Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

No i beka z "może wyjdzie na PS4" biorąc pod uwagę, że Microsoft jest wydawcą, heh.

daj im spokoj, niech sie chwile pocieszą marzeniami dobrej gierki na ps4 - zobacz już się licytują swoimi cyferkami 1080, 60, 30...

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

No i beka z "może wyjdzie na PS4" biorąc pod uwagę, że Microsoft jest wydawcą, heh.

Wydawcą pierwszego ME też był.

Opublikowano

Wydawcą pierwszego ME też był.

Ręce opadają, a wiesz, że pierwszy ME wyszedł na PS3 tylko dlatego, że Microsoft sprzedał prawa wydawnicze EA? Po 4 czy 5 latach jak już wszyscy ograli. 

Fani Sony, nauka nie kończy się na maturze ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ręce opadają, a wiesz, że pierwszy ME wyszedł na PS3 tylko dlatego, że Microsoft sprzedał prawa wydawnicze EA? Po 4 czy 5 latach jak już wszyscy ograli. 

Fani Sony, nauka nie kończy się na maturze ;)

Jakby nie sprzedali praw to logiczne że na PS3 by nie trafiło.

Anyway, EA nie kupiło praw i nie wydało ME za darmo więc ciężko mi zrozumieć co masz na myśli z tym ,, tylko dlatego ".

Więc Capcom może zrobić to samo za x czasu<możealeniemusi>

Pytanie czy MS się będzie opłacać trzymanie DR na wyłączność,

w końcu zeszło lepiej od Forzy.

Za ostatnie minus. Nie pozwalaj sobie.

;)

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

DR3 zostal sfinansowany I wydany przez MS wiec juz widze jak wychodzi na PS4...ale za to dostaniecie remaster Killzone I God of War XDDDD

A szkoda dla klapeczkow, dostac najlepsza gre startowa po roku czasu napewno by ozywilo sytuacja RemasteStation.

Mi szkoda ludzi ktorzy mysla ze cale studia robia remastery przez co sa zablokowane w tworzeniu innych nowych gier, szkoda mi takich osob bo swiadczy to o grupie spolecznej wieku gimnazjalnego ktorzy sa glownym targetem pifpafow typu CoD.
Opublikowano

Napisal koles co gral w kazdego CoDa XDDDD

Opublikowano

plants vs zombie to nawet xboty nie ruszaja, zobacz sobie jaki jest ruch w temacie tej gry xd

Opublikowano

Jeszcze tylko kilka dni... kilka dni i wszsytko się rozstrzygnie (tzn. na najbliższy rok :P).

Na chwilę obecną biorąc pod uwagę to, co już wyszło i pewniaki na ten rok, exowo jak dla mnie lepiej prezentuje się Xbone. Nie interesują mnie DR3, TF ani inne wynalazki (nie tykałbym raczej nawet za darmo, tak jak i Knacka, jedynie Ryse bym przeszedł.. dla oprawy ;) ), jednak Horizon 2 (i od biedy FM5).. aj. Za te 2 gry oddałbym prawie wszystkie (oprócz InFamousa) dotychczasowe exy łącznie na PS4. DC może być dobre.. ale jako całość raczej nie przeskoczy (ani nie podskoczy) Horizonowi. Liczę na to, że evo zrobi później MotorStorma w klimacie dwóch pierwszych częsci.

Opublikowano

Fajnie że wszyscy juz skreślaja DriveCluba a nawet w niego nie grali a jak grali to chwile na jakims starym buildzie. Evolution to nie pierwsze lepsze studio bo i WRC i Motorstormy to były dobre gry. Co do konfy i Sony juz mówilem zadnych zaskoczen oprocz Beast i Unharted nie bedzie pewnie. Ale mam nadzieje ze pokaża wkońcu Rime wiecej. Kapitalnie to wygląda a niektorzy o niej zapomnieli.

https://www.youtube.com/watch?v=IVT7lMUuzsg

Opublikowano

Mimo wszystko Open World Racing Game jest bardziej na propsie, w szczegolnosci ze pierwszy Horizon byl swietny.

Opublikowano

Mi akurat open world nie podchodzi kompletnie w wyścigach ale co kto lubi.

Opublikowano

Myślę że jakbyś zagrał w Horizon to byś zmienił zdanie.

