Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Jaka frustracja, kupili te swoje xboxy i ps4 i nie ma w co grac :)

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 590,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Alez piekielny bol dupy :D

OJ JAK PALI :D

Spokojnie, podobno w 2017 maja byc jakies fajne gry na wasze maszynki xd

Kolejny mortal ze srednia 80% np.

Duzo lepszy niz smash bros 95%.

DUZO.

ale Ty tak serio? Co to Nintendo ostatnio wypuściło prócz Kartów? (pipi)ną jakąś grą na kwartał i wszyscy się cieszą :D

Super Mario 3D World i Donkey Kong Tropical Freeze.

Ja nie hejtuje Nintendo, sam się zastanawiam nad jej zakupem, ale tutaj czytam pieśni jakby co tydzien wychodził jakiś mega GOTY hicior 10/10 :D

Pamiętam czasy z GC, kiedy ich konsola posiadała najlepsze horrory na rynku + swoje wąsate exy. Gdyby tak było teraz to bym się zgodził, że nintendo kosi konkurencje :P Jest inaczej. WiiU tak samo dołuje jak PS4 i XO

Opublikowano

Jaka frustracja, kupili te swoje xboxy i ps4 i nie ma w co grac :)

pierdu pierdu, po prostu jak ktoś porównuje Mario Kart do Forzy, to się po prostu ośmiesza. MK może być lepszą grą od innej każdej, ale nie zmienia to tego, że to całkowicie inny typ gry, a wspólne jest tylko to, że się prowadzi jakiś pojazd. Równie dobrze, mogę porównać Dead Nation do L4D, tu i tu się strzela do zombie.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Nie bede gral w gry nintendo, mimo tego ze maja mase exow w przedziale 80%-95% na metacritics. O wiele bardziej wole mortala, ktory jest lepszy, bo po prostu jest lepszy no kaman. Co z tego ze 80 recenzentow dalo ostatniemu smashowi 95% a mortalowi 80%? To najlepsza bijatyka online, ja sie na tym znam, mam scorpiona w avatarze. Wystarczy, ze wiem, ze wsmashu gra sie mario. No (pipi)a, MARIO, BUAHHAHAHAHAH!!! Jak ta gra moze byc dobra? Albo jak mozna bic czasu w mario kart? Mario na motorze. Takim czyms nie da sie bic czasow i w (pipi)e mam zachwyty, ze to niby najlepsza gra wyscigowa,. Co ludzie, ktorzy w to graja i grali we wszystkie inne flagowe wyscigi moga wiedziec skoro na koncu wybrali mario? Poyeby. ZAL MI WAS ZYEBY

poszedł raport oszczerco :D

Opublikowano

Ja tylko odpowiedziałem na pytanie :P

Opublikowano

Zaraportuj lepiej siebie do swojego zdrowego rozsadku.

Delatorze.

Opublikowano

Wii U potrzebowało półtorej roku żeby się rozkręcić i wyszły jakieś sensowne gry. Wii ludzie na forumku też docenili dopiero pod koniec jej żywota. Także teraz to Wii U jest dobrym przeczekaniem na pier.dolnięcie ze strony PS4 czy One.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Ja do Nintendo tez nic nie mam, mysle ze gdy ma E3 obniza cene to moze nawet kupie cos w dobrej cenie pod TV, czasem wesole gry sa fajne.

Beka tylko z czezkiego, jak zwykle, kupil kolejna konsole i znow najlepsza na swiecie, gardze takimi ludzmi, nie dla tego ze ma Nintendo, tylko dlatego ze to chorągiewka, za rok jak juz ogra szpile na Wii U to kupi Xbox One albo PS4 i bedzie to kolejny z jego etapow dorastania w zyciu formuowym, znow bedzie wychwalanie i pisanie ze Wii U jest martwa.

Osobiscie bardziej szanowalem opinie Grega [*] niz tej chorągiewki, to tylko zaraza w obozie Nintendo.

