Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

AI w motorstorm nie bylo wporzadku. Super ze do ostatnich metrow walczylo sie o podium ale wolalbym 10000000000000000000 razy jakby osiagnieto to bez takich tanich zagrywek jak zrobila to ekipa z evolution studio typu - kazdy wali w ciebie, majac w d.upie wyscig i nagle po kraksie respawnuje sie 100 metrow przed toba, albo nagle wyprzedza cie wyscigowka na nieskonczonym nitro badz ciezarowka, ktora nagle jedzie tak szybko jak motor.

Dzięki, już wiem żeby nie kupować Paciffic Rift :P

Mogę Ci wysłać za symboliczne 10 zł, bo mi tylko zalega, to sobie sprawdzisz jak ta gra wygląda ;)

Edytowane przez Maciomaniak

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 589,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Modlę się by Drive Club nie miał tej (pipi)ny.

Opublikowano

Z Drive Club sprawa jest podejrzana że premiera jest przesuwana, tym bardziej ze pod koniec tamtego roku grałem w wersje Alpha, trzymam kciuki żeby wyszła z tego bdb wyścigi taki odpowiednik forzy horizon na ps4,

Edytowane przez kubson

Opublikowano

nobody unika odpowiedzi na niewygodne pytania niczym Iras o śmierć Vity.

Jeszcze raz powtarzam, skrajną głupotą jest grzebanie Vity i to ledwo po dwóch latach na rynku. Kilka milionów kupi konsolę dla Remote Play, dwa razy tylko dla gier z Plusa (sam mam uciułane 25-30 darmowych gier - kupno Vity to lepszy biznes niż którykolwiek Xbox dla pięciu exów na krzyż), sprzedaż dobije do 20-25 milionów i lawina ruszy, bo wydawcy przestaną ignorować istnienie konsoli. Vita ma przed sobą jeszcze z 5-6 lat i ~60 baniek w ogólnym rozrachunku jest więcej niż pewne.

60 baniek vity? chyba snisz, juz teraz ;rzeciez sony ma ja gdzies o czym swiadczy fakt, ze nie ma ani jednej zapowiedzi duzego aaa od ich wewnetrznych studiow zachodnich lub czegokolwiek nie bedacego portem.

super konsolka do indykow i remote play ale ponad to sie nie wybije juz nigdy

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Nie ma szans na 60 mln dla Vity, nie przy takim marketingu i wsparciu.

Czekam na tego DriveCluba i czekam, ale podejrzewam, że go wypuszczą dopiero w maju/czerwcu, dostosowanego też jakoś pod technologię VR.

Opublikowano

Xbob dziś dostał aktualizacje pozwalającą na streaming. Widziałem stream z BF4 i chyba wypada to lepiej niz na PS4 (choć dalej marnie), obraz się aż tak nie pikseluje w czasie szybkich ruchów. No i nie ma tej brzydkiej szarej ramki.

Dasz jakiegoś linka? wydaje mi się że jakoś streama zależy tylko od łącza a nie konsoli...

Opublikowano

W takim razie dlaczego tej gry jeszcze nie ma na rynku?

Myslalem ze 60 fps to glowny powod opoznienia.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

60 baniek vity? chyba snisz, juz teraz ;rzeciez sony ma ja gdzies o czym swiadczy fakt, ze nie ma ani jednej zapowiedzi duzego aaa od ich wewnetrznych studiow zachodnich lub czegokolwiek nie bedacego portem.

Zdziwisz się, a na zapowiedzi poczekaj do E3.

@dyskusja o MotorStormie - zabawnie się czyta, jak botkom w arcade'owych wyścigach przeszkadzają arcade'owe rozwiązania. Ciekawe jak zrobilibyście bez handicapu grę, w której co chwilę ktoś ląduje daleko poza trasą. Wypchnięcie trzech przeciwników i spokojna jazda do mety? Restart po pierwszym dzwonie? lol

W Burnoucie było to zrobione w identyczny sposób, ale wtedy raczej nie płakaliście. I pewnie wcale nie dlatego, że Burnout wychodził również na konsole m$ :lol:

@jakość streamu z PS4 - założy sobie taki neostradę 10 mega i chciałby streamować HD, a na uploadzie ledwo 1 mega wyciąga.

Opublikowano

Uwielbiam Burnouty (nie licząc Paradise) ale tam też mnie to wkrwialo. Słabe jest to i tyle.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

No to bierz na klatę fakt, że inaczej się nie da. To nie jest Horajzon czy PGR, gdzie przeciwnicy jadą po sznurku albo lekko odbijają się od band. Jak mają być efektowne kraksy i walka od startu do mety, to musi być ostry handicap.

Opublikowano

W Burnoucie było to zrobione w identyczny sposób, ale wtedy raczej nie płakaliście. I pewnie wcale nie dlatego, że Burnout wychodził również na konsole m$ :lol:

Nikt nie mówił też że to dobre rozwiązanie.

Opublikowano

Vita to kawał dobrego sprzętu, niestety brak gier. 3ds złom, masa perełek.

Opublikowano

Po prostu nie gram w takie gry bo nie sprawia mi to frajdy. jednego Burnaouta wymeczylem i starczy. Nigdy więcej.

