Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Serio jeszcze ktoś się jara tym Infamous?

Przecież to będzie kolejny średniak jak poprzednie odsłony. Tyle tylko, że z ładną grafiką.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 589,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Serio jeszcze ktoś się jara tym Infamous?

Przecież to będzie kolejny średniak jak poprzednie odsłony. Tyle tylko, że z ładną grafiką.

inFamous

IGN 9.2

GameInformer 9/10

GT 9/10

inFamous 2

IGN 9/10

Gameinformer 8.7/10

GT 9.2/10

Średnia ocen obydwóch części na poziomie 85%.

Nowa definicja średniaków. :teehee:

Opublikowano

Mało mnie obchodzą twoje cyferkowe wyliczanki. Dla mnie to średniaki i wątpię by coś się pod tym względem zmieniło.

No ale rozumiem, początek generacji sensownych tytułów jak na lekarstwo to każdy obóz będzie bronił tych swoich sucharów za wszelką cenę. Całe szczęście, że za rok-dwa się to wszystko rozkręci i mało kto będzie pamiętał o tych cudakach.

Opublikowano

Mało mnie obchodzą twoje cyferkowe wyliczanki. Dla mnie to średniaki i wątpię by coś się pod tym względem zmieniło.

No ale rozumiem, początek generacji sensownych tytułów jak na lekarstwo to każdy obóz będzie bronił tych swoich sucharów za wszelką cenę. Całe szczęście, że za rok-dwa się to wszystko rozkręci i mało kto będzie pamiętał o tych cudakach.

Zaskoczony jestem, że akurat Ty krytykujesz tę serię. Ja ją cenię za dokładne sterowanie, oparte na skillu i dokładności i komiksowy klimacik.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Niektórzy nie mogą zrozumieć że ktoś lubi infamousa i muszą pyerdolić głupoty. 

Opublikowano

Mało mnie obchodzą twoje cyferkowe wyliczanki. Dla mnie to średniaki

Dla ciebie to średniak, więc po co zadajesz głupie pytanie "czy ktoś się jara grą", które poprzednie części zostały tak wysoko ocenione? Normalne, że jara się dużo osób, ja nie pytam czy ktoś się jara kolejnym Girsami, skoro ostatnia część to gra na 7.

Opublikowano

Wiesz, sporo osob tak pisalo o Rivals, BF4 nowej FIFiE itp. To dla mnie takze nie sa sredniaki na nextgenach, tylko must have.

Graficznie Infamous zabija juz na YT, oby tylko gameplay byl dobry i bedzie spora szansa na gre powyzej przecietnej.

Gearsy, to juz tylko multi. Nie wiem, co musialbym zobaczyc na trailerach by sie singlem znowu zainteresowac, ktory wynudzil mnie doszczetnie podczas tych paru czesci.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Zaskoczony jestem, że akurat Ty krytykujesz tę serię. Ja cenię tę serię za dokładne sterowanie, oparte na skillu i dokładności i komiksowy klimacik.

Napisanie, że Infamous to średniak to już jest krytyka?

Seria dla mnie się niczym nie wyróżnia. Wstawki komiksowe to faktycznie fajny pomysł był, wspinanie po budynkach też im spoko wyszło ale jako całokształt niczym mnie ta gra nie oczarowała i nie wiem skąd te zachwyty nad kolejnym tytułem.

Opublikowano

Dla ciebie to średniak, więc po co zadajesz głupie pytanie "czy ktoś się jara grą", które poprzednie części zostały tak wysoko ocenione? Normalne, że jara się dużo osób, ja nie pytam czy ktoś się jara kolejnym Girsami, skoro ostatnia część to gra na 7.

IGN każdą kolejną odsłonę CoD - w tym Ghosts - ocenia w okolicach 9/10. Dlaczego się nie jaracie?!?!!1one

ale jako całokształt niczym mnie ta gra nie oczarowała i nie wiem skąd te zachwyty nad kolejnym tytułem.

Na bezrybiu i rak ryba.
Opublikowano

Do 3 razy sztuka. Skad wiesz, ze ta akurat gameplayem nie zachwyci?

