Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Wojny są zawsze na serio, ale dowolny tekst obraca się w żart tylko kiedy dowiadujesz się, że jesteś w błędzie.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Jak będą pokazywać HL3 to pewnie zrobią własną konferencje. Gruby jako Creative Director. Cały internet leży. ND i R* Zakończą działalność po tym wydarzeniu.

Opublikowano

To było genialne, 0:10 oh my god! poleciało z widowni, zaskoczenie było ogromne po tym co grubas mówił wcześniej o Sony.

Opublikowano

Co? Half-Life na konfie Sony? Wy naprawdę macie już niezłe majaki od tego wina i braku gier. Polecam przerzucić się na jakąś sensowną platformę. X1, PC, WiiU, wszystkie oferują więcej niż PS4. Chyba nawet przy PS3 można się lepiej bawić (Persona 5), nie mówiąc już o X360 (FH2 :wub:).

Zestawianie x-szrota i pc-crapa z WiiU... :rofl: Ile ty masz lat, 20?

Opublikowano

Bluber kiedy kupujesz wiiu? pogramy sobie w mario kart.

Odpisywałem w temacie MK8. Wstępnie jest to termin po wakacjach (bo po co kupować teraz konsole i ma leżeć co nie).

A czemu by leżała? Przecież jest pełno exów, a zamiast 24 h na forumku siedzieć można po 1-2 h dziennie np na mesjasza MK8 poświęcić, no ale kto co lubi...

Nie będzie mnie w domu na wakacje.

yyyyyy co to są wakacje ?

Opublikowano

Nie chciało się nosić teczki to trzeba nosić woreczki.

Opublikowano

20 lat na karku, wyrosło się już z pedalskich gierek dla dzieci ;\

Czego wszystkie xboty to takie gówniarze. jak graczę ogrywała gry typu FFVII to oni szczali jeszcze w gacie.

Opublikowano

Kolejna dziś gra zapowiedziana na PS4:

Watch Cats hehe. Wygląda ciekawiej od waszych AAA gunwienek.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Czemu nikt nie zapowiada gier na xbona, tylko wszystko trafia na PS4?

Opublikowano

KRÓL SPENCER chwali $ony że będzie miało dobrą konfe na E3, prawdziwy dżentelmen i człowiek z klasą, wie że rozpierdoli ich na atomy a mimo to dodaje im otuchy a jak tam w oborze $ony ?   :)

nowa Zelda to pewniak ?

Opublikowano

Szczerze nie wiem czemu.

nowa Zelda to pewniak ?

Yes.

Opublikowano

nowa zelda pewniak, pytanie tylko o date premiery

Opublikowano

Bo zginelyby miedzy reklamami w dashu na XOne.
Opublikowano

20 lat na karku, wyrosło się już z pedalskich gierek dla dzieci ;\

Czego wszystkie xboty to takie gówniarze. jak graczę ogrywała gry typu FFVII to oni szczali jeszcze w gacie.

Nie lepiej było w szkole siedzieć, dziadku? Powyższe zdania ciężko w ogóle uznać za napisane w języku polskim.

Opublikowano

ciekawe jaką sprzedaż miało by playstation 4 gdyby w polsce sprzedawcy podjęli temat klauzuli sumienia.

,

Opublikowano

Nie chciało się nosić teczki to trzeba nosić woreczki.

No faktycznie trochę musiałem ponosić woreczków z cementem jak mi dom budowali, w którym zagrywam się teraz w genialne Mario Kart, na przemian w piękne multiplatformy z PS4...

Opublikowano

KRÓL SPENCER chwali $ony że będzie miało dobrą konfe na E3, prawdziwy dżentelmen i człowiek z klasą, wie że rozpierdoli ich na atomy a mimo to dodaje im otuchy a jak tam w oborze $ony ? :)

nowa Zelda to pewniak ?

Dżentelmen, szkoda tylko ze podczas zapowiedzi XOne jego koledzy z pokoju rzucili się na graczy jak na biało skórą turystke w małej Indyjskiej wiosce.

Co jedni poczuli uraze i zażenowanie wobec M$ innym nawet się to spodobało.

Opublikowano

KRÓL SPENCER chwali $ony że będzie miało dobrą konfe na E3, prawdziwy dżentelmen i człowiek z klasą, wie że rozpierdoli ich na atomy a mimo to dodaje im otuchy a jak tam w oborze $ony ?   :)

nowa Zelda to pewniak ?

Raczej już szuka wytłumaczenia i przeprasza za poniesioną porażkę.

Generalnie i tak uważam, że więcej gier pokaże Microsoft. Ja głównie liczę na Uncharted i mam nadzieję, że ND pokaże wszystkim deweloperom, że jest coś takiego jak grafika i "grafika od Naughty Dog".

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Kolejna dziś gra zapowiedziana na PS4:

Watch Cats hehe. Wygląda ciekawiej od waszych AAA gunwienek.

Po ograniu scotta pilgirma szczerze ye.bie tego typu indycze kloaki. Gra z grafika jak z bajek dla 5latkow o kocie co skacze po kablach. #ojapier.dole.

Opublikowano
Po ograniu scotta pilgirma szczerze ye.bie tego typu indycze kloaki. Gra z grafika jak z bajek dla 5latkow o kocie co skacze po kablach. #ojapier.dole.

Super logika, kolego.

Opublikowano

Ja to wam powiem ze zwątpie w Sony jesli nie pokaza nic zwiazanego z Gran Turismo, jako dzielnie broniący matki Sony mogę ponieść tego konsekwencje.

Opublikowano

Super logika, kolego.

Ale w ktorym miejscu?

Opublikowano

Super logika, kolego.

Ale w ktorym miejscu?

Chcesz skreślić inne indyki, tylko dlatego, że Ubi wydało kiedyś jakiegoś crapa. Jak spalisz się na Watch Dogs, to zamierzasz nie kupować gier od R* czy Valve?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.