Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

- Outlast - 78 / 7,9 (w plusie)

- Trine 2: Complete Story - 84 / 7,6 (w plusie)

- Resogun - 84 / 7,6 (w plusie)

- MLB 14 The Show - 83 / 7,8 (baseball!! na PS4, na XO brak !)

- Injustice God Among Us - 80 / 7,5

- FEZ - 90 / 7,6

- Final Fantasy XIV Online - 86 / 8,1

- Flower – 90 / 7,0 (jedni kochają inni nienawidzą, bo to nie jest typowa gra, tak jak flOw)

- Sound Shapes - 84 / 7,4

- Transistor - 83 / 8,3

- Infamous SS – 80 / 8,0

Czekam na podobne zestawienie od botów. Jestem ciekaw na której platformie jest więcej dobrze ocenianych gier. Handlujcie z tym. Bez bredni, że MC nikogo itd. Konkrety proszę.

Wstawiam gry które obsługuje mój PC AD2013, nie wymieniam multiplatform typu Watch_Dogs czy BF4:

Maniac Mansion- 95%

Half Life 2- 95%

Bioshock- 94%

GTA Vice City- 94%

Championship Manager 4- 95%

Company of Heroes - 93%

Grim Fandango- 92%

Epic Win.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 590,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Super ! Widzę, że komentują osoby, które albo nie mają PS4 lub XO, albo podają gry PC. Szkoda, że nikogo takiego o zdanie nie pytałem.

Interesuje mnie zestawienie od botów z XO. Tylko.

Ciągle tu czytam "PS4 nie ma gier". Udowadniam, że są gry, a niektóre dobrze ocenione i nie ma ich na XO. Nie wspominam nawet o lepiej wyglądających i działających multiplatformach dostępnych na obu tych konsolach. Jeszcze raz podkreślę, że nie interesują mnie w tym porównaniu inne platformy, oraz zdanie poszczególnych osób, czy to dobre gry czy nie. Tylko suche fakty w oparciu o MC. Doczekam się zestawienia od botów? Mi zajęło 5 min.

Edytowane przez KIELiCH

Opublikowano

No nie trzeba dużo szukać aby wiedzieć:
xbox-ma wyścigi, sony nie
xbox-ma mordobicie, sony nie
xbox-ma strategie, sony nie

Nie wspominając o Ryse, M, DR3 i innych grach. 

Opublikowano

@Zdnuek - No widzisz, nadal to nic nie wniosło. Co do wyścigów, to niektórzy wolą arcade niż symulację i mają NFS Rivals na PS4. Są wyścigi. Nie każdy lubi Forze. Sam grałem w 1ke, 2ke, 3ke i demo 4i mi wystarczyło. Wolałem PGR, albo Rallisport 2 na X.

Injustice z mojego zestawinia to nie bijatyka? A z jakiego gatunku to gra?

Porównaj ilość gier dobrze ocenianych na PS4 z XO i napisz, że PS4 nie ma gier.

EDIT:

Wspominasz o Ryse? 60 / 5,9

Dead Rising 3?? 78 / 6,6

A te wiele innych to jakie dokładnie???

Edytowane przez KIELiCH

Opublikowano

@Zdnuek - No widzisz, nadal to nic nie wniosło. Co do wyścigów, to niektórzy wolą arcade niż symulację i mają NFS Rivals na PS4. Są wyścigi. Nie każdy lubi Forze. Sam grałem w 1ke, 2ke, 3ke i demo 4i mi wystarczyło. Wolałem PGR, albo Rallisport 2 na X.

EDIT:

Dead Rising 3?? 78 / 6,6

O co chodzi z tymi procentami?

Ludzie muszą się przy nich gorzej bawić?

Nie mówiłem że PS4 nie ma gier, no może mając konsolę Sony mamy odrobinę mniejszy wybór ale za rok powinno już być dobrze.

Opublikowano
  • Autor

- Outlast - 78 / 7,9 (w plusie)  Gra z wrzesnia 2013 port z pc

- Trine 2: Complete Story - 84 / 7,6 Gra z 2011 port z past genów

- Resogun - 84 / 7,6 (w plusie) 

- MLB 14 The Show - 83 / 7,8 (baseball!! na PS4, na XO brak !) Baseball nikogo

- Injustice God Among Us - 80 / 7,5 Port z past genów

- FEZ - 90 / 7,6  Port z past genów (2012)

- Flower – 90 / 7,0 (jedni kochają inni nienawidzą, bo to nie jest typowa gra, tak jak flOw)  Port z past genów

- Sound Shapes - 84 / 7,4  Port z past genów

- Transistor - 83 / 8,3

- Infamous SS – 80 / 8,0

Jedynie 3 gry mają sens reszta to odgrzane kotlety (od rocznych po 3 letnie)

Z czego 2 to indyki a jedna to wydmuszka

SUPER #NADKONSOLA KUR.VO!

Czyli srednio koszt zagrania w jedną (prawie) sensowną gre wynosi około 600zł (zakładajac ze PS4 to 1800zł) + cena gierki.

Nic tylko kupować :lol: ( Przypominam że cena WiiU z grami to granice 600-800zł)

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Bo na One sytuacja jest zupelnie odwrotna :)

Zamiast Infamousa wolalbym multi z Killzona, Outlasta, czy Dead Nation.

Obydwa nextgeny maja tak potezne exy, ze za rok nikt nawet ich pamietac nie bedzie.