Tak jak pisze Yeti, idac tym tokiem rozumowania, na Gearsach mozemy postawic krzyzyk...

nie ma szans by byly lepsze, niz 2 ostatnie nudne czesci, ktore wydali, cnie?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Zaskoczony jestem, że akurat Ty krytykujesz tę serię. Ja cenię tę serię za dokładne sterowanie, oparte na skillu i dokładności i komiksowy klimacik.

nie wiem skąd te zachwyty nad kolejnym tytułem.

Bo SS zapowiada się na najlepszą odsłonę. W poprzednikach zawsze wg mnie kulały dialogi, tutaj wydaje się byc to poprawione i na odpowiednim poziomie. No i więcej typów mocy, wiecej potencjału... Czuję że to będzie najlepsza częśc serii. Ale to niebawem się okaże.

Opublikowano
Gdyby nie lagi raz na jakis czas na te problemy z netcodem i bugami nikt by nie zwracal uwagi.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Save'y gry nadal się kasują (patrz jaczes), gra po 4 miesiącach od premiery nadal wypjerdala do pulpitu, (7 razy w ciągu dwóch godzin - mój przypadek) bugi nadal istnieją, patche nadal jedną rzecz naprawiają a kolejne psują, netcode wciąż jest w chui gorszy od tego z BF3 a ty będziesz pisał że nikt nie zwraca uwagi na takie rzeczy?

Nie wiem, może ślepcy albo masochiści, ewentualnie ludzie zaślepieni przez Sony i PS4 nie widzą tego jak ta gra jest spjerdolona

Bo SS zapowiada się na najlepszą odsłonę.

To samo czytałem o Shadow Fall. Ciekawe co przemawia za najlepszą odsłoną serii zapewne grafika, no i grafika.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Gdyby nie lagi raz na jakis czas na te problemy z netcodem i bugami nikt by nie zwracal uwagi.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Save'y gry nadal się kasują (patrz jaczes), gra po 4 miesiącach od premiery nadal wypjerdala do pulpitu, (7 razy w ciągu dwóch godzin - mój przypadek) bugi nadal istnieją, patche nadal jedną rzecz naprawiają a kolejne psują, netcode wciąż jest w chui gorszy od tego z BF3 a ty będziesz pisał że nikt nie zwraca uwagi na takie rzeczy?

Nie wiem, może ślepcy albo masochiści, ewentualnie ludzie zaślepieni przez Sony i PS4 nie widzą tego jak ta gra jest spjerdolona

Bo SS zapowiada się na najlepszą odsłonę.

To samo czytałem o Shadow Fall. Ciekawe co przemawia za najlepszą odsłoną serii zapewne grafika, no i grafika.

Już napisałem co przemawia, klaunie.

Opublikowano

A ja napisałem, że bardzo podobne rzeczy czytałem o Shadow Fall.

Studia Sony są mistrzami w kreowaniu najbardziej wku.rwiających postaci ever. Gdyby zrobili jakąś gierkę, gdzie zabijamy brutalnie Rico z KZ, Victora GODDAMN Sullivana z Uncharted i Zeke'a z infejmusa to byłby to dla mnie must have.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

a ja powiem tak - grałem w infamous 1 i 2 i żadna z tych gier mnie nie porwała, były ok, niektóre elemnty naprawde spoko, ale żadnej nie przeszedłem do końca bo po jakimś czasie mnie poprostu znudziły

i teraz wychodzi nowa część, i szczerze mówiąc czuje że to będzie gra na mocne 8+/10 ale nic więcej, prawdopodobnie nie powali nikogo i będzie jedynie solidną produkcją ale bez efektu "wow! ale za(pipi)ioza!"

i co? nico, wcale mnie nie dziwi to że nowy infamous prawdopodobnie będzie jedynie 8/10, ale mimo to gra zapowiada się i tak znacznie lepiej niż COD z mechamia aka titanfal, i ta gra zapowiada się znacznie lepiej niż jakakolwiek gra na XO (nie licze quantum break bo o niej nic nie wiadomo poza zatrzymaniem czasu, ale może wyjść z tego drugi alan wake albo gorzej)

także na oba next geny nie ma gier które są dla mnie must have'ami, ani dla titanfall ani dla infamous nie kupie konosli

ale wybiegając trochę bardziej w przyszłość to the order oraz deep down - są grami które mnie BARDZO ciekawią, i śledzę ich postępy z wywieszonym językiem, bo to są dwie gry które mogą mnie przekonać do kupna konsoli

