Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Pierwszy MotorStorm to najlepsza część, do dziś dynamika wyścigów i oprawa robi wrażenia, pod tym względem gra się nie postarzała. Kamera nad maską tylko potęgowała doznania, jezdząc z inną kamerą wiele się traciło. MS: PR już tak genialnym tytułem nie jest, ale to nadal bardzo dobra gra przy której spędziłem sporo czasu.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 589,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

moim zdaniem sequel także był genialny.

Szkoda, ze w Apocalyps tak z(pipi)ali model jazdy, chociaż trasy robily ogromne wrazenie. Chciałbym ujrzeć Motorstorma na PS4...

Opublikowano

Pierwszy MotorStorm to najlepsza część, do dziś dynamika wyścigów i oprawa robi wrażenia, pod tym względem gra się nie postarzała. Kamera nad maską tylko potęgowała doznania, jezdząc z inną kamerą wiele się traciło. MS: PR już tak genialnym tytułem nie jest, ale to nadal bardzo dobra gra przy której spędziłem sporo czasu.

Co Ty wiesz jak w demko nie grałeś.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Gralem tylko w apocalypse bo byl w plusie i mam pytanie: czy ai w poprzednich czesciach jest tez tan zyebane czy tylko w tej czesci?

Opublikowano

AI jest genialne, wszyscy przeciwko tobie, więc nie dla mięczaków, dzieciaków takich jak ty.

Co do jedynki.

Opublikowano

Oferta większej ilości gier to nie lepsza oferta. Jak ktoś woli Resistance i Killzone od Halo i Socom/Uncharted od Gearsów to raczej nie ma dyskusji żadnej, nie warto.

Widać MaZZ, że bot z Ciebie maksymalny, bo swój gust innym narzucasz i koniec, nie będzie rozmowy. Są ludzie, którzy grali w Gearsy i Uncharted i bardziej podobają im się przygody Drake'a, tak samo jest z Halo/Killzone.

Nobody cały czas pisze o dostępności/różnorodności exów, ale dziwnym trafem xboty próbują zmienić tok dyskusji w który tytuł jest lepszy. No ale tutaj znowu jest kwestia gustu, i dla jednego lepsze jest PGR, a dla innego Motorstorm.

nie, nobody woli po prostu wszystko co jest od Sony, ja nie mam problemów by powiedzieć że taki God of War niszczy, a TLOU jest lepszy w zasadzie od prawie wszystkich exów xboxa. Nobody za to woli Res i Killzona od Halo nie dlatego że są dobre tylko że sony i chooj :) byłoby Halo na playstation to by się nagle okazał ciekawszym tytułem. Albo pisanie że Arcade Sony > Arcade MS chociaż w te drugie się nie grało w ogóle. Ale to ja jestem botem.

Pisanie ze arcade Sony> XBLA to najwiekszaa glupota ever. Nie chce mi sie nawet wymieniać ile tych gier bylo. Jedna z lepszych rzeczy jaka sie graczom przytrafila,szkoda ze MS to zabilo na Xbonie :(

Opublikowano

Handicap tez jest wy(pipi)isty... największa porażka tej serii.

Opublikowano

Genialne? Ai ktore oszukuje w uj jest genialne? Boze widzisz i nie grzmisz.

Jade bezblednie na max speedzie i mnie wyprzedza typek ze slabszym pojazdem. No genialnosc w uj. Coraz glupsze rzeczy tutaj czytam.

To samo bylo w S/S. Jade jednym z lepszych samochodow bezbkedne i max speedzie i mnie wyprzedza duzo gorszy pickup.

Debilne ai jest tez w nowych nfs. Masz przewage 10 s nagle w ciagu sekundy masz na plecach przeciwnika. Srlsy?

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Oczywiście że to lepsza oferta, bo daje większy wybór graczom o odmiennych gustach. Beat Em Up, slasher, symulator (np. GT6), action rpg, kilka rodzajów strzelanin/ przygódówek/ platformóweek/ arcade racerów/ jrpg.