Edytowane przez easye

Opublikowano

EDIT:

Dead Rising 3?? 78 / 6,6

Nie mówiłem że PS4 nie ma gier, no może mając konsolę Sony mamy odrobinę mniejszy wybór ale za rok powinno już być dobrze.

O nic mi nie chodzi, bo sam nie patrzę na MC przed sprawdzeniem gry, mam to (pipi)e. To proste zestawienie udowadaniające, że ma gry, które ludzie pozytywnie odbierają. Lepiej niż wielkie hity na XO. Tylko tyle. Ja sam o nich nie piszę (XO), bo nie grałem. Chodzi o to, że "PS4 nie ma gier". A jednak ma. Co to znaczy mniejszy wybór na PS4? Te slogany są takie zabawne :)

Edytowane przez KIELiCH

Opublikowano

Jakim to trzeba byc typem, zeby wstawiac sobie w avatar WD, kiedy ta gra jest taka zalosna.

Masakra.

Opublikowano

Figaro 1222 hav3n 799 MaZZeo 788 eX4cT_PL 706 Ficuś 592 nobodylikeyou 569 raven_raven 565 bluber 564 YETI 539

Szkoda ze nie ma wiecej statystyk, kto postawil najwiecej znakow, kto zdobyl najwiecej plusow/minusow w danym temacie itd.

Meh, robi sie to juz nudne...
Opublikowano

EDIT:

Dead Rising 3?? 78 / 6,6

O nic mi nie chodzi, bo sam nie patrzę na MC przed sprawdzeniem gry, mam to (pipi)e. To proste zestawienie udowadaniające, że ma gry, które ludzie pozytywnie odbierają. Lepiej niż wielkie hity na XO. Tylko tyle. Ja sam o nich nie piszę (XO), bo nie grałem. Chodzi o to, że "PS4 nie ma gier". A jednak ma. Co to znaczy mniejszy wybór na PS4? Te slogany są takie zabawne :)

Nie wiesz co znaczy mniejszy wybór?

To że mogę sobie w gatunku wybrać produkt X albo Y.

Opublikowano
  • Autor

Figaro 1222 hav3n 799 MaZZeo 788 eX4cT_PL 706 Ficuś 592 nobodylikeyou 569 raven_raven 565 bluber 564 YETI 539

Szkoda ze nie ma wiecej statystyk, kto postawil najwiecej znakow, kto zdobyl najwiecej plusow/minusow w danym temacie itd.

Meh, robi sie to juz nudne...

Raczej przykre dla WD 

A o patchu ni widu ni słychu :lol:

Opublikowano

HAHAHAHAHAHAHA :rofl:

Jakim to trzeba byc typem, zeby wstawiac sobie w avatar WD, kiedy ta gra jest taka zalosna.

Masakra.

A kim ty jesteś, żeby mnie oceniać? Gra mi się podoba i tyle. Nie mam czasu oglądać tego filmiku, ale przez pół gry - ani bugów, ani dziwnych rzeczy nie uświadczyłem, tak na marginesie. Gra się spoko. Tak na 8. Identycznie jak Infamous. Masz z tym problem?

Edytowane przez KIELiCH

Opublikowano

No wlasnie, wiec badz grzecznym dzieckiem i nie wtracaj sie w dyskusje doroslych.

Idz postrzelac sobie ze straszaka w WD.

Opublikowano

Jeszcze mniej niż 2 m-ce temu graliśmy razem w KZ i było za(pipi)iście. Teraz nagle poszedłeś do N. i patrzysz na ludzi z góry? Brawo. A dzieci to już mam sam, więc nie wiem do kogo ta żenująca gadka.

Edit: Poszedł do nowej piaskownicy obrażony, wystawia faka do starych kolegów i kto tu jest dzieckiem?  :turned:

Edytowane przez KIELiCH

Opublikowano

Że niby jaką strategię?
Opublikowano

No wlasnie, wiec badz grzecznym dzieckiem i nie wtracaj sie w dyskusje doroslych.

Idz postrzelac sobie ze straszaka w WD.

Odedzwal sie dorosly Mario ubrany w stroj hydraulika ktory ujezdza zolwiki, strzela gwiazdkami i bawi sie bananami, toczacy beke z czyjegos gustu bo sam jeszcze nie dorosl wieku w którym uczą ze o gustach sie nie dyskutuje, z drugiej strony moze byc to tez wyniesione w kulturze z domu która poddana była wielu pofalowaniom emocjonalnym co by uzasadniało zmienność decyzji których fundamentem jest fanatyzm zależny od posiadanego na dana chwile plastiku.
Opublikowano
  • Autor

Jeszcze mniej niż 2 m-ce temu graliśmy razem w KZ i było za(pipi)iście. Teraz nagle poszedłeś do N. i patrzysz na ludzi z góry? Brawo. A dzieci to już mam sam, więc nie wiem do kogo ta żenująca gadka.

Smutne taki stary koń a gra w gry telewizyjne.

I to jeszcze zabugowane

Opublikowano

(pipi).ac Ubi.

Nintendo rządzi i dzieli (dla kumatych)

Sony uratuje się TLG i Beast

M$ goodnight sweet prince

Opublikowano

Podaj proszę przykłady, oprócz Forzy?

Nie będę teraz rzucał kolejnymi przykładami, bo to nie ma sensu.

Wierzę że jesteś rozsądnym chłopakiem i potrafisz się bawić z PS4 mimo wszystko.

Ja więc kończę niepotrzebną gadkę.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Że niby jaką strategię?

b4c590bf-5736-4dca-8806-a1e92a6671af.jpg

taka ze zwierzątkami

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.