Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

tylko jak biegniesz ^^

Co do kart - wazne bys podawal taki sam adres jak masz dane w banku.

Przy kazdej usludze i tego rodzaju platnosciach zawsze musisz podawac karte - to ich zabezpieczenie, jakbys np zrobil 2 transakcje w tym samym czasie, chcial w przyszlosci jednak zlozyc reklamacje itp.

EDIT: Tez dopiero teraz zrozumialem ^^ masz racje - na Xie chyba nie musialem podawac karty, jak mialem zdrapke. Sony robi to po to by Ci zaznaczyc automatyczna subskrypcje - proste walenie w ch(pipi)a.

no za pierwszym razem też nie musiałem podawać danych karty, wbiłem zdrapke, tą zwykłą, bez ps plus na opakowaniu, kasa dodała się do portfela na psn, wykupiłem subskrypcje i działała 3 miesiące. Ze zdrapki w portfelu zostało 46 zł i teraz mogę jedynie kupić gre, a ps plus już nie. A moją vise odrzuca po numerze karty, być może wina adresu, bo mam tak wspaniałą nazwe ulicy 3-go Powstania.... że każda instytucja zapisuje ją inaczej: III-go, Trzeciego, 3-go itp.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 590,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Mazzeo nie wiem czy wiesz, ale na PS4 przy BF4 łatki nie wychodzą w tym samym czasie co na PC. Nawet ktoś pisał, niestety nie pamiętam kto, że na PC się nie da grać bo gra się crashuje co chwilę, ale na PS4 wszystko śmigało, bo na PC sprawę zwalił patch, którego na PS4 nie było. Sorry, ale wypowiadasz się za wszystkie platformy chociaż grasz w BF4 na najgorszej możliwej platformie(z racji dołączania do gry z battleloga jakby nie mogli zrobić przeglądarki serwerów jak w BC2 i crashy), ale może na konsolach faktycznie gra nie działa tak tragicznie hm?

Chociaż i tak jest chvjowa, ale to co innego.

I właśnie tutaj CoD pokazuje, że mimo słabej grafiki to online tam śmiga bez ŻADNYCH problemów.

możliwe że tak jest. Nadal jednak mam ból dupy o tą grę, dla mnie BF4 jest tym dla serii czym było MW2 dla Call of Duty. Obie gry miały rozczarywujący singiel, a multiplayer w MW2 zabiły dla mnie killstreaki, w BF4 za to bugi.

Tymczasem jest BEKA.

Multiplayer w Killzone Shadow Fall chodzi w rozdziałce 960x1080, a mimo to gra nie działa w stałych 60fps (raczej 30-60fps)

Then there’s the competitive multiplayer mode which, like the game’s campaign, runs at native 1080p and 60 fps.

Sony kłamało? NO SHIT

960x1080 = 1036800 pikseli

Boje się co Naughty Dog zrobi przy 480x1080.

Opublikowano

sprawdz na stronie banku jak masz wpisany adres posiadacza rachunku i dokladnie to przepisz - wtedy wejdzie.

Opublikowano

Mazzeo nie wiem czy wiesz, ale na PS4 przy BF4 łatki nie wychodzą w tym samym czasie co na PC. Nawet ktoś pisał, niestety nie pamiętam kto, że na PC się nie da grać bo gra się crashuje co chwilę, ale na PS4 wszystko śmigało, bo na PC sprawę zwalił patch, którego na PS4 nie było. Sorry, ale wypowiadasz się za wszystkie platformy chociaż grasz w BF4 na najgorszej możliwej platformie(z racji dołączania do gry z battleloga jakby nie mogli zrobić przeglądarki serwerów jak w BC2 i crashy), ale może na konsolach faktycznie gra nie działa tak tragicznie hm?

Chociaż i tak jest chvjowa, ale to co innego.

I właśnie tutaj CoD pokazuje, że mimo słabej grafiki to online tam śmiga bez ŻADNYCH problemów.

możliwe że tak jest. Nadal jednak mam ból dupy o tą grę, dla mnie BF4 jest tym dla serii czym było MW2 dla Call of Duty. Obie gry miały rozczarywujący singiel, a multiplayer w MW2 zabiły dla mnie killstreaki, w BF4 za to bugi.

Tymczasem jest BEKA.

Multiplayer w Killzone Shadow Fall chodzi w rozdziałce 960x1080, a mimo to gra nie działa w stałych 60fps (raczej 30-60fps)

Then there’s the competitive multiplayer mode which, like the game’s campaign, runs at native 1080p and 60 fps.

Sony kłamało? NO SHIT

960x1080 = 1036800 pikseli

Boje się co Naughty Dog zrobi przy 480x1080.

ND powinno robić gry w rozdziałce 800x600, wtedy xboty będą miały mokro.

O co chodzi w tej 960x1080? Przecież gra jest już parę miesięcy na rynku. Nie śledzę informacji o grze, ale do tej pory była mowa, że to 1080p i niestabilne 60 klatek na sekundę. Nie ogarniam.