No chyba że grałeś xd

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

ja sie dziwie ze niektorzy dalej nie kumaja ze sony po raz drugi powtarza stategie z ps3 czyli w pierwszym zycie exow stania tylko i wylacznie na grafe by pokazac ze ich konsola jest mocniejsza - przypomnijcie sobie Lair czy Heavenly Sword - tez gnioty byle tylko pokazac ze konsola moze przeliczac duzo postaci na ekranie, duze tereny czy swietna mimie i emocje

Opublikowano

Mi akurat open world nie podchodzi kompletnie w wyścigach ale co kto lubi.

też nie jestem fanem, a mimo tego Horizon to ścisły top moich ulubionych ścigałek.

Opublikowano

Nie wiem o co wam chodzi. Titanfall I Plantsy mozna ograc na PC, tak samo zrobicie z DR3 jak wyjdzie. A na PS4 odpalicie sobie Twich.tv w przegladarce XD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano
Guerrilla Games pracuje nad nowym IP, ale niestety nie ujrzymy go w trakcie targów E3 2014

"Nie będziemy go pokazywać jeszcze teraz. Powód jest prosty: jesteśmy pewni swojej gry, ale nie wypracowaliśmy jeszcze czegoś co można pokazać i co spotkałoby się z sensownymi reakcjami. Mamy przed sobą jeszcze dużo pracy" - napisał Samrat Sharma z Guerrilla Games.

Sharma zaznaczył również, że w najbliższym czasie powinniśmy dowiedzieć się czegoś więcej o remasterach starszych odsłon Killzone. Jeden użytkowników Reddit zapytał czy chodzi o odświeżenie Kllzone 2 na PS4. Deweloper odparł, że nie może potwierdzić czy chodzi o tę konkretną pozycję, ale stworzenie remasterów na PS4 jest tylko kwestią czasu.

:teehee:

Opublikowano

Jak to kiedy? 2015 XDDD

Opublikowano

Maciomaniak potwierdza XBL lepszy niż PSN, Kinect i gadanie z nim to mega patent, FM wygląda bardzo ładnie lepiej niż na hejtowanych fotach !!!

A pad i jego wibracje to małe mistrzostwo świata!

Edytowane przez Soul

Opublikowano

jedynke na enginie z shadow fall zobaczylbym chetnie, choc znajac zycie skonczy sie na remasterze k2 i k3 polegajacym na zwyklym podbiciu do 1080p i 60fps

niestety sie boje ze moga tez rozmyslac nad portem killzone mercenary na ps3 - kosztowal ponoc sporo, nie sprzedal sie rewelacyjnie, chodzi na silniku k3 - port na ps3 to pewnie bedzie malo roboty, a funcje dotykowe vity wg mnie bez wiekszych klopotow daloby sie zastapic czyms na klawiszach

Opublikowano

A wcześniej zdanie 6xKnack nikogo nie obchodziło, to teraz nagle jest zauważony... Gadanie do kamery, oh yeah, 100 dolarów tylko... Ehh.

Opublikowano

Teraz Kinect Sports Rivals jest tak rajcowne, ze nie do opisania! GOTY !  :teehee:

Maciomaniak potwierdza XBL lepszy niż PSN, Kinect i gadanie z nim to mega patent, FM wygląda bardzo ładnie lepiej niż na hejtowanych fotach !!!

Ale skorzystal z gadania z PS4 ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Maciomaniak sprzedał PS4 ? To co z jego zakładem, że na PS4 nigdy nie będzie gry 720p ?  :teehee:

Opublikowano

Ze mna nie gada, ja wiem ze nie szanowalem marki, ale nawet nikt nie chce mi pomoc z problemem jaki mam z Kinectem bo baza uzytkownikow na tym forum jest rowna ilosci palcow na jednej dloni.

Wibracje w padzie to mistrzostwo, juz dawno o tym pisalem.

A wcześniej zdanie 6xKnack nikogo nie obchodziło, to teraz nagle jest zauważony... Gadanie do kamery, oh yeah, 100 dolarów tylko... Ehh.

Dokladnie, jak przechodzil 6x Knacka to byla beka, a jak teraz ma podniete z Kinect Sports to wszyscy mu klaszczą, beka
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.