Opublikowano

BEKA Z CZEZKIEGO JA NIE JESTEM CHORAGIEWKA TYLKO TRZYMAM SIE SLEPO SPRZETU NA KTORY NIE MA GIER, CO ZA ZYEB CHORONGIEFKA. ZERO SZACUNKU. JAK SIE KOCHA MARKIE TO SIE GRA W CHUYOWE GRY I CZEKA W BULU I NADZIEJII NA TE DOBRE CHYBA PROSTE CO NIE (pipi)A CZY NIE. BEKA.

fixd

Opublikowano

jak sie ps4 i xone rozkreci t o nikt o wiiu nie bedzie pamietac....niestety wobec ostatnich wydarzen nie nastapi to wczesniej niz za 2-3lata....do tego czas albo sie hibernujemy albo przegryzamy wargi i czekamy albo kupujemy wiiu

tyle w temacie

Opublikowano

Ja całe szczęście będę miał drugą grę dla której bym kupił konsole daj Bóg już po wakacjach

Opublikowano

Dlaczego Destiny nikogo ? wychodzi jakis odpowiednik FPS z Mario w tytule ?  :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

destiny to jest ta gra co wyglada jak borderlands?

Opublikowano

tak, ale oprocz kooperacji i wielkiego swiata dostaniemy zwykly multi (a to przeciez Bungie).

Edytowane przez easye

Opublikowano

Dlaczego Destiny nikogo ? wychodzi jakis odpowiednik FPS z Mario w tytule ? :teehee:

Fanów pif paf no skill pewnie bardzo Ale nie w ogole

Opublikowano

Ee tam, Destiny już niedługo :banana:

kolejne pif paf

sam ubolewam nad faktem ze wszystkie duze zapowiedzi w ostatnim czasie na ps4 i xone to gry w ktorych mechanika oparta jest glownie na strzelaniu, baa sa to prawie same fps lub tps, jak sie spojrzy ogolnikowo to inny rodzaj gameplayu oferuja juz teraz glownie indyki....ale znowu to w wiekszosci tytuly w pixelart wiec ogrywania takiego czegos na duzych tv na konsolach za 2k troche jest smieszne

Opublikowano

Wii U potrzebowało półtorej roku żeby się rozkręcić i wyszły jakieś sensowne gry. Wii ludzie na forumku też docenili dopiero pod koniec jej żywota. Także teraz to Wii U jest dobrym przeczekaniem na pier.dolnięcie ze strony PS4 czy One.

Na pier.dolnięcie kojelnych samograji dla Januszy. XD

Opublikowano

Na ps4 przynajmniej nowe dark soulsy.

Opublikowano

easye bierz przykład z maciomaniaka, jego dziewczyna jest zadowolona, ma więcej przyjaciół którzy chętnie wpadają by dotykać pada XO, w społeczności poszybował o kilka leveli do góry, sąsiedzi mają do niego teraz szacunek, w autobusach ustępują mu miejsca...ma w co grać, czysty fun, lepszy sprzęt, niech trochę wyższa rozdziałka w  paru multiplatformach ci nie krzywdzi życia.

Wystarczy że padniesz na kolana przed KRÓLEM SPENCEREM.

Smieszny bociku, baroni gejmingu nie jeżdżą autobusami. Gdzie stare śmierdzące baby i spocone xboty biegną jak najszybciej aby tylko zająć miejsca siedzące.

Opublikowano

Dlaczego Destiny nikogo ? wychodzi jakis odpowiednik FPS z Mario w tytule ? :teehee:

Fanów pif paf no skill pewnie bardzo Ale nie w ogole

HALO to typowy no skill  !

(a dopiero poczatek dnia...)  :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

ALE BEDZIE YEBNIECIE JAK WYJDZIE THE ORDER (pipi)Y!!!
KLEKAJCIE!!!

TAKIEJ GRY JESZCZE NIE BYLO!!!

1. STRZELASZ

2. DOBIEGASZ DO MURKA

3. BLIND FIRE KURTYZANO

4. SPUSZCZASZ SIE W MAJTY

K.O. NINTENDO FAGI!

Opublikowano

Easy gra dla mnie nie była skillowa tylko utrudniona mechanika gry i ulomnoscia grania w takie gry na padzikach jak retard

Co nie zmienia faktu że to że Halo i Pudziany to i tak najlepsze Multi

Opublikowano

ALE BEDZIE YEBNIECIE JAK WYJDZIE THE ORDER (pipi)Y!!!

KLEKAJCIE!!!

TAKIEJ GRY JESZCZE NIE BYLO!!!

1. STRZELASZ

2. DOBIEGASZ DO MURKA

3. BLIND FIRE KURTYZANO

4. SPUSZCZASZ SIE W MAJTY

K.O. NINTENDO FAGI!

Zapomniałeś że co chwilę traci się kontrolę nad postacią.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.