Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ciekawe czy niedługo dowiemy się, że The Order też korzysta z tego samego co KZ i tak naprawdę rodzielczość jest niższa niż 1920x800.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 590,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Ciekawe czy niedługo dowiemy się, że The Order też korzysta z tego samego co KZ i tak naprawdę rodzielczość jest niższa niż 1920x800.

Jakieś pół roku po premierze trybu sieciowego.

Opublikowano

ponoć ma być hd trylogia Mass Effect na ps4/xo, klapki podjarane pewnie będą bo gra wyjdzie wreszcie w całosci na konsole sony i będzie chodzić w więcej niż 15 fpsach.

bonusowa fotka

1896746_10152365491046754_238218997_n.jp

no ale halo krasnale przecież ;/

Uniwersum Mass Effecta >>> Uniwersum Halo

Opublikowano

kazdy ME nawet w 15fps na playstation i tak jest lepsze niz wiele exow od sony

Opublikowano

Jakieś pół roku po premierze trybu sieciowego.

Multiplayer nie dziala z cinematic experience, przykro mi :(

Opublikowano

No przecież jest mass effect trilogy na ps3.

no wiem, ale dopiero od 2012 roku klapersy mogli sobie zagrac od początku do konca jednym szepardem na jednym sejwie w 15 fpsach.

@mysza oba dla mnie meh raczej.

Opublikowano

No to fakt, zagrałbym w ME na PlayStation, ale PS3 odpada, bo gra jest imo niegrywalna, więc czekam niecierpliwie na wersję na PS4 :)

Faktycznie niegrywalny? Bo ostatnio kupilem 2 raz ME ale tym razem na PS3.

Opublikowano

No to fakt, zagrałbym w ME na PlayStation, ale PS3 odpada, bo gra jest imo niegrywalna, więc czekam niecierpliwie na wersję na PS4 :)

Faktycznie niegrywalny? Bo ostatnio kupilem 2 raz ME ale tym razem na PS3.

Ja mialem trylogie ME na PS3 I szczerze nie polecam...

Opublikowano

ME3 20fps pokazuje prawdziwą moc ps3.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

ach zeby na nowa generacje wyszlo cos co tak zmiazdzy mi kule jak ME1 na X360 na premiere w 2007...

Opublikowano

ach zeby na nowa generacje wyszlo cos co tak zmiazdzy mi kule jak ME1 na X360 na premiere w 2007...

Piszesz o tym nudnym szuterku tpp z mechaniką darmowego mmo, polegający na trzymaniu (R2), jeżdżeniu po copy-paste planetach i wciskaniu ulubionego elementu gemplejowego Botków Oklapkowanych przy każdej skrytce, czyli kłote, z rozbudowanymi opcjami dialogowymi? No, no, ekstajt.

Opublikowano

Ktoś tutaj niedawno pisał, że PS4 jest zaprojektowana, by odpalać gry właśnie w 1080p i 60fps. Proszę o bekę jako że KZ Shadow Fail ani nie jest w 60 fps (to już wiedzieliśmy), ani w 1080p xD.

Opublikowano

niecierpliwie czekam na posty jurasa i irasa

Już jestem. Przepraszam moich fanów - tych od irasiadów, piany na mordzie i resztę, których nie wymienię, że musieliście czekać.

960x1080 = 1036800 pikseli

icXnZ7yTxXv7n.jpg

ibtD9Tens9Hxox.jpg

Tytanowy janusz - 1408x792 = 1115136 pikseli

12534614433_7d2b73290a_o.png

12534624823_0e06e53ea4_o.png

Dla porównania 900-nikt nie zauważy różnicy-p:

xLEHwGL.jpg

QYYwetM.jpg

I cropy dla botków, które zapomniały, że w obrazki można klikać:

c6f6765d30c977ae975e60b884379b40.png

1c33ecae31e4ceca26c0cda623fa7edb.png

dfa65fc30a287c1c7f03cb51791c7d28.png

Chwalmy Pana za GENIUSZY z Guerilla Games i TAKIE DOBRE Sony, bo kiedy to trafi do SDK, to już na pewno żaden klapek nigdy nie zetknie się z taką papką na ekranie, jaką boty mają na co dzień. Boty - przestańcie się mazzać, do tematu 960x1080 w KZ:SF pozwalam wrócić, kiedy 720/792/900p na jedynym zacznie wyglądać tak:

ibwgvaW8KC7Mpq.jpg

8)

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Fajnie że te foty z KZ SF są bezpośrednio z gry. 

Opublikowano

Po co Iras idziesz w zaparte, zamiast przyznać, że Sony zrobiło nas w kulki mówiąc o 1080p i 60 fpsów jeśli chodzi o tryb multi w SF.  Gra wygląda tak czy siak za(pipi)iście, ale tak się nie robi. NIEDOBRE SONY.

Opublikowano

Piszesz o tym nudnym szuterku tpp z mechaniką kapiszonow, polegający na trzymaniu (gałki+R1), jeżdżeniu po copy-paste dżunglach i wciskaniu ulubionego elementu gemplejowego  Oklapkowanych  czyli skryptow, bez rozbudowanych opcji dialogowychi? No, no, ekstajt.

fix'd

brzmi jak nowa część nejtana drejka

@poscik irasa

haha nie ma to jak porównywać bullshoty od producenta z directfeedami z bety

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Mass Effect 1 może ma średniacki gameplay ale fabularnie czy jeśli chodzi o klimat niczego mu nie można zarzucić, także wara od niego  :(

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Chwalmy Pana za GENIUSZY z Guerilla Games i TAKIE DOBRE Sony, bo kiedy to trafi do SDK, to już na pewno żaden klapek nigdy nie zetknie się z taką papką na ekranie, jaką boty mają na co dzień. Boty - przestańcie się mazzać, do tematu 960x1080 w KZ:SF pozwalam wrócić, kiedy 720/792/900p na jedynym zacznie wyglądać tak:

ibwgvaW8KC7Mpq.jpg

8)

no, widzę paprotki praktycznie z poprzedniej generacji plus kwadratowe kamienie i słabe tekstury na nich, lens flare i blur żeby zamaskować braki w rodziałce a klapersy bedą się slinić bo gra na 7 tak wygląda lol

Opublikowano

Zapomnielismy ze klapki licza poprzednia generacje od 2010r. Wszystko co bylo przed tem sie nie liczy :( No chyba ze Giant Enemy Crab I real time weapon change...

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

fotka wyżej... fani PS dalej muszą biegać po kisielu?  :sick:

Opublikowano

I cropy dla klapków, które zapomniały, że w obrazki można klikać:

s0zlm1.jpg

2e4f31k.jpg

2qn8s9x.jpg

tIZSsIK.jpg

heloł mamy tutaj star trek nową generację :teehee:

Edytowane przez _Be_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.