Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Z technicznego punktu widzenia ta gra jest maksymalnie spartolona i dopóki jakikolwiek patch nie poprawi sytuacji, to oni nie mają co liczyć na dobre oceny czy wysoką sprzedaż, bo w to grać się nie da :/ Ubolewam nad tym, bo skradanek nigdy zbyt wiele, ale tutaj jeszcze AI mocno niedomaga...

Cholera, ten cały Sibian miał rację w gruncie rzeczy :/

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 589,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

DF zrobiło porównanie Thiefa i..

Uznali, że obie wersje są słabe.. ale z dwojga złego lepiej wybrać tę na X'a.

Dlaczego?

XO: 1600x900 ale tekstury i ich filtrowanie takie, jak max na PC.

PS4: 1920x1080, lepszy framerate.. ale znowu znane dla UE3 problemy ze streamingiem tekstur i bardzo słabe ich filtrowanie.

Swoją drogą ten Thief to kolejna gra, która na next-genach wygląda przeciętnie jak na PS360 (a wersja na PS360 wygląda słabo jak na te konsole) a i tak nie chodzi na nich jak trzeba.

Wydaje się też że wersja na Xbox one jest mniej "zamglona" - 

Sam ten filtr na PC wyłączyłem SweetFX'em bo mi się nie podobał (tu porównanie jak gra wygląda z mgłą i bez http://imgur.com/a/nXQPE )

Tyle że i tak 1080p i lepszy framerate są lepszym argumentem.

Edytowane przez Adi_TEAM LBN

Opublikowano

Lepszy framerate i rozdziałka na PS4. Niezbyt oczywista ta przewaga. Plus na X1 jest 6 gigowy patch, na PS4... 50 mb.

Opublikowano

Lepszy framerate na PS4? Materiał video wskazuje coś zupełnie odwrotnego, szczególnie na cut-scenkach :/

Opublikowano

Plus na X1 jest 6 gigowy patch, na PS4... 50 mb.

To jest nie do wiary. Gdyby ktoś rok temu opisał mi obie konsole, ale bez podawania nazw, to dałbym sobie rękę uciąć, że na miejscu X1 będzie PS4, a na miejscu PS4 byłby X1. Patrząc na poprzednią generację nie mogę wręcz uwierzyć, że jedna firma tak się poprawiła, a druga tak spieprzyła sprawę.

Opublikowano

Wreszcie u mnie w domu star trek i prawdziwa nowa generacja, nie jakies tam middlegeny ala xbone :)

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

ZYLETA wodoglowy xbotku :*

Opublikowano

Próbuję znaleźć w face-offie Thiefa te regularne spadki do 15-20 fps na PS4 i stabilne 30 na X1, i jakoś kurna mi nie wychodzi :ermm: MaZZiasty, pomożesz? Oczywiście wyższa rozdzielczość oraz lepszy framerate to jest win-win i żadne problemy ze streamingiem tekstur czy ich filtrowaniem tego nie zmieniają.

Czy ja dobrze czytam, że Iras obraca kota ogonem i restrukturyzacja jest ok?

Jakieś wątpliwości?

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Moj pierwszy kontakt z playstation na zywo xD

https://twitter.com/DaveCzezky

edit: juz dziala

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Wow, bf4 i lara. Jest poważnie.

Czekam aż wyląduje na pchlim targu jak ci save'a z BF4 wy(pipi).

ten post jest taki... smutny :(

Opublikowano

Czy aby przypadkiem za przekręcanie nicków nie było warna? Szanowna moderacjo?

thiefw5p9l.gif

Tja...

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Jako pierwsi ujarzmili moc chmury xD

@przekręcanie

już ty się nie martw

lol, Jaczes kupił PS4 do oglądania lasek w necie :D

Opublikowano

Czy aby przypadkiem za przekręcanie nicków nie było warna? Szanowna moderacjo?

thiefw5p9l.gif

Tja...

Odrazu widac ze to nieudolnosc developera, ewentualnie Micro posmarowal. Taka amatorka na nadkonsoli? Na miejscu klapkow juz bym organizowal masowe protesty i maszerowal na siedzibe Eidos  :drag:

Opublikowano

Nie ma się co śmiać i wrzucać takich żałosnych tekstów tutaj, hav3n :/

Generalnie developer spieprzył sprawę, ich gra nie jest warta 50 zł, a co dopiero 220...

Opublikowano

Przepraszam ze wtracam sie to takiej powaznej dyskusji  :(

Opublikowano

Nie ma się co śmiać i wrzucać takich żałosnych tekstów tutaj, hav3n :confused:

Generalnie developer spieprzył sprawę, ich gra nie jest warta 50 zł, a co dopiero 220...

Generalnie w odwrotnej sytuacji mielibyśmy tu inne teksty.

Opublikowano

Porównywać grafikę na gifach 200 pikseli, botki [']. lol

Ty jesteś normalny? Kto tutaj porównuje grafikę na tych gifach?

Sonoklapki[*]. lol

P.S Oczywiście to pytanie retoryczne, bo znam odpowiedź. Jak nie wiesz co to jest pytanie retoryczne to wpisz w google.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Porównywać grafikę na gifach 200 pikseli, botki [']. lol

No jarac sie nad gifami z Infamousa czy DC to juz moc, nadkonsola, DDR5 i w ogole Sony wygralo generacje ale jak ktos wrzuci porownanie gdzie ten czarny znaczek na kurtynie jest rozmazany jak sam skvrwysyn i dopiero doczytuje sie pod koniec to juz [*]

Opublikowano

alan wake przeszedłem na komputerze klasy pc. klimat mega, jak proza kinga, ale scenariusz się gdzieś po drodze sam pogubił. a sama gra, to strzelanina czystej wody. scenki, strzelanie, scenki, strzelanie i tak w kółko. pół godziny scenek, potem pół godziny biegania po lesie i strzelanie, monotonne strzelanie. w kółko ci sami przeciwnicy. latarka to fajny patent, szkoda, że jedyny. zero jakichkolwiek zagadek, tu się zdziwiłem bardzo. uncharted jest bardziej przygodówką od alana. do tego krótki i mało satysfakcjonujący finał.

ale koncert na farmie był super.

7/10 to maks, ile moge dać, za świetną atmosferę i scenariusz do połowy gry, no i niezły jednak gameplay, choć ubogi i powtarzalny. 

no i eksem to było ile 1,5 roku ? NIE LICZYMY  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.