Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 589,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

KZ3 kupilem po ograniu demka i do dzisiaj nie moge skonczyc. Magia  :whistling:

Opublikowano

To była odp. na cytat Insa: 

Tak, multi w KZ2 bylo dobre, ale przytaczac oceny Butchera i Hiva ? Rownie dobrze, moglbys napisac, ze gra dosla 9.5 klapka na 10 od Mendrka.

A więc dałem przykład obiektywizmu Butchera względem KZ3, a na koniec podałem oceny KZ2 odpowiadające na zarzut o wspominanie 9+ od HIV'a i Butchera. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

miało być coś nowego i było, w końcu poczułem że latam wojakiem z 20 kg ekwipunku, a nie przygłupem na speedzie jak w CoD, w zasadzie to tęsknie za tym tym flowem.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Visari też był dużo lepszą postacia jak ten chudzielec kareł z kz3 :)

Opublikowano

Ten gif z postu Mazzeo. xD

Skisłem.

Opublikowano

Visari też był dużo lepszą postacia jak ten chudzielec kareł z kz3 :)

Odnośnie Rico w finałowej scenie:

MEGA

bez tego przygłupa Visari nie zapadł by tak w pamięci dzięki ostatniemu twistowi

Opublikowano

Drugi killzone jest super, ale jak zwykle, kolorki wygrały. Mnie tam wszystko pasowało, bardzo dobry single, genialny multiplayer, ten niby lag kompletnie mi nie przeszkadzał, do tego świetna, brudna grafika.

KZ2 jest u mnie na podium, jeżeli chodzi o fpsy starej generacji.

Opublikowano

Co prawda to prawda, w KZ2 grało mi się bardzo dobrze w multi, może grałem mało porównując do innych osób, bo w sumie późno zacząłem i mało osób grało, ale sama rozgrywka bardzo, bardzo na plus. Tak samo dobrze grało mi się w multi 3.

Single do dupy imo, ale multik bardzo na propsie.

Opublikowano

Chcialem sprobować tego multi w KZ2. Odpalilem kiedys i nikogo mi nie wyszukało szkoda

Opublikowano

Chcialem sprobować tego multi w KZ2. Odpalilem kiedys i nikogo mi nie wyszukało szkoda

Ludzi gra coraz mniej, ale jednak zawsze znajdzie się jakiś serwer do grania, nie miałem nigdy problemów.

Opublikowano

Jak TitanFall nie sprzeda Xbona to nie widze juz ratunku dla MS.

Opublikowano

Sprzeda, ale nie jakoś rewelacyjnie, część fanów CoD rzuci się. Pewnie najbardziej sprzedaż pójdzie w górę w USA.

Opublikowano

Halo i girsy?
Opublikowano

Z drugiej strony sama gra na Xbona jest na drugim miejscu :) Dziwne ze w Amazon UK Titan I bundle Xbona lepiej sobie radza niz PS4...mam nadzieje ze MS rzuci troche swiezego miesa na E3 I zniweluje roznice do PS4

Opublikowano

Halo i girsy?

Halo w 2015 roku, girsy pewnie w 2016... [*]

Opublikowano

Halo i girsy?

IMO po ostatnich częściach tych gier, te marki już nie mają takiej siły. Oczywiście kilka mln konsol pójdzie przy premierze tych tytułow, ale to nie będzie takie boom jak na x360. I to smao tyczy się kolejnego GoW czy Uncharted. Nowe marki, które powalą graficznie (a takich na xone się nie doczekamy ;) ) i gameplayowo sprzedadzą system.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

No to co, za rok w startupie Xbona zobaczymy logo Amazona?

Kto by miał klepać GoW-a, którego formuła się dawno wyczerpała? Kto by miał klepać Halo, skoro Bungie robi Destiny, a Corrine Yu z 343 siedzi teraz w Naughty Dogs?

Opublikowano

Halo i girsy?

IMO po ostatnich częściach tych gier, te marki już nie mają takiej siły. Oczywiście kilka mln konsol pójdzie przy premierze tych tytułow, ale to nie będzie takie boom jak na x360. I to smao tyczy się kolejnego GoW czy Uncharted. Nowe marki, które powalą graficznie (a takich na xone się nie doczekamy ;) ) i gameplayowo sprzedadzą system.

Przyznaje racje, MS raczej sie postara o ogromna kampanie reklamowa przy okazji premiery tych gier ale to juz nie to samo co na 360....

Paradoksalnie dzieki Kinectowi Micro ma monopol na gry ruchowe I pewnie w chvj casuali poleci po jakies Sporty czy inne Fitnessy....

Opublikowano

Kto by miał klepać GoW-a, którego formuła się dawno wyczerpała? Kto by miał klepać Halo, skoro Bungie robi Destiny, a Corrine Yu z 343 siedzi teraz w Naughty Dogs?

No formuła god of war się wyczerpała a i tak będą go klepać. :confused:

W listy w marcu w nic pewnie nie będę grał, bo DSII na PC w kwietniu, a Infamous na PS4, którego nie posiadam, bo nie mam powodów aby zakupić konsolę.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

A kto zagra w te wszystkie hiciory od Sony zanim je dadza w plusie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.