Opublikowano

Takie znajfcy, takie bojowniki o rozdzielczosc, a nie zauwazyly, ze KZ SF w multi ma mniej pixeli

Dziwne, sam bot mazzeo miał grę i nie zauważył różnicy, bo by o tym (pipi)ił kilka razy dziennie przez ostatnie miesiące. Zresztą ty to samo - masz konsole, grę ograłeś, a słowa nie widzę o niższej rozdzielczości trzy miechy po premierze - też nie zauważyłeś? I jeszcze innych od "znajfców" ciśniesz.  :teehee:  Więc jak to jest - różnica niezauważalna w czasie gry, ale dopiero jak botom jakiś magazyn czy serwis napisze co mają widzieć i myśleć to zaczynają gównoburzę? Zero samodzielnego myślenia. Skoro ty i mazzeo nie zauważyliście różnicy w czasie gry, to teraz wrzeszcząc jaki to niby wielki problem i jak rzuca się w oczy robicie z siebie turbohipokrytów.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Zaraz Ci napiszą że między 720p a 1080p też nie widać różnicy. Tylko klapki się o to srają.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

BEKA Z BOTKÓW, NA PREMIERE GRAŁY, 100CALI TV W KAŻDYM POMIESZCZENIU Z MIĘKKIMI ŚCIANAMI I ŻADEN ALANOWEJ WEJKOWEJ ROŹDZIELCZOŚCI NIE ZAUWAŻYŁ? ILE PAR KLAPEK PER OKO MAJĄ? JAK NA POWAŻNIE W DYSKUSJACH O PIKSELACH MOŻNA TAKIE OKPLAPKOWANE BOTKI BRAĆ??? NO JAK???

X.0

PSNID _POGROMCA85 się oduczy przekręcać imiona internetowe lepszych od siebie z małej litery i nauczy trafiać drżącymi paluszkami w szift or kaps baton oraz przyłoży coś na okolice zwieńczenia kości ogonowej, bo widać że jak kopa na GO zarobił od Klapka któregoś to do dzisiaj reumatyzm mu usiąść nie pozwala.

X.1

a14b3115bdba9e543dd43fe25795e624.png

A Botki Oklapkowane ciemność do końca.

Opublikowano

tylko jak biegniesz ^^

Co do kart - wazne bys podawal taki sam adres jak masz dane w banku.

Przy kazdej usludze i tego rodzaju platnosciach zawsze musisz podawac karte - to ich zabezpieczenie, jakbys np zrobil 2 transakcje w tym samym czasie, chcial w przyszlosci jednak zlozyc reklamacje itp.

EDIT: Tez dopiero teraz zrozumialem ^^ masz racje - na Xie chyba nie musialem podawac karty, jak mialem zdrapke. Sony robi to po to by Ci zaznaczyc automatyczna subskrypcje - proste walenie w ch(pipi)a.

no za pierwszym razem też nie musiałem podawać danych karty, wbiłem zdrapke, tą zwykłą, bez ps plus na opakowaniu, kasa dodała się do portfela na psn, wykupiłem subskrypcje i działała 3 miesiące. Ze zdrapki w portfelu zostało 46 zł i teraz mogę jedynie kupić gre, a ps plus już nie. A moją vise odrzuca po numerze karty, być może wina adresu, bo mam tak wspaniałą nazwe ulicy 3-go Powstania.... że każda instytucja zapisuje ją inaczej: III-go, Trzeciego, 3-go itp.

Odznacz automatyczne odnawianie - powinno wtedy dać radę kupić ten 1 miesiąc za kasę na koncie PSN. Poza tym masz dedykowane tematy w dziale PS3/PS4 do pomocy.

E: Ewentualni zadzwoń na Centrum Obsługi Klienta PlayStation: 801-230 000 - może Oni znajdą rozwiązanie

Opublikowano

Ale to wam teraz nie przeszkadza niższa rozdziałka "bo nie widać"

Suche cyferki już nagle nie przeszkadzają. Ale hipokryzja.

Opublikowano

720x1080 "Full HD Redefined"

Opublikowano

ryse w 900p hahaha beka z xbona!!!111

killzone w 960x1080? ej no przecież nie widać, nie liczy sie

Opublikowano

niesamowite co za syf zrobil sie na forum gdy zaczeli pisac iras i juras - piana z pyska co post, w ktorym ktos cokolwiek zlego napisze na ich playstation. Nikt nie pisze ze nagle killzone shadow fall przestal wygladac dobrze, ze to juz nie jest najladniejszy ex czy tez ze titanfall wyglada lepiej. Po prostu piszemy i mamy beke z tego, ze na tej nadkonsoli tak swietny dev jak GG nie osiagnela full hd i dodatkowo gra w trybie multi klatkuje. To fakt niezaprzeczalny i tyle i az tyle. Pewnie czasu na dopracowanie kodu nie mieli itp ale chodzi o sam fakt.