a co do XO? nie ma nic co mnie zachęca do jego kupna, quantum break może być fajną grą ale z obecnych wiadomości o niej nie ma szans żebym wydał na nią ponad 2000zł

to już wolał bym kupic nowy samochód

i jeszcze dodam na koniec że żal mi oglądać nowe gry które wychodzą zarówno na past geny oraz na next geny, kurde, czy to CODy, BFy, assasin creedy czy nowy MGS - nie będe wydawał 2kafli za gre w którą moge zagrać nakonsoli którą obecnie posiadam, te róznice w texturach i rozdzielczości? wolne żarty, nie wydam 2000zł żeby grać w dokładnie to samo tylko jedynie z troche lepszymi teksturami i rozdziałką

Opublikowano

No może dlatego, że w TitanFall kluczowym elementem gameplay'u jest skakanie po budynkach?

no jasne, a pasy w the order są wynikiem cinematik enkerjens

kuurfa serio się nabieracie na te teksty tłumaczące brak zniszczeń i 6vs6? urodziliście sie wczoraj ?

Ty ale pokaż mi proszę gdzie twórcy gry tłumacza sie z braku zniszczeń ?

Ty jesteś poważnie jakiś dziwny, masz problem z grą że nie ma zniszczeń jak w BF ? Czy teraz każda gra w multi musi mieć zniszczenia, a każda gra singlowa musi mieć np otwart świat ?

To samo plakanie na 6vs6, jakbyś mógł napisać co jest takiego złego w 6vs6

Z góry dzieki

Opublikowano

Zniszczeń też nie ma w The Order. I w Driveclubie. Chuynia.

Nie ma zniszczen w The Order? Ciekawe.

Opublikowano

nie wierze

kubson ty serio napisałeś to co napisałeś?

czy ty do cholery bronisz braku zniszeń na nextgenach?

idąc twoim tokiem rozumowania to wszyscy powinnismy grać w 20 letniego wolfensteina 3D i cieszyć się że mamy gre FPP

kurfa przecież czegoś trzeba wymagać od nextgenów, i mówiąc "czegoś" nie mam na myśli troszke lepszych textur! ja wymagam od nextgenów prawdziwej rozwałki, zniszczeń, silnika fizyki!

mam dość kolejnego CODa z mechami i niezniszczalnym otoczeniem

mam dość

Zniszczeń też nie ma w The Order

mazeo ty lepiej ogarnij dupe zanim coś napiszesz, bo od początku było mówione że w the order będzie porządny silnik fizyki, i będą zniszczenia otoczenia na tym silniku (a nie na skryptach)

no chyba że ty oceniasz całą gre po 15 sekundach gameplauy jaki do tej pory pokazali

Edytowane przez Yano

Opublikowano

mazeo co to ma znaczyć?

co chcesz przekazać tym dennym tekstem?

napisałeś że w the order nie ma zniszczeń, mimo że od pierwszych wiadomości na temat tej gry było mówione że gra będzie miała zniszczlne otoczenie, i to zniszczalne na bazie silnika fizyki a nie kilku skryptów

więc serio powiedz mi czy przegapiłeś te wszystkie doniesienia o zniszczalnym otoczeniu w the order czy poprostu lecisz w kulki? i piszesz co ci ślina naniesie nie zaprzątając sobie głowy faktami?

powiedz mi mazzeo! wyzywam cie! powiedz!

I-dare-you-I-double-dare-you-300x200.jpg

Opublikowano

mazeo ty lepiej ogarnij dupe zanim coś napiszesz, bo od początku było mówione że w the order będzie porządny silnik fizyki, i będą zniszczenia otoczenia na tym silniku (a nie na skryptach)

Kurcze aż sobie zapiszę na kompie te hasło by potem po premierze znów go wrzucić i zobaczyć ile w nim było prawdy. Pewnie zero ale nie będę już teraz psuł marzeń:D

Opublikowano

Fizyka i zniszczenia musza byc wszedzie ale coop czy multi to juz 'wole singla' albo 'nie dalo sie zrobic bo tak fabula prowadzi, niszczy gameplay, bla bla'

Edytowane przez hav3n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.