Społeczność graczy szukająca zatem innych wrażeń jest rozproszona. U was support obejmuje głównie 3 marki. Wystarczy by części graczy nie podchodziła charakterystyka jednej z nich, a traci 1/3 przewidzianej po 2010 roku przez MS zabawy. 

No ale najlepsza dyskusja jest kiedy ocenia się tytuł po ograniu dema... jego poprzedniej części?

Skoro więcej gier znaczy lepsza oferta to w kwestii indie, rts(choćby The Lord of the Rings, The Battle for Middle-earth II, Supreme Commander 2, Halo Wars), f2p (wot), gry ruchowe (większość to gòwno, ale zawsze więcej)

Hahaha mazeo grał w dema hehe a Ty grales przynajmniej w demo pgra? W ogóle coś z xboxa?

Ale on pisał w kontekście większego wyboru, bo o tym gada ciągle. Oczywiście znaczek > był na korzyść Sony i nie wyłapaliście o co kaman :P

Wylapalismy, ale co to za kategoria? Wybiera co mu wygodnie i pisze długi post, żeby wpadly plusiki

Argument iż gra się nie sprzedała, więc nikogo to śmieszne gadanie, bo znane są serię, które się nie sprzedały i są dobre. Poza tym chyba o to nam chodzi: o nowe ip, takie jak AW (który notabene ma spinoffa ale też kto sprawdzałby c nie nobody?), a nie ciągłą sequelizacja?

Opublikowano

Masz przewage 10 s nagle w ciagu sekundy masz na plecach przeciwnika. Srlsy?

Emocje do końca, działało to też w drugą stronę, byłeś w środku stawki, to przed końcem zawsze były szanse dojechać na podium.

Opublikowano

AI jest genialne, wszyscy przeciwko tobie, więc nie dla mięczaków, dzieciaków takich jak ty.

Co do jedynki.

(pipi)a jeszcze na początku generacji do Killzone 2 robili zayebiste intra, a teraz co? ;(

Opublikowano

Oferta większej ilości gier to nie lepsza oferta. Jak ktoś woli Resistance i Killzone od Halo i Socom/Uncharted od Gearsów to raczej nie ma dyskusji żadnej, nie warto.

Widać MaZZ, że bot z Ciebie maksymalny, bo swój gust innym narzucasz i koniec, nie będzie rozmowy. Są ludzie, którzy grali w Gearsy i Uncharted i bardziej podobają im się przygody Drake'a, tak samo jest z Halo/Killzone.

Nobody cały czas pisze o dostępności/różnorodności exów, ale dziwnym trafem xboty próbują zmienić tok dyskusji w który tytuł jest lepszy. No ale tutaj znowu jest kwestia gustu, i dla jednego lepsze jest PGR, a dla innego Motorstorm.

nie, nobody woli po prostu wszystko co jest od Sony, ja nie mam problemów by powiedzieć że taki God of War niszczy, a TLOU jest lepszy w zasadzie od prawie wszystkich exów xboxa. Nobody za to woli Res i Killzona od Halo nie dlatego że są dobre tylko że sony i chooj :) byłoby Halo na playstation to by się nagle okazał ciekawszym tytułem. Albo pisanie że Arcade Sony > Arcade MS chociaż w te drugie się nie grało w ogóle. Ale to ja jestem botem.

Pisanie ze arcade Sony> XBLA to najwiekszaa glupota ever. Nie chce mi sie nawet wymieniać ile tych gier bylo. Jedna z lepszych rzeczy jaka sie graczom przytrafila,szkoda ze MS to zabilo na Xbonie :(

Już ponad 200 niezależnych developerów dostało od MS darmowe devkity z darmowymi narzędziami developerskimi. Będzie dobrze ;)

Opublikowano

Kłamiesz, tylko sony wspiera twórców niezależnych !!!!11111

Opublikowano

Już ponad 200 niezależnych developerów dostało od MS darmowe devkity z darmowymi narzędziami developerskimi. Będzie dobrze ;)

A pierwsze gry juz przechodza proces certyfikacji :D

Tylko Xbox

Opublikowano

Kłamiesz, tylko sony wspiera twórców niezależnych !!!!11111

Twoje posty są słabe.