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

niesamowite co za syf zrobil sie na forum gdy zaczeli pisac iras i juras - piana z pyska co post, w ktorym ktos cokolwiek zlego napisze na ich playstation. Nikt nie pisze ze nagle killzone shadow fall przestal wygladac dobrze, ze to juz nie jest najladniejszy ex czy tez ze titanfall wyglada lepiej. Po prostu piszemy i mamy beke z tego, ze na tej nadkonsoli tak swietny dev jak GG nie osiagnela full hd i dodatkowo gra w trybie multi klatkuje. To fakt niezaprzeczalny i tyle i az tyle. Pewnie czasu na dopracowanie kodu nie mieli itp ale chodzi o sam fakt.

Tak, to my w co drugim poście gejonlujemy, nazywamy kogoś przydupasem, głąbem, irasiadem, piszemy ksywki z małej litery, jego chłopak etc. Obłuda, że hej. 

I to "my piszemy", "my mamy". Rozdwoiło się coś?

Edytowane przez Jura

Opublikowano

Jednak wszedłem i oczywiście botki mają bekę z 960x1080 i nawet minuty nie poświęcili na to, by zobaczyć jak to działa.

Ty tak powaznie ? Przeciez to ja wrzucilem link z objasnieniem jak to dziala i napisalem, ze ciekawie to zrobili ...

Takie znajfcy, takie bojowniki o rozdzielczosc, a nie zauwazyly, ze KZ SF w multi ma mniej pixeli

Zresztą ty to samo - masz konsole, grę ograłeś, a słowa nie widzę o niższej rozdzielczości trzy miechy po premierze

Zagralem cale dwa mecze w multi, wybacz ze tego nie dostrzeglem. Zreszta to nie ja sie sram o rozdzialke non stop. No ale tak czy inaczej ladne odwracanie kota ogonem, mozna bylo sie spodziewac bo klapiszczach. Teraz juz nie ma beki z rozdzialki nie ? Betony takie przewidywalne xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Aby było jasne, bo znając życie, wiele osób myśli inaczej.

W Single jest Full HD bez żadnych kombinacji.

W Multi jest Full HD z jakimiś pasami, przez co mamy blura i rozmycie podczas biegania, a liczba pikseli wynosi 1036800, pomimo tego i tak FPSy często lecą na pysk, mogli skupić się na stałych 30.

Tak swoją drogą, to ciekawe ile jeszcze sztuczek wykorzystają deweloperzy, aby oszukać oko.

Opublikowano

No właśnie, sztuczki które im się powodzą. Gdyby nie artykuł w sieci, do końca tego CW by ludzie myśleli że wszystko jest z KZ: SF w porządku. Bo tak naprawdę są to detale zauważalne dopiero, jak się o nich powie.

Dlatego dawne czasy były lepsze. Kompletna beztroska, bez jakiś skrupulatnie liczących każdą klatkę animacji testów. Potem ktoś gdzieś wykaże, że "o tu w tej sekundzie jest 28 a nie 30" i nagle wszystkie boty gromko wołają: "O ja ale mi gra dropuje!" ;)

Opublikowano

No z tego co czytalem to duzo ludzi narzekalo na blur w multi. Teraz juz wiadomo co bylo tego przyczyna. Ciekawa sztuczka, chcialbym zobaczyc odpalona gre standardowo w tej rozdzialce i z tym przesunieciem by zobaczyc, ktore rozwiazanie lepiej sie sprawdza.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Aktualne lepiej się sprawdza, bo nikt nie widzi różnicy, a blur traktował, jako celowy efekt :P Niższa rozdzielczość to ząbki, co rzucało by się od razu w oczy, a taką sztuczką, tego uniknęli.

Opublikowano

GG świetny dev? Świetny żart Ficuś

Opublikowano

Kolekcjonerka Second Son wyprzedana na amzonie, gamestop i beastbuyu. Ciekawe jak inFamous i TF wpłyną na sprzedaż next-genów.

Opublikowano

jakbys przeczytal mojego poprzedniego(czy tam przedostatniego) posta to bys wiedzial ze chodzi tylko i wylacznie o kwestie techniczne - w tym sa jedni z najlepszych w branzy

Opublikowano

A. To się zgadzam ^_^

Opublikowano

Ponoć z talentu GG korzystają inni wewnętrzni devi, bo ogólnie Sony ma w swoich studiach ciekawą  synergię, co zresztą widać w grach gdy pojawiają się podobne rozwiązania (początek TLOU przypominał grę od QD) ;)

Opublikowano

ponoć ma być hd trylogia Mass Effect na ps4/xo, klapki podjarane pewnie będą bo gra wyjdzie wreszcie w całosci na konsole sony i będzie chodzić w więcej niż 15 fpsach.

bonusowa fotka

1896746_10152365491046754_238218997_n.jp

no ale halo krasnale przecież ;/

Opublikowano

No to fakt, zagrałbym w ME na PlayStation, ale PS3 odpada, bo gra jest imo niegrywalna, więc czekam niecierpliwie na wersję na PS4 :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.