Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Słuchaj za brak szacunku trzeba ponieś cenne.

No bo jak to wygląda, ten co krzyczy najgłośniej później oczekuje pomocy i jest zdziwiony, że jej nie dostaje :f

Edytowane przez Soul

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Typowy przykład "wydałem kasę = GOTY", a myślałem że tylko Czezky taki jest :P

Opublikowano
Dokladnie, jak przechodzil 6x Knacka to byla beka, a jak teraz ma podniete z Kinect Sports to wszyscy mu klaszczą, beka

Nie, tu nikt w nim nie szuka teraz towarzysz do broni, ja jedynie stwierdzam fakt o którym pisałem nie raz, zanim coś powiesz/napiszesz pomyśl 2-3 razy po później będziesz tego żałował bo to co nienawidziłeś tak naprawdę okazało się być lepsze od tego co kochałeś. A teraz robisz z siebie hę kogoś nie poważnego.... nie chcę tu nikogo krytykować bo każdy ma prawo do zmiany na lepsze, chodzi jedynie o fakt pomyśl bo później będziesz się musiał głupio tłumaczyć, mowa jest srebrem a milczenie złotem.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Maciomaniak sprzedał PS4 ?

Maciomaniak przeszedł z obozu Sony do obozu MS. Dzięki temu średnia IQ w obu obozach podniosła się.

Opublikowano

No bo jak to wygląda, ten co krzyczy najgłośniej później oczekuje pomocy i jest zdziwiony, że jej nie dostaje :f

Cene poniesie M$ bo bede sial jeszcze wieksza beke z tego badziewiu, tyle dobrze ze zabrali to z zestawu, jesli ja sie dre "EXBOKS SELEKT" a on nie reaguje do dla mnie jest to syf, a podobno wedlug opini botkow, wytarczy pod nosem powiedziec tylko....
Opublikowano

ja sie dziwie ze niektorzy dalej nie kumaja ze sony po raz drugi powtarza stategie z ps3 czyli w pierwszym zycie exow stania tylko i wylacznie na grafe by pokazac ze ich konsola jest mocniejsza - przypomnijcie sobie Lair czy Heavenly Sword - tez gnioty byle tylko pokazac ze konsola moze przeliczac duzo postaci na ekranie, duze tereny czy swietna mimie i emocje

Jakie idiotyczne (pipi)enie, tak Sony wychodzi z założenia, zróbmy pięknie wyglądającą grę, ale niech gameplay będzie chvjowy. Ty się słyszysz?

Opublikowano

Jeszcze zapomniał dopisać,ze między 720 a 1080 nie ma praktycznie żadnej różnicy.No i dostał w końcu mega aplikacje takie jak twitch i skype o których zawsze marzył.

Typowy casual albo do bólu mainstremowy gracz. Sam nie wiem co gorsze.

Opublikowano

Cene poniesie M$ bo bede sial jeszcze wieksza beke z tego badziewiu, tyle dobrze ze zabrali to z zestawu, jesli ja sie dre "EXBOKS SELEKT" a on nie reaguje do dla mnie jest to syf, a podobno wedlug opini botkow, wytarczy pod nosem powiedziec tylko....

M$ już na Tobie zarobił kupiłeś ich sprzęt, to, że sobie nie radzisz z urządzeniem które Ci sprzedali to już nie ich problem.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

ja sie dziwie ze niektorzy dalej nie kumaja ze sony po raz drugi powtarza stategie z ps3 czyli w pierwszym zycie exow stania tylko i wylacznie na grafe by pokazac ze ich konsola jest mocniejsza - przypomnijcie sobie Lair czy Heavenly Sword - tez gnioty byle tylko pokazac ze konsola moze przeliczac duzo postaci na ekranie, duze tereny czy swietna mimie i emocje

Jakie idiotyczne (pipi)enie, tak Sony wychodzi z założenia, zróbmy pięknie wyglądającą grę, ale niech gameplay będzie chvjowy. Ty się słyszysz?

