Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Apropos marki Wipeout, po zamknięciu studia Sony Liverpool zespół odrodził się pod nazwą Firesprite. Wipeout Fury był jednym z najlepszych recerów 7 gen., więc oby tylko twórcy nie próbowali odkrywać koła na nowo.

Najlepszym racerem. FullHD, wygrzane mapy, na rapier zaczynała się zabawa, a w multi też byli zawodnicy. Tylko te Sebenco Climb ;/

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

PixelJunk Shooter>Trine 2

Jeżeli ktoś chce bronić Trine, to niech znajdzie jedną osobę które nie przeszła tej gry tylko dla pucharku. Ktokolwiek?

Opublikowano

Apka do E3 > MK8

Mozna zamykać X1 WINS

Nie zesr,aj sie tym MK8, każdy już o tym wie, bo gadacie o tym od 30 stron wiec w sumie <ziew>

Opublikowano

MK8 to co najmniej -2 do oceny końcowej za brak singla z prawdziwego zdarzenia rodem z CTR. Taka prawda.

Opublikowano

Nowa gra od Criterion games bedzie na e3,pewnie f2p.

EA World Premiere 2014

3:00 – 4:00 PM ET (Noon – 1 PM PT)
Live from the Shine Exposition Center, Electronic Arts CEO Andrew Wilson reveals Battlefield: Hardline and world premieres nearly a half-dozen new games, including updates on Mirror's Edge, Dragon Age: Inquisition, a new project from Criterion Games, and much more.
All Access Live: Alien: Isolation, Oculus Rift Founder, Batttlefield Hardline, Dragon Age and More Surprises

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

PixelJunk Shooter>Trine 2

Jeżeli ktoś chce bronić Trine, to niech znajdzie jedną osobę które nie przeszła tej gry tylko dla pucharku. Ktokolwiek?

Ja. Nie gram dla pucharków i aczików. Dla mnie to zbędny bajer.

Opublikowano

W moim otoczeniu gra uchodzi za przeciętną ale wierzę że mogła ci się spodobać.

Opublikowano

FH2 3x większy teren do jeżdżenia, kluby na 1000 osób, pogoda, setki samochodów, 1080p, europa do zwiedzania, 3x więcej muzyki, 100h zajmie zaliczenie wszystkich eventów, wyścigi z samolotami/lokomotywami, wyścigi na szutrze i masa innych bajerów a jak tam drive crap ? dalej jaranko że 1000 drzew i tłumaczenie evolution po co tuning w wyścigach ?  xD   

Opublikowano

No i klub tylko na 6 osób xD tylko FH2

Opublikowano

FH2 3x większy teren do jeżdżenia, kluby na 1000 osób, pogoda, setki samochodów, 1080p, europa do zwiedzania, 3x więcej muzyki, 100h zajmie zaliczenie wszystkich eventów, wyścigi z samolotami/lokomotywami, wyścigi na szutrze i masa innych bajerów a jak tam drive crap ? dalej jaranko że 1000 drzew i tłumaczenie evolution po co tuning w wyścigach ?  xD   

Mam nadzieję, że Top Gear dorzuci swoje trzy grosze, tym bardziej w swoim czyli bardziej jajcarskim stylu niż w Forza Motorsport 

Opublikowano

W Forza Horizon 2 raczej nie będzie Top Gear. W jedynce nie było z tego co pamiętam.

Pamiętam, że Ficuś pisał w kontekście FH2, że łąki, lasy i góry > pustynie Colorado. Sęk w tym, że Colorado w Forza Horizon, to nie były same pustynie - były góry, leśne bezdroża, woda itp. Krajobraz masakrował. Najlepsze było kręcenie bączków na polu golfowym :P

original.jpg

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

gierki za darmo w gwg, i to nie jakieś trine, które można ograć na lodówce

:lol:

Nie ma to jak Halo: Spartan Assault - 53 na meta, ograne rok temu na lumii. Boże, co za beton!  :rofl:

Opublikowano

Jesusssssss, jaki bezbek

Xbox one otrzymał apke do e3, instant play chodzi jak złoto, gierki za darmo w gwg, i to nie jakieś trine, które można ograć na lodówce

A u klapkow jakiś nowy gif z tysiącem drzew?