Opublikowano

Masz przewage 10 s nagle w ciagu sekundy masz na plecach przeciwnika. Srlsy?

Emocje do końca, działało to też w drugą stronę, byłeś w środku stawki, to przed końcem zawsze były szanse dojechać na podium.

Serio, bronisz tego gownianego rozwiązania?

Pasy - wizja artystyczna. Lag w sterowaniu - realistyczny ciężar postaci. Handicap - walka do końca. Niszczycie xD

Opublikowano

@YETI

No emocje i w(pipi)ienie.

Znacznie bardziej wole opcje typu, że jak jade dobrze lepszym samochodem to wypracowuje przewage ale jak mi sie potknie noga to wtedy przeciwnik moze wykorzystac sytuacje i wtedy moge miec pretensje tylko do siebie bo to ja zawinilem.

No i fakt ze srodka stawki mozna przebic sie do podium bo ai jest dziwne. Gdy jedziesz pierwszy to jada bezblednie natomiast gdy jestes w srodku stawki to popelniaja straszne bledy dzieki czemu awansujemy.

Podobnie bylo w nfs the run tylko odwrotnie. Jak nie bylismy pierwsi to ai cisnelo ile wlezie. Jak objelismy prowadzenie to ai odpuszczalo totalnie.

Opublikowano

Pasy są chvjowe, ciężar w KZ fajny, oszukane AI w MS też w porządku, bo do samego końca siedziałeś jak na szpilkach i modliłeś się aby jakiś tir nie wjechał w ciebie z pełną premedytacją. W tej grze przeciwnikowi nie chodziło o jak najlepsze miejsce tylko o u(pipi)enie ciebie, co było fajne.

PS. Poza tym to zawsze coś nowego w grach wyścigowych.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

AI w motorstorm nie bylo wporzadku. Super ze do ostatnich metrow walczylo sie o podium ale wolalbym 10000000000000000000 razy jakby osiagnieto to bez takich tanich zagrywek jak zrobila to ekipa z evolution studio typu - kazdy wali w ciebie, majac w d.upie wyscig i nagle po kraksie respawnuje sie 100 metrow przed toba, albo nagle wyprzedza cie wyscigowka na nieskonczonym nitro badz ciezarowka, ktora nagle jedzie tak szybko jak motor.

mimo wszystko te AI wpisywalo sie w styliztyke dwoch pierwszych motorstormow - takich niegrzecznych racerow

Opublikowano

Nowy to jest Drivatar z Forzy a nie handicap dla przeciwników. 

Opublikowano

Rozumiem, że nie każdemu to przypadło do gustu, sam niejednokrotnie rzucałem mięsem, bo przed metą rzuciło się na mnie kilku przeciwników, ale bardziej pamiętam momenty, że rozglądałem się za siebie i nerwowo ściskałem pada aby tylko cało dojechać do mety. Dla mnie to plus tej gry, tyle.

Opublikowano

AI w motorstorm nie bylo wporzadku. Super ze do ostatnich metrow walczylo sie o podium ale wolalbym 10000000000000000000 razy jakby osiagnieto to bez takich tanich zagrywek jak zrobila to ekipa z evolution studio typu - kazdy wali w ciebie, majac w d.upie wyscig i nagle po kraksie respawnuje sie 100 metrow przed toba, albo nagle wyprzedza cie wyscigowka na nieskonczonym nitro badz ciezarowka, ktora nagle jedzie tak szybko jak motor.

Dzięki, już wiem żeby nie kupować Paciffic Rift :P

Opublikowano

Xbob dziś dostał aktualizacje pozwalającą na streaming. Widziałem stream z BF4 i chyba wypada to lepiej niz na PS4 (choć dalej marnie), obraz się aż tak nie pikseluje w czasie szybkich ruchów. No i nie ma tej brzydkiej szarej ramki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.