Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Nie interesuje mnie co ktoś tam na twitterze odnośnie gry popierdział. Widziałem tylko filmiki, może tam były elementy zniszczenia, ale pasy je zakryły. Tak czy inaczej wara ze zniszczeniami od multiplayera bo nic dobrego z tego nie wynika.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 590,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

w Shadow Fall multi takie dobre to znaczy sie ze wszystko sypie sie na lewo i prawo tak?

Opublikowano

Zniszczenia w multi to nic dobrego, koniec kropka.

+1

Opublikowano

W BC 2 były ok

Opublikowano

Nie interesuje mnie co ktoś tam na twitterze odnośnie gry popierdział. Widziałem tylko filmiki, może tam były elementy zniszczenia, ale pasy je zakryły. Tak czy inaczej wara ze zniszczeniami od multiplayera bo nic dobrego z tego nie wynika.

no tak, bo COD w multi jest lepszy od battlefielda

kurde z kim ja rozmawiam?

zniszczenia w multi uważasz za coś złego?

dobra to tkwij dalej w latach 90tych

bo tylko na tyle XO pozwala

Opublikowano

no tak, bo COD w multi jest lepszy od battlefielda

W przypadku ostatnich odsłon serii tak jest. Ghosts przynajmniej działa.

zniszczenia w multi uważasz za coś złego?

dobra to tkwij dalej w latach 90tych

Okej, wolę lata 90tę niż XXI wiek, gdzie multiplayer ze zniszczeniem otoczenia NIE DZIAŁA.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

@Yano serio pisałem, i to nie że bronię tylko serio ileż można słuchać o tym ze titanfall nie ma zniszczeń, jak nikt tych zniszczeń nie obiecywał tym bardziej że w multi na taka skale jak w bf są one zbędne

Chociaż fajnie mogło by to wyglądać jak biegnie sie pilotem po jakiejś ścianie, a ktoś ją w trakcie biegu niszczy

Mam duże oczekiwania wobec nowej generacji, jak narazie jest lipa ale to dopiero początek i mam nadzieje że dużo sie pozmienia,

Jednak mdli mnie na sam fakt że teraz od każdej gry oczekuje sie sandboxa i zniszczeń, moim zdaniem nie tędy droga, obecnie większości gier brakuje gameplayu, fabuły, historii która porywa i nie pozwala sie oderwać.

Jakoś parenascie / pare lat temu dało sie produkować gry z mega fajnymi scenariuszami i grafika nawet wtedy nie razila, a teraz co nie da sie ?

Sytuacja troche przypomina przemiany w kinie, kiedyś jak nie było efektów nadrabiało sie scenariuszem, klimatem, pózniej jak na masowa skale popularne stały sie efekty specjalne to wszędzie wrzucali je na sile, a reszta zeszła na drugi plan, historia powtorzyla sie z 3d

Wiem że generalizuje, ale mniej wiecej tak to dla mnie wyglada

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Jakoś parenascie / pare lat temu dało sie produkować gry z mega fajnymi scenariuszami i grafika nawet wtedy nie razila, a teraz co nie da sie ?

Teraz się nie sprzeda bez świecidełek. Patrz na znawców krytykujących grę multiplayer "bo nie ma zniszczeń", choć i grali tyle co na youtube.

A dać się da. Przodują w tej kwestii indyki i kickstartery. Ale one nikogo nie obchodzą, "bo tak".

Nowa generacja to żart. Podziwiam osoby, które przejawiają jakiś tam entuzjazm względem PS4/Xbone, mimo faktu, że oryginalnych gier jak na lekarstwo, a te co są wyglądają jak na sześcioletnim PC. No ale przynajmniej ubaw jest przy czytaniu tych wszelkich sporów "który średniak na przereklamowaną konsolę jest lepszy i dlaczego nie masz racji".

Opublikowano

Da się. 

Deus Ex

TLOU

TWD sezon 1-wszy i zapewne 2-gi

Zależy jak mega fajny scenariusz ma być. Główny wątek Michaela i Trevora w GTA V był dobry. Far Cry 3 także.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

PS4 i XOne mają trzy miesiące. TRZY miesiące. Serio. Tylko trzy. Nie wiem czego oczekujesz. Na X360 pierwsza nextgenowa gra wyszła po roku. Na PS3 to samo. A przez ten rok? Bieda. Gry nawet grafiką nie imponowały. A na PS4 taki Tomb Raider miażdży jaja. Ja wprost nie mogę się doczekać jak będą wyglądały gry od Naughty Dog. Więc ja z kolei nie rozumiem narzekania na current geny. Do tej pory DWA razy zdarzyło się, że nowa konsola miała na starcie grę, która definiowała całą konsolową rozgrywkę. Mario64 i Halo. A trochę tych konsol wyszło...

