Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

MS mógłby wreszcie zrobić coś z Conkerem. Rare z palcem w tyłku zmiażdżyłoby ratchety i sly'ie, gdyby zrobili porządny sequel. Wystarczy spojrzeć na pierwszą część - wiewiórka alkoholik wyrusza na kacu na przygodę, rzucając bluzgami i podtekstami seksualnymi na lewo i prawo, parodiując matrixa, obcego czy szeregowaca ryana, walcząc z wielkim stolcem, który jest śpiewakiem operowym, w międzyczasie kiedy główny antagonista knuje niesamowitą intrygę, która polega na użyciu owej wiewiórki jako nogi od stołu, bo mu akurat jednej brakuje, i wysyła w celu jej złapania wszystkich swoich ludzi aby ją złapali. Ta gra to jedna wielka beka przez duże B i naprawdę nie rozumiem jak można takie IP porzucić. Potencjał tej gry jest tak wielki, że szkoda słów. Ale nie, rare musi robić gierki na kinkieta, którego nikogo. (pipi)a niech ktoś zaspamuje krulowi twittera, zeby zrobil cos z conkerem, bo to jedna z najlepszych platformówek ever.

gra, którą właśnie opisałeś, została zrobiona przez ludzi, których w Rare już po prostu nie ma... Wszyscy uciekli.

MS powinno przywrócić Midtown Madness!!!

Edytowane przez Figaro

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

To niech zrobią inni ludzie, w MS chyba nie pracują same betony bez poczucia humoru, nie?

Opublikowano

MS ma jeszcze Blinxa w zanadrzu.

Opublikowano

Przeciez ten Midtown Madness to PGR późniejszy.

Eee, nie przypominam sobie zwariowanych misji czy przejeżdżania drzew niczym zapałki w PGR.

Opublikowano

A najlepsze że Concer debiutował na grzecznym N64. On, Banjoo oraz Goldeneye były synonimem geniuszu tej firmy.

Opublikowano

MS mógłby wreszcie zrobić coś z Conkerem. Rare z palcem w tyłku zmiażdżyłoby ratchety i sly'ie, gdyby zrobili porządny sequel. Wystarczy spojrzeć na pierwszą część - wiewiórka alkoholik wyrusza na kacu na przygodę, rzucając bluzgami i podtekstami seksualnymi na lewo i prawo, parodiując matrixa, obcego czy szeregowaca ryana, walcząc z wielkim stolcem, który jest śpiewakiem operowym, w międzyczasie kiedy główny antagonista knuje niesamowitą intrygę, która polega na użyciu owej wiewiórki jako nogi od stołu, bo mu akurat jednej brakuje, i wysyła w celu jej złapania wszystkich swoich ludzi aby ją złapali. Ta gra to jedna wielka beka przez duże B i naprawdę nie rozumiem jak można takie IP porzucić. Potencjał tej gry jest tak wielki, że szkoda słów. Ale nie, rare musi robić gierki na kinkieta, którego nikogo. (pipi)a niech ktoś zaspamuje krulowi twittera, zeby zrobil cos z conkerem, bo to jedna z najlepszych platformówek ever.

gra, którą właśnie opisałeś, została zrobiona przez ludzi, których w Rare już po prostu nie ma... Wszyscy uciekli.

+1

Opublikowano

A najlepsze że Concer debiutował na grzecznym N64. On, Banjoo oraz Goldeneye były synonimem geniuszu tej firmy.

Dodałbym Perfect Dark i Donkey Kong 64, który jest najlepszym platformerem w jakiego grałem.

A później przyszedl M$ i zeszmacił taka genialne studio jak Rare.

Rare zostało zabite przez MS? Kameo to świetny tytuł, Viva Pinata również. Perfect Dark Zero był niegrywalnym gniotem kiedy miałem okazję zagrać w niego po raz pierwszy (2010), ale na starcie był niezłym tytułem.

Edytowane przez TopsyTurvy

Opublikowano

Eh, chyba jednak E3 od Sony nie będzie takie ekscytujące. Wszyscy mówią, że wielu nowych gier nie pokażą, tylko update'y już zapowiedzianych - Rime, Shadow of the Beast, Uncharted itd. Z nowości tylko Project Beast i może jeszcze jedno "coś". Coś czuję, że to MS dowali do pieca.

Opublikowano

A później przyszedl M$ i zeszmacił taka genialne studio jak Rare.

czym zeszmacił ja się pytam ?!

Conker: Live & Reloaded??

Opublikowano

Tym co zrobił z Banjoo. <badum tss>

Opublikowano

Rare w MS w 3 lata wypuściło tyle dobrych gier co przeciętnie dwa studia Sony razem wzięte przez całą generację.

Opublikowano

Dobra gra rare = 79 na metacritic, dobra gra sony = 95 albo i to za mało?

Opublikowano

Dobra gra rare = 79 na metacritic, dobra gra sony = 95 albo i to za mało?

Tak tak, szczególnie ostatnie płody rolne GG i Santa Monica.na PS3.

Opublikowano

Uwielbiałem tę grę. Nawet nie miałem wówczas jeszcze swojego PC, ale u kolegi MM obowiązkowo. Otwarte miasto, licencjonowane samochody - gra robiła ogromne wrażenie, nawet pomimo braku możliwości rozjeżdżania przechodniów :/

Opublikowano

Cos strasznie nijako przed tym E3 , bedzie albo  super torpeda , albo totalne dno.

Opublikowano

Cos strasznie nijako przed tym E3 , bedzie albo  super torpeda , albo totalne dno.

giphy.gif

Opublikowano

AAAAAAAAAA  ZACZYNA SIĘ, SONY ODPALA SWÓJ WALEC, PIERWSZE BOMBY

Opublikowano

M$ za to sie wystrzelal przed E3 ze wszystkiego ciekawego co przychodzi do glowy , wiec co ? 

Na konfie gejplej z FH2 + reveal H2 remake ? 

Finito ? 

Edytowane przez erix

Opublikowano

To "coś" jest bardzo intrygujące.

Opublikowano

Troche czekam na residenta 7, mam marzenie idioty że dadza do pieca i zapowiedza cos co bedzie pworotem do przynajmniej czówrki, tak by ludzie wstali i klaskali.

Opublikowano

From robi Project Beast a nie Japan.

Razem z Sony Japan, tak czytałem. A jeśli samo From, to na PB nie ma co liczyć przed 2016 biorąc pod uwagę, że dopiero co skończyli DS2 i robią jeszcze DLC  :P

EDYTA: MS na E3 wyciągnie z kosza IP "Voodoo Vince".

Ja pierwszy to powiedziałem ;)

From ma dwa teamy. Team B, ten gorszy, zrobil DS2. Team A siedzi cicho od czasu DLC do jedynki.

Project Beast to na bank

2015.

Opublikowano

Xbone może stracić exa jakim jest Dead Rising 3. Są już wpisy w database Steama razem z iconami i logiem. W dodatku jest też wzmianka o QLOC czyli firmie, która robi porty dla Capcomu m.in. RE 4 HD.

Także troszkę byłaby beka jakby po tak krótkim czasie MS wypuszczał exy na PC.

Opublikowano

Przecież krul właśnie to kilka dni temu ogłosił na twitterze, więc skąd to zdziwienie?

f87936a74595862ec7603572751978d6.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.