Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

ach zeby na nowa generacje wyszlo cos co tak zmiazdzy mi kule jak ME1 na X360 na premiere w 2007...

Piszesz o tym nudnym szuterku tpp z mechaniką kapiszonow, polegający na trzymaniu (gałki+R1), jeżdżeniu po copy-paste dżunglach i wciskaniu ulubionego elementu gemplejowego  Oklapkowanych  czyli skryptow, bez rozbudowanych opcji dialogowychi? No, no, ekstajt.

fix'd

brzmi jak nowa część nejtana drejka

Copy-paste dżungle, no, widać że wie o czym pisze, no ale jak się nie ma żadnego rzeczowego argumentu to od razu botkowe A BO TO A BO TAMTO TEŻ. lul

1c33ecae31e4ceca26c0cda623fa7edb.pngKZSF-Trees.gif

A niby ta sama generacja, fiu fiu.

Edytowane przez Jura

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 590,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Kolejny post w wykonaniu Lokomotywa/Iras/Jura = :bad: Sorry ale was już się czytać nie da ,hav3n też się szybko zbliża do tego poziomu co się stało z tym tematem :yucky:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

ach zeby na nowa generacje wyszlo cos co tak zmiazdzy mi kule jak ME1 na X360 na premiere w 2007...

Piszesz o tym nudnym szuterku tpp z mechaniką kapiszonow, polegający na trzymaniu (gałki+R1), jeżdżeniu po copy-paste dżunglach i wciskaniu ulubionego elementu gemplejowego Oklapkowanych czyli skryptow, bez rozbudowanych opcji dialogowychi? No, no, ekstajt.

fix'd

Copy-paste dżungle, no, widać że wie o czym pisze, no ale jak się nie ma żadnego rzeczowego argumentu to od razu botkowe A BO TO A BO TAMTO TEŻ. lul

Dobrze, że ty wiesz o czym piszesz bez posiadania ps4 czy xo (bo pewnie nie zbrukales swoich magnackich rąk graniem w bete tf na pc).

Opublikowano

No właśnie, sztuczki które im się powodzą. Gdyby nie artykuł w sieci, do końca tego CW by ludzie myśleli że wszystko jest z KZ: SF w porządku. Bo tak naprawdę są to detale zauważalne dopiero, jak się o nich powie.

Dlatego dawne czasy były lepsze. Kompletna beztroska, bez jakiś skrupulatnie liczących każdą klatkę animacji testów. Potem ktoś gdzieś wykaże, że "o tu w tej sekundzie jest 28 a nie 30" i nagle wszystkie boty gromko wołają: "O ja ale mi gra dropuje!" ;)

Mendrek jako głos rozsądku w shitstormie klpapķów i botów. Wow...

A najlepsze że to faktycznie jest najtrzezwiejsze spojrzenie na sprawę. TR w wersji na ps4 tez wg fachowych analiz klatkował jak szalony, a jednak recenzenci, którzy ulegli zludzeniu - twierdzili że dropy były sporadyczne. Nie zamierzam bronić "hitu" na góra 7+/ 8=, ale nawet z oszukaną grafą to wciąż najpiękniej wykonana gra na konsolach ever.

Opublikowano

Piszesz o tym nudnym szuterku tpp z mechaniką kapiszonow, polegający na trzymaniu (gałki+R1), jeżdżeniu po copy-paste dżunglach i wciskaniu ulubionego elementu gemplejowego Oklapkowanych czyli skryptow, bez rozbudowanych opcji dialogowychi? No, no, ekstajt.
fix'd

Dobrze, że ty wiesz o czym piszesz bez posiadania ps4 czy xo (bo pewnie nie zbrukales swoich magnackich rąk graniem w bete tf na pc).

No ładnie, z gadki o ME przez U1 do TF. Co jeszcze wymyślisz?

Karas, rozumiem że tu panował swego rodzaj "ład" gdzie Botki opowiadały bajki o prąciowym PSN i multiplatformach, a ich fanki ładnie klaskały, ale czasy się zmieniają, oliwa sprawiedliwa na wierzch wypływa i może powodować podrażnienia.

Opublikowano

Niezła beka z tych co wojowali o 1080p, kupili Killzone'a i nic nie widzieli :P

Opublikowano

Niezła beka z tych co wojowali o 1080p, kupili Killzone'a i nic nie widzieli :P

Beka z tych co walcza za PS4 I 1080p a w zadnal gre nie grali I szybko nie zagraja no ale na gifach I youtube wszystko widac jak na dloni :)

Opublikowano

Zapomnielismy ze klapki licza poprzednia generacje od 2010r. Wszystko co bylo przed tem sie nie liczy :( No chyba ze Giant Enemy Crab I real time weapon change...

2007 -Heavenly Sword, Ratchet, U1

2008 - Motorstom: PR, LBP, MGS4, BioShock, Dead Space, ...

2009 - KZ2, U2, R2, nastepny Ratchet, RE5, ...

ile to sie trzeba namęczyć ze znafcami.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Karas, rozumiem że tu panował swego rodzaj "ład" gdzie Botki opowiadały bajki o prąciowym PSN i multiplatformach, a ich fanki ładnie klaskały, ale czasy się zmieniają, oliwa sprawiedliwa na wierzch wypływa i może powodować podrażnienia.

:rofl:

Opublikowano

Zapomnielismy ze klapki licza poprzednia generacje od 2010r. Wszystko co bylo przed tem sie nie liczy :( No chyba ze Giant Enemy Crab I real time weapon change...

Nie ośmieszaj się klapersie. RE5, Bioshock, Dead Space to nie exy. A tylko o nich się tutaj dyskutuje.

Opublikowano

Było ?

Microsoft chce Xbox Live na iOS i Androidzie

Mobilny powrót Games for Windows Live? Microsoft zamierza poszerzyć zasięg usługi Xbox Live