Trochę racji w tym jest, KZ:SF mimo pięknej grafiki to gameplayowo kuleje, Order też na mesjasza gameplayowego się nie zapowiada (jeszcze brak multi:/)

Co z tym remasterem TLOU ? Jest podana dokładna data premiery czy kolejny delay ? Doczekam się w końcu normalnego multi na PS4?

Kolejna rzecz, która mnie rozwala. 6 miesięcy po premierze PS4, co chwile update firmware który nic nie zmienia. Gdzie do (pipi)y nędzy jest obsługa BR 3D, mp3, czy tak podstawowa funkcja jak pauzowanie ściągania !!??

Opublikowano

M$ już na Tobie zarobił kupiłeś ich sprzęt, to, że sobie nie radzisz z urządzeniem które Ci sprzedali to już nie ich problem.

Nie kupilem go od nich, kupilem gonza tyle ile jest wart, czyli 300€
Opublikowano

nie zapłacił MS i dziwi sie, że nie działa

Opublikowano

Ale ja nie twierdzę, że KZ:SF ma bardzo dobry gameplay. Order ciężko okreslic po 2 minutach, od pierwszej zapowiedzi wiadomo, że czerpią z Uncharted i Girsów, w tych grach gameplay stał na bardzo dobrym poziomie, w Order powinno być podobnie.

TLoU Remastered jest przewidziany na lato, pewnie na konferencji bedzie podana data premiery.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Nieważne gdzie kupiłeś, kasę za to urządzeniu już zaksięgowali na koncie od innego janusza.

Ale ja nie twierdzę, że KZ:SF ma bardzo dobry gameplay. Order ciężko okreslic po 2 minutach, od pierwszej zapowiedzi wiadomo, że czerpią z Uncharted i Girsów, w tych grach gameplay stał na bardzo dobrym poziomie, w Order powinno być podobnie.

Yeti qrva ta gra nie będzie miał MP czy Twój mózg tą wiadomość w jakiś sposób wychwycił ???????

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Nieważne gdzie kupiłeś, kasę za to urządzeniu już zaksięgowali na koncie od innego janusza.

Yeti qrva ta gra nie będzie miał MP czy Twój mózg tą wiadomość w jakiś sposób wychwycił ???????

Czyli QB też można już skreślić?

Opublikowano

Ufff, dobrze, ze ty taki nie jestes xbocie z 10letnim stazem :teehee:

Opublikowano

Bubel i chhuj!

XD

Opublikowano

Ufff, dobrze, ze ty taki nie jestes xbocie z 10letnim stazem :teehee:

ale ja z PS4 nie robię konsoli bez wad, i nie skaczę z kwiatka na kwiatek co miesiąc ;)

w tamtej generacji platformą wiodącą był dla mnie x360, w tej jest PS4 (przynajmniej narazie)

Opublikowano

przynajmniej majac PS4 nagle 360tka nie staje sie "szrotem bez gier"  :thumbsup:

Edytowane przez easye

Opublikowano

A ja skacze i ogrywam wszystko co jest najlepsze na danej platformie i teraz zostalem przy najlepszej.

A ty jestes lamerem z ps4.

Opublikowano

pogadamy za rok lub dwa jak sprzedaz wiiu by kupix ps4 lub xone

Opublikowano

Kupie na pewno ktoras z nich, ale wii u nie sprzedam. Wsteczna kompatybilnosc + unikatowe gry, na dodatek konsola jest smiesznie tania.

Nie ma po co sprzedawac.

Poza tym wii + wii u to jedyne sprzety na ktorych idzie pograc ekipa W DOMU.

Mnostwo jest takich tytulow.

Opublikowano

A ja skacze i ogrywam wszystko co jest najlepsze na danej platformie i teraz zostalem przy najlepszej.

A ty jestes lamerem z ps4.

dużo Ci tego grania nie zostało  :whistling:

Opublikowano

z tego co mówiłeś to o mały włos a kupiłbyś xbona z titanfallem, i co by wtedy było xD?

"o (pipi)a, jakie GOTG, najlepsze multi w jakie grałem i najlepsza gra w ogóle, tylko MICROSOFT" no ale się nie udało to przez chwilę było GOTY Sony... teraz Nintendo xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.