Opublikowano

Uwielbiam Burnouty (nie licząc Paradise)

Po prostu nie gram w takie gry bo nie sprawia mi to frajdy. jednego Burnaouta wymeczylem i starczy. Nigdy więcej.

No to ja nie mam więcej pytań :woot:

Opublikowano

Vita to kawał dobrego sprzętu, niestety brak gier. 3ds złom, masa perełek.

gier jest pelno, zapowiedzianych tez jest pelno - problem jest taki ze 99% z tych gier ograsz na ps3 lub pc

Opublikowano

Akurat vita dla mnie ma parę dobrych tytułów, kupię jak ogram to co mam na 3ds, ale ja lubię japońszczyznę. Brakuje gier które by przyciągnęły masy, na dobra sprawę przy psp sony nie wypracowało żadnej marki oprócz śmiesznego invizimals.

Opublikowano

Xbob dziś dostał aktualizacje pozwalającą na streaming. Widziałem stream z BF4 i chyba wypada to lepiej niz na PS4 (choć dalej marnie), obraz się aż tak nie pikseluje w czasie szybkich ruchów. No i nie ma tej brzydkiej szarej ramki.

Dasz jakiegoś linka? wydaje mi się że jakoś streama zależy tylko od łącza a nie konsoli...

Oglądałem to - http://www.twitch.tv/wrxengland/b/507301486

O ile to rzeczywiście live stream prosto z konsoli (bo głowy nie daje ale tak mówiły 2 osoby obecne na chacie w czasie tego streamu) to jest w porządku.

A jakość zależy od łącza ale również od sprzętu i ustawień streamowania. Na PS4 możesz mieć bardzo dobrego neta a mimo najwyższych ustawien obraz i tak jest rozpikselowany. Dzieje się tak przez zbyt mały bitrate ustawiony na sztywno w konsoli.

@Iras

Jak się nie zna to niech się nie odzywa.

Edytowane przez Adi_TEAM LBN

Opublikowano

Jakby wyszlo gta na vite to slupki poszlyby w gore.

Sam bym kupil tylko dla gta. xD

Opublikowano

Ej nie czepiajcie się Motorstorma Apocalypse. Miał pecha nie dlatego że był kataklizm wtedy, ale że wyszła pechowa bodajże beta (albo demo, nie pamiętam) która było dość słabe i do gry przylgnęła łatka "słabego klona Split/Second". Jednakże kataklizmy w Motorstormie były innego kalibru i wyglądały bardziej spektakularne, a do tego na każdy pojazd działać mogły różnie np. blokowały drogę ciężarówkom, ale otwierały skróty dla motocyklów. Ze wszystkich Motorstormów na samej górze stawiam Arctic Edge, a za nim Apocalypse. Model jazdy w obu bardzo arcade'owy, i to mi się mocno podobało. Do tego perki w multi, różnice znaczące w prowadzeniu, oraz większa dynamika - na takich ścigaczach dało się pędzić na pełnym gazie i wrażenia z wymijania gwałtownie spadających przeszkód - bezcenne :) Podobnie jak jazda ciężarówką, gdy rozpędzony kolos był niczym taran dla reszty samochodów (i wypadał na pierwszym lepszym mocnym zakręcie :D ). Przy Apocalypse bawiłem się z wszystkich MS na duże konsole najlepiej, za to PR mimo iż kolorowy, to nie przypadł mi do gustu swoim modelem jazdy.

Co do sytuacji exclusive'wów, to MS zaczął jak Vita - zalał rynek exami, a potem spuszczał z tonu i skupiał się na sprawdzonych markach i time exclusive'ach. Zresztą w jednym z wywiadów ktoś z MS-u stwierdził, że siła leży w multiplatformach i time ex'ach, co w sumie jak się potem okazało, odbiło się MS-owi czkawką. I odbija się do dziś. Sony po prostu wypunktowało MS w tej generacji, uderzając tam gdzie gigant miał się najsłabiej - zalało rynek exami (i to gatunkowo różnorodnymi), wzmocniło wsparcie rynków lokalnych (eventy, social media, lokalizacje), zaczęło być przyjazne dla indie dev'ów (pamiętacie afery proceduralne i te całe cerfyfikacje MS-u?), a na koniec dowaliło lepszą ofertę abonamentową. To co zapoczątkowało Sony w poprzedniej generacji, przynosi rezultaty obecnie. Można powiedzieć, że Playstation jest po prostu nadal na fali swojego poprzednika. Ludzie po prostu brali PS4 niczym świeże bułki, mając w pamięci zalety poprzednika. I to w sytuacji gdy nie ma wielu gier i wymagana jest spora cierpliwość. Xbox też miał swoją siłę marki, mimo iż pozycja osłabła i reputacja została nadwątlona. Ale błędy PR-owe i marketingowe, a także polityczne (nagły zwrot w kwestii DRM, czy w ogóle jego planowanie) sprawiły, że ta przewaga Playstation na Xboxem jest tak ogromna ;)

Opublikowano

Jpr przeciez o ms jest mowa TYLKO o ai przeciwnikow. Czy Ty czytasz w ogole posty?

Kataklizm w apocalypse dla mnie znacznie lepszy niz w s/s.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Streaming z xbox one działa idealnie, w końcu z każdym updatem dash xbox one zaczyna być normalny

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.