Juz widac ten niepokojacy trend. Plebs z ps4 bedzie sie przesiadal na One. Ale nie ma tak lekko. Plules na Xboxa? 30 batow kablem od Kinecta I bedzie ci odpuszczone.

Nie łódź się, nikt do tego obozu nie przejdzie. Ludzie z szacunku do siebie już wola iść do taboru cyganów aby razem z nim mieszkać niż przechodzić do MS.

Cyganie prosza o drobne na ulicy a sonyslaves czekaja na darmowe gierki z Plusa. Rzeczywiscie blizej wam do nich niz do Krola Spencera :)

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Oh, wait...

Osmieszaj sie dalej.

Czekamy.

Co do rzucania bananow pod kola, to wg wielu recenzentow jest to nie tylko najlepsza gra z kartami, ale najlepsza gra wyscigowa w dziejach gamingu.

Ale ty wiesz lepiej, w koncu grales.

Oh, wait... (2)

Przecież ty kompletnie nie masz pojęcia o czym mowa... Więc lepiej ty się przestań ośmieszać, bo beka tylko rośnie i rośnie.

Zaślepienie to fajna rzecz.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

ja bym jeszcze rozroznil wyscigi z dopalkami nastawione na combat - wipeoty, blury, mario karty itp od tych normalnych gdzie sie tylko jezdzi

smash bros stawiany jako hiper bijatyka obok glebokich systemowo tekkenow,virtua fighterow czy innych to juz czysty brecht

Opublikowano

DUZO.

ale Ty tak serio? Co to Nintendo ostatnio wypuściło prócz Kartów? (pipi)ną jakąś grą na kwartał i wszyscy się cieszą :D

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Nintendo kosi po wakacjach kupuje z miejsca ze wszystkim!

Co za pachołek pisał że KI to najlepsza bijatyka? Trudno żeby nie była będąc jedyną xD Zresztą długo to nie potrwa bo bitka 6+/10 zostanie zjedzona przez nowe GG które wyjdzie Jeszcze w tym roku na UWAGA ZOMG Plejstejszyn only

XBone ma tylko jeden argument Forza Horizon 2 od pierwszego nie mogłem się oderwać jedyną jego wadą był (pipi)owy net Code jedyna gra w której online ewidentnie rwalo niech poprawia i racer 9+/10

Opublikowano

DUZO.

ale Ty tak serio? Co to Nintendo ostatnio wypuściło prócz Kartów? (pipi)ną jakąś grą na kwartał i wszyscy się cieszą :D

Super Mario 3D World i Donkey Kong Tropical Freeze.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Nie bede gral w gry nintendo, mimo tego ze maja mase exow w przedziale 80%-95% na metacritics. O wiele bardziej wole mortala, ktory jest lepszy, bo po prostu jest lepszy no kaman. Co z tego ze 80 recenzentow dalo ostatniemu smashowi 95% a mortalowi 80%? To najlepsza bijatyka online, ja sie na tym znam, mam scorpiona w avatarze. Wystarczy, ze wiem, ze w smashu gra sie mario. Nic nie wiem o systemie tej gry, oprocz tego, ze jest gorszy i mniej skillowy niz mega skillowym mortalu. Kropka debile. No (pipi)a, MARIO, BUAHHAHAHAHAH!!! NO NIEEEE MOGEEE!!!! Jak ta gra moze byc dobra? Albo jak mozna bic czasu w mario kart? Mario na motorze. Takim czyms nie da sie bic czasow i w (pipi)e mam zachwyty, ze to niby najlepsza gra wyscigowa, Jak to time trial najlepiej rozwiazany? MARIO (pipi)A CZLOWIEKU, MARIO KART - SAMA NAZWA WSKAZUJE NA BEKE. WIEM BO MAM 29 LAT CHUOOOPCZEE!!!!. Co ludzie, ktorzy w to graja i grali we wszystkie inne flagowe wyscigi moga wiedziec skoro na koncu wybrali mario? Poyeby. ZAL MI WAS ZYEBY

fixd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.