Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Pierwsza załamana psycha na forum: Guerrnica, jestem tak bardzo dumny z siebie.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Half Life na konfie Sony = Mazzeo sprzedaje xbone i kupuje z powrotem Ps4.

Wątpię aby to był ex......

Opublikowano

Ale ty Figar widziales ten trailer? Powiedz mi szczerze jakie wiazesz z ta gra nadzieje? Co cie w niej urzeklo? Czy zobaczyles cos czego nigdy wczesniej nie widziales? Odkladasz od jutra na nia juz kasiore?

pytania retoryczne jakby co

Opublikowano

W tym półtora minutowym trailerze urzekło mnie więcej, niż przez 2 lata materiałów z WD.

Opublikowano

Super ! Widzę, że komentują osoby, które albo nie mają PS4 lub XO, albo podają gry PC. Szkoda, że nikogo takiego o zdanie nie pytałem.

A ciebie ktoś prosił o zdanie w tym temacie xD?

Ja piszę na temat wojny 2 konsol current-gen w temacie Console Wars na forum pisma o nazwie PSX nie z przypadku tak nazwanym. Temat mnie interesuje bo od lat gram na konsolach i jedna z ww posiadam. Trudno byłoby znaleźć lepsze miejsce. A ty co tu robisz i po co? xD

Opublikowano

No tak się pytam bo jakiś random się wpier,dala i odbiera innym prawo do głosu. Bardzo ładnie odczytałeś nazwę tego forum, teraz jeszcze znajdź sobie definicję forum dyskusyjnego i wróć jak ją zrozumiesz. Wypowiadać może się każdy. A jakbyś trochę dłużej tutaj siedział to byś wiedział, że forum jak i ten temat traktują każdą platformę po równo.

Opublikowano

No tak się pytam bo jakiś random się wpier,dala i odbiera innym prawo do głosu. Bardzo ładnie odczytałeś nazwę tego forum, teraz jeszcze znajdź sobie definicję forum dyskusyjnego i wróć jak ją zrozumiesz. Wypowiadać może się każdy. A jakbyś trochę dłużej tutaj siedział to byś wiedział, że forum jak i ten temat traktują każdą platformę po równo.

Nie. Ty idź i przeczytaj o co chodziło w moim poście i wróć jak zrozumiesz sens mojej inicjatywy. Zadałem konkretne pytanie i nie doczekalem się konkretnej odp. Ale oczywiście jakieś głupoty nie na temat zostały napisane ale tego już nie mogę skomentować tak? Pokaż gdzie odbieram komuś prawo głosu. A jeśli ja jestem randomem to ty kim jesteś?
Opublikowano

Super. Wydaje mi się że jednak dokładnie się wpisuje w jego założenia moimi wypowiedziami. Nie wiem dlaczego się mnie czepia.

Opublikowano

Nie wiem dlaczego się mnie czepia.

xD

Opublikowano

Nie. Ty idź i przeczytaj o co chodziło w moim poście i wróć jak zrozumiesz sens mojej inicjatywy. Zadałem konkretne pytanie i nie doczekalem się konkretnej odp. Ale oczywiście jakieś głupoty nie na temat zostały napisane ale tego już nie mogę skomentować tak? Pokaż gdzie odbieram komuś prawo głosu. A jeśli ja jestem randomem to ty kim jesteś?

Super ! Widzę, że komentują osoby, które albo nie mają PS4 lub XO, albo podają gry PC. Szkoda, że nikogo takiego o zdanie nie pytałem.

No dobrze wiem o co chodziło, zrobiłeś sobie jakieś śmieszne porównanie które miało sens tylko wtedy, kiedy odrzucisz fakt istnienia wszystkich innych platform i porównujesz tylko PS4 vs X1.

I w sumie tylko odpowiem parafrazując twoje słowa: piszesz głupoty i już nie mogę tego skomentować, tak?

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

tak sie robi gry , a nie sraki typu WD jakie plodzi UBISOFT

ps. Czezky jedzie januszy nawet w komenatarzach na yt x)
no coz, nie ma litosci

Edytowane przez erix

Opublikowano

Śmieszne czy nie śmieszne ale prosiłem tylko żeby ktoś zrobił analogiczne porównanie na drugiej konsoli. W odp jakieś głupoty i nie mogę napisać że nie o to pytałem? Spoko. Pojazdy tu codziennie czasem takie że bania mała a ty mnie atakujesz za 1 zdanie że nie do takich osób skierowalem pytanie? Nie rozumiem.

Edytowane przez KIELiCH

Opublikowano

Nieśmieszny żart, Neo+ nie ukazuje się od dwóch lat ;/

Opublikowano

Śmieszne czy nie śmieszne ale prosiłem tylko żeby ktoś zrobił analogiczne porównanie na drugiej konsoli. W odp jakieś głupoty i nie mogę napisać że nie o to pytałem? Spoko. Pojazdy tu codziennie czasem takie że bania mała a ty mnie atakujesz za 1 zdanie że nie do takich osób skierowalem pytanie? Nie rozumiem.

Łe jejku, nie popłacz się tylko :P. Skoro pojazdy są codziennie i zdajesz sobie z tego sprawę, to i chyba ciebie mogą dotknąć też? Wyraziłem swoje zdanie nt. porównania (jak i inne osoby), a dla ciebie dyskusja ogranicza się tylko do wypowiedzi, które tobie pasują. No super. I do tego się przyczepiłem.

Opublikowano

Płaczę od rana :-P odp mi pasują które są na temat ale oprócz Zdunka nikt nic konkretnego nie odpowiedział niestety więc uznajmy że nie było tematu a PS4 nie ma gier.

Opublikowano

krol scigalek z dopalaczami na trasie jest jeden.....

WIPEOUT>>>>>>>>>>>>mario kart

mowie jak jest

Opublikowano

Ja wiem, że trzeba nabić te 1000 stron ale zróbcie to w jakimś stylu a nie płacząc i rozchodząc się do kątów.

Opublikowano

Jesusssssss, jaki bezbek

Xbox one otrzymał apke do e3, instant play chodzi jak złoto, gierki za darmo w gwg, i to nie jakieś trine, które można ograć na lodówce

A u klapkow jakiś nowy gif z tysiącem drzew?

Edytowane przez kubson

Opublikowano
  • Autor

Apka do E3 > MK8

Mozna zamykać X1 WINS

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Apropos marki Wipeout, po zamknięciu studia Sony Liverpool zespół odrodził się pod nazwą Firesprite. Wipeout Fury był jednym z najlepszych recerów 7 gen., więc oby tylko twórcy nie próbowali odkrywać koła na nowo.

Opublikowano

Jesusssssss, jaki bezbek

Xbox one otrzymał apke do e3, instant play chodzi jak złoto, gierki za darmo w gwg, i to nie jakieś trine, które można ograć na lodówce

A u klapkow jakiś nowy gif z tysiącem drzew?

Trine to genialna gra. A teraz do kąta i 10 zdrowasiek za szerzenie takich herezji.

Edytowane przez kidnappa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.