Opublikowano

no tak - seria która pod każdym względem stoi w miejscu w roku 2006, versus seria która ma pojazdy zniszczenia i kilka bugów- co jest lepsze?

wg mnie o wiele lepszy jest battlefield mimo że potrafi się zbugować, niż (pipi)y plastikowy COD który jedzie na tym samym plastikowym silniku od lat

ale ty możesz uważać inaczej, i jak widać rzeczywiście masz inne zdanie, ale to tylko pokazuje jakim człowiekiem jesteś

Jednak mdli mnie na sam fakt że teraz od każdej gry oczekuje sie sandboxa i zniszczeń,

nikt nie oczekuje od każdej gry sanboxa, skąd wymyśliłeś taki zarzut??

a to że ludzie oczekują jakichś zniszczeń i fizyki?

no ja oczekuje, bo to są next geny, i chce żeby pokazały coś nowego, a nie jedynie troche lepsze textury

Opublikowano

Na iks to były Gearsy 1. A na ps3? Już Heavenly Sword wyglądał świetnie, choć był bardzo podobny do Ryse (czyli zbyt krótki). Pierwszy Ratchet z 2007 także swego czasu zachwycał oprawą i gameplayem. T.j. i U1. 

Opublikowano

A ja napisałem, że bardzo podobne rzeczy czytałem o Shadow Fall.

Studia Sony są mistrzami w kreowaniu najbardziej wku.rwiających postaci ever. Gdyby zrobili jakąś gierkę, gdzie zabijamy brutalnie Rico z KZ, Victora GODDAMN Sullivana z Uncharted i Zeke'a z infejmusa to byłby to dla mnie must have.

Od Sullyego to się odwal. Lepiej się czep koksa z gearsow i jego przydupasa, płaczka Doma.

Opublikowano

No właśnie, jak można czepiac się Sullyego :/// Mazzeusz pewnie grał z pl dubbingiem.

Opublikowano

Ten wąs pewnie kojarzył mu się z Polactwem.

Opublikowano

a to że ludzie oczekują jakichś zniszczeń i fizyki?

no ja oczekuje, bo to są next geny, i chce żeby pokazały coś nowego, a nie jedynie troche lepsze textury

no co generacje ta sama spiewka, lepsza fizyka, lepsze zniszczenia, ale hej to sie nie stanie w momencie kiedy wypuszczaja konsole, które są przestarzałe już w momencie premiery i każdy dev stara sie żeby ich gry wyglądały bo tym raczej się sprzedaje gry na konsole a nie mega zaawansowańą fizyką itp Havoc był juz w 2004 na dobrej drodzę, ale oprócz gier od rockstara to jakoś mało byl wykorzystywany (a przynajmniej z tego co wiem nie na dużą skalę - choć moge się mylić) bo takie elementy są średnio potrzebne w grach (ot dla początkowej podniety możliwosciami po paru godzinach masz to w du.pie).

Opublikowano

Infamous:SS będzie tak samo zayebistym sandboxem jak poprzednie części. Dziękuję, dobranoc.

A teraz proszę o rozejście się. :P

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Infamous:SS będzie tak samo zayebistym sandboxem jak poprzednie części. Dziękuję, dobranoc.

A teraz proszę o rozejście się. :P

dokładnie, król marca jest tylko jeden

titanfallisszhkdp.gif

;)

Opublikowano

wg mnie o wiele lepszy jest battlefield mimo że potrafi się zbugować

...i wyrąbać save

heh

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zabawnie się czyta co zdaniem botów nagle przestało być istotne - nie liczy się grafika, nie liczy się fizyka, nie liczy się fabuła, nie liczy się singiel. Akurat całkiem przypadkiem ta lista rzeczy niepotrzebnych to elementy nieobecne w nadchodzącej gierce na xbona. :sorcerer:

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Jak tak czytam ten flejm na BF-a w internetach to chyba jestem jedynym graczem na świecie któremu nie wcieło postępów gry, kampanie wycalakowałem bez problemów, zostało tylko multi.

Podczas rozgrywki sieciowej wywaliło mnie pare razy to prawda.

Opublikowano

Zabawnie się czyta co zdaniem botów nagle przestało być istotne - nie liczy się grafika, nie liczy się fizyka, nie liczy się fabuła, nie liczy się singiel. Akurat całkiem przypadkiem ta lista rzeczy niepotrzebnych to elementy nieobecne w nadchodzącej gierce na xbona. :sorcerer:

lol, faktycznie :O

Opublikowano

Poprzednie Infamousy zupelnie do mnie nie trafialy.

Jednak na Second Son czekam niecierpliwie.

Zreszta podobnie bylo z Killzonem. Zmiana settingu/klimatu potrafi zdzialac cuda.

Opublikowano

w killzonie cuda zadziałały w złą strone :P

Edytowane przez pawciokratos

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.