Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Sytuacja przed E3 mega napięta, oj cos czuje ze po E3 zapomnimy o paru osobach w tym temacie, czesc dostanie bana a reszta bedzie w amoku :-D

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 590,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Weźcie ukrywajcie te drabinki cytatów, bo już się śmietnik robi.

Opublikowano

Mówicie o pif paf ale jak bym na konfie Sony dostał nowego Syphon Filtera to bym oszalał.:)

Opublikowano

Niny szanuje bardzo, WiiU kupie pewnie po E3 ale na naszym forumku sytuacja jest innna. Kilka osob pisalo jak to Xboty zapadnal sie pod ziemie po E3 bo Sony znowu wygra, a teraz co? Tydzien do E3 a juz kazdy fapuje nad Niny...

WiiU przystania dla klapkow zmiazdzonych majestatem Krola Spencera.

Opublikowano

"No na pewno wszyscy kupili ps4 dla gier z PC i vity. 

Ja (pipi)e xD"

@Czezky - Ale rozumiesz idee porównania gier z PS4 i X0 tylko? Co ma wnieść twój komentarz do tego tematu?

Opublikowano

easy ... za przeproszeniem co ty (pipi)? Wymiatacze nie byli ograniczeni ulomnoscia grania na padzie?

Uuuu jak to, admin przekręca nick innego usera i nie ma kary? :O

;)

Opublikowano

jak Korwin wygra to wam ukróci obnoszenie się z tym nintendowym pedalstwem

żeby to sie dzieciaki jarały to jeszcze bym zrozumiał, ale 30 letni faceci jarający się księżniczkami, skrzatami i żółwiami to tylko krok od Biedronia i Grodzkiej

#tylkosony
#1080p

#szlachta

Opublikowano

żeby to sie dzieciaki jarały to jeszcze bym zrozumiał, ale 30 letni faceci jarający się księżniczkami, skrzatami i żółwiami to tylko krok od Biedronia i Grodzkiej

#tylkosony

#1080p

#szlachta

Z regulaminu:

2. Należy unikać używania słów i zwrotów uznawanych potocznie za wulgarne bądź obraźliwe.

Twój post już zgłosiłem. Mam nadzieje, że zostaniesz należycie ukarany.

Opublikowano

Smutne te klapki ;/ pewnie z powodu braku gier, wydmuszka infamous i slaby killzone troche mało.

Opublikowano

#tylkosony

#1080p

#szlachta

Za takie coś powinni ci bana w(pipi)ić :down:

Opublikowano

Mendrek od lat wali w statusach haslami o kolorywch teczach w stosunku do gier niny wiec znajac zycie jeszcze mu senior memberem nagrodzi

Opublikowano

No a teraz wracac do CW bo punkt kumlinacyjny smiesznosci juz zostal dzisiaj osiagniety

Opublikowano

#tylkosony

#1080p

#szlachta

zgłosiłem. pozdrawiam

Opublikowano

da sie jakos sprawdzić kto najwięcej natrzepał postów w tym temacie przez te 970 stron?

Opublikowano

mnie bawi te nagle oswiecenie niektorych jakie to niny dobre po tylu latach jego hajtowania, nagle jaraja sie mario kart 8, mario 20, zelda 10 jakby to bylo cos nowego i swiezego - jaraja sie tasiemcami, ktora choc swietne to mechanike maja w sumie oparta na czesciach ze snesa - oczywiscie zaraz ktos napisze, ze swietnych rozwiazan gameplayowych nie trzeba zmieniac i bronia sie same w dobie samograjow ale obiektywnie to wlasnie Niny jak nikt inny doi i tasiemcuje swoje marki do pozygu od zarania dziejow

W Polsce dla wielu to coś nowego i świeżego. Zresztą dla młodszego pokolenia graczy, którzy zaczynali np. na PlayStation (albo później) i ograniczali się do dominujących platform także. Grunt, że ktoś chce poszerzyć swoje 'growe' horyzonty. Z tą mechaniką też nie przesadzajmy. Trudno żeby popularne serie, które stały się popularne ze względu na konkretne gameplayowe rozwiązania, nagle przestawiły się na zupełnie inne tory.

Opublikowano

Smutne te klapki ;/ pewnie z powodu braku gier, wydmuszka infamous i slaby killzone troche mało.

Ale wy jestescie slabi..ja toczylem beke z PS4 zanim to bylo modne...

Opublikowano

gdzie sie podglada te statystyki? :P

Opublikowano

gdzie sie podglada te statystyki? :P

kliknij na podsumowanie tam gdzie wyświetla liczbę odpowiedzi i wyświetleń , wtedy wyświetli ci lista kto i ile postów spłodził.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.