Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Jak TitanFall nie sprzeda Xbona to nie widze juz ratunku dla MS.

Nie wiem jak ma sprzedać, skoro gra wychodzi też na 360.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 589,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Co do Thiefa, faktycznie Xboxowa wersja jest lepsza z gorszym frameratem i gorszą rozdziałką. no i 6 gigowymi patchem.

thief28slmz.gif

the_gapqlpov.png

beka z podkąsoli, DF, mięsożerców i ludzi gadających przez telefon w kinie

Opublikowano

Co do Thiefa, faktycznie Xboxowa wersja jest lepsza z gorszym frameratem i gorszą rozdziałką. no i 6 gigowymi patchem.

thief28slmz.gif

the_gapqlpov.png

beka z podkąsoli, DF, mięsożerców i ludzi gadających przez telefon w kinie

Jak mozna porownywac grafe za gifach 200x200? Podobno Twoja rasa sie takim czyms brzydzi :/

Opublikowano

no ja widzę ze akcja dzieję się w innym czasie, na ps4 bruk jest swiezo położony,  a na x1 jest wyjeżdzony przez czołgi.

Opublikowano

Kto by miał klepać Halo, skoro Bungie robi Destiny, a Corrine Yu z 343 siedzi teraz w Naughty Dogs?

Lol, a co to drugie ma do rzeczy?
Sony zwolnilo 50 osob z SM I skasowali projekt a tutaj jedna osoba przeszla z MS do ND I nie ma komu robic Halo? Czy to oznacza ze 1 pracownik MS > 50 pracownikow Sony?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Z drugiej strony sama gra na Xbona jest na drugim miejscu :) Dziwne ze w Amazon UK Titan I bundle Xbona lepiej sobie radza niz PS4...mam nadzieje ze MS rzuci troche swiezego miesa na E3 I zniweluje roznice do PS4

Serio dyskutujecie nad zestawieniem Gamestopu gdzie na czwartym miejscu bestsellerów jest Aliens: Colonial Marrines na PC?

...

Kto by miał klepać Halo, skoro Bungie robi Destiny, a Corrine Yu z 343 siedzi teraz w Naughty Dogs?

Lol, a co to drugie ma do rzeczy?
Sony zwolnilo 50 osob z SM I skasowali projekt a tutaj jedna osoba przeszla z MS do ND I nie ma komu robic Halo? Czy to oznacza ze 1 pracownik MS > 50 pracownikow Sony?

Rozwiązanie jest proste - Sony zatrudnia samych partaczy.

Opublikowano

Z drugiej strony sama gra na Xbona jest na drugim miejscu :) Dziwne ze w Amazon UK Titan I bundle Xbona lepiej sobie radza niz PS4...mam nadzieje ze MS rzuci troche swiezego miesa na E3 I zniweluje roznice do PS4

Serio dyskutujecie nad zestawieniem Gamestopu gdzie na czwartym miejscu bestsellerów jest Aliens: Colonial Marrines na PC?

...

Ty lepiej szukaj na ktorym miejscu jest Knack, podobno najlepsza platformowka od lat ;)

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Nie, po prostu nikogo Cody z botami i mechami. Od tego mam gundam na superkonsoli PS3. A tymczasem każdego oczy zwrócone są w stronę Infamous. HYPE I MOC CZAPECZKI!!!

isdfvfMHHOf8v.gif

id6waXBqEQ1cF.png

i5E2WtheLE3h2.gif

irRK0YZ6nyuJ7.png

Opublikowano

Second Son zarządzi to pewne ale raczej Titanfall wzbudza większe sensacje. I dłużej będą o nim gadać.

Opublikowano

Nie, po prostu nikogo Cody z botami i mechami. Od tego mam gundam na superkonsoli PS3. A tymczasem każdego oczy zwrócone są w stronę Infamous. HYPE I MOC CZAPECZKI!!!

Jak nikogo to po co wchodzisz do tematu z grą i udajesz zainteresowanie wrzucając plotki z dupy cboata?

No i beka z twoich obrazków z Thiefa. Chyba zapomniałeś wrzucić jeden.

SPK7gp9.png

EDIT:

Tymczasem odbyło się Destination Playstation, klapki już rozmyślały czy będzie TLG, Uncharted 4 a może jakieś 3 nowe exy od studiów schowanych w piwnicy, jednak wypłynęło tylko info uwaga uwaga... o nowym kał of djuti.

http://www.dualshockers.com/2014/03/01/info-on-next-call-of-duty-emerge-from-destination-playstation-graphics-physics-and-more/

OSOM!

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano
Jak nikogo to po co wchodzisz do tematu z grą i udajesz zainteresowanie wrzucając plotki z dupy cboata?

bo też będę grał i to na premierę? to samo mogę spytac o twoją krucjatę pasów w orderze.

No i beka z twoich obrazków z Thiefa. Chyba zapomniałeś wrzucić jeden.

z tym że w tym obrazku na ps4 też jest ładna flaga, jeno dłużej się loaduje. obie wersje mają swoje własne problemy, więc nie wiem czemu nie ma remisu.

Opublikowano

popaczałbym na filmiki

1932442_1417967081785640_884800311_n.jpg

taką konsolę w bundlu z drogim francuskim winem oraz cygarem to bym przyjął na klatę

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

O rany, jak beznadziejnie ta naklejka wygląda :confused: Straszna tandetna, w dodatku paneli podłogowych...

Ale jest styl, jest klasa. Do spalenia w kominku w sam raz.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Gifaro jak od razu zmienił temat z Thiefa na Dc xD

Eh te klapki

nie zmieniłem? mogę kontynuowac, ale jasnym jest, że wygrana Xboxowej wersji nie jest oczywista.

Opublikowano

"The first rule of Driveclub. Dont release DriveClub" :(

i9rub4DLZrZ8F.gif

chlyp

serio figaro jarasz sie tymi samochodzikami?

Opublikowano

Widziałem porównanie płynności i wersja na ps4 nie domaga tylko podczas filmików,na xbonie czasem chrupnie.

Opublikowano
  • Autor

Gifaro jak od razu zmienił temat z Thiefa na Dc xD

Eh te klapki

nie zmieniłem? mogę kontynuowac, ale jasnym jest, że wygrana Xboxowej wersji nie jest oczywista.

Ciekawy jest w tym fakt ze mimo 900p wersja na X0 jest ostrzejsza.

Opublikowano

"The first rule of Driveclub. Dont release DriveClub" :(

i9rub4DLZrZ8F.gif

chlyp

serio figaro jarasz sie tymi samochodzikami?

Evolution Studios

Evolution and their satellite studio, Bigbig Studios, in Warwickshire were acquired by Sony Computer Entertainment.

Dalej się pytasz?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.