Mamy apke Twicha wiec obejrze wszystkie konfy wygodnie siedzac na kanapie, piwko w lapie I jazda. A u klapkow pewnie ladowanie pada podczas ogladania streamow na lapku XDDD

Opublikowano

Najbardziej co mnie denerwuje to ze obydwie konsole nie osiagaja tej samej rozdzialki w multiplatformach. Bo Xbox One ciekawsze exclusive no a PS4 lepiej wygladajace multiplatformy i co jezeli jakas osoba lubi obydwie rzeczy. Jeszcze czekac na informacje czy to na plejstejszyn pojdzie w 1080p a czy w xboksie 900p czy moze 792p. Wybor konsoli powinien sie toczyc o exclusivy a nie jakosc multiplatform.

Opublikowano

Jesusssssss, jaki bezbek

Xbox one otrzymał apke do e3, instant play chodzi jak złoto, gierki za darmo w gwg, i to nie jakieś trine, które można ograć na lodówce

Mamy apke Twicha wiec obejrze wszystkie konfy wygodnie siedzac na kanapie, piwko w lapie I jazda. A u klapkow pewnie ladowanie pada podczas ogladania streamow na lapku XDDD

na One jest Twitch?

Tego najbardziej brakuje mi na konsoli Sony...

Opublikowano

A to juz nie 3 serie gier w kolko?

@easye

To sie obudziles XDDD Apka jest od premiery.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Jesusssssss, jaki bezbek

na One jest Twitch?

Tego najbardziej brakuje mi na konsoli Sony...

Jest

Opublikowano

Hav3n-odobnie jak na PS4 geniuszu :)

Edytowane przez easye

Opublikowano

Twitch.tv w przeglądarce na PS4. Problem?

Opublikowano

Ja (pipi)ie, Twitch jest na PS4 od premiery tak samo, to na One mial maly poslizg, czy tam problemy z poczatku.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Bo Xbox One ciekawsze exclusive no a PS4 lepiej wygladajace multiplatformy i co jezeli jakas osoba lubi obydwie rzeczy.

Ma do czasu. Co jak co, ale to nie x-box, a ps3 miało w swoim czasie oferty gatunków od lat niedostępnych na inne platformy, czy odpowiedników multiplatformowych. Jrpgi, debiut Soulsów, połączenie stategii turowej z jrpg od Segi, miks beat em upa z action rpg, future i offroad racer, wreszcie TLOU wraz z jego unikatowym multi i nastawieniem stealth i survival. O kreatywność ND, czy kontynuacje wyż. wymienionych obawiać się zatem nie muszę. Szczerze powiedziawszy najbardziej z exów na E3 ciekawią mnie tylko szczegóły 3 projektów na wyłączność; Project Beast, ewentualny TLG i nowy kierunek, oraz pokaz możliwości w postaci U4. Reszta to multiplatformy. Swoją drogą może kierunek MS da do myślenia Sony, że nie liczy się tylko pogoń za cyferkami. QTE 1886 jest już u mnie skreślony.

Opublikowano

Hav3n-odobnie jak na PS4 geniuszu :)

Pieknie sie podkladasz, jak cyganskie kurtyzany gdy widza 20 funtow XXDDDD

Tak prawda ze na One bym poslizg jezeli chodzi o streamowanie ale mi chodzi o cala apke. Ona nie jest tylko zeby dzielic sie swoim gameplayem ze swiatem - mozesz ogladac na niej wszystko. Moge obejrzec konfe Sony, EA czy twoje streamy z BF4. Na PS4 tak jak pisal Iras, tylko w przegladarce.

Opublikowano

No okej, sam rzadko streamuje gameplaye, czyms sie te aplikacje od siebie miedzy konsolami roznia?

Edit. Dzieki. Czas najwyzszy chyba zmienic konsole, kanalow Twitcha to juz nie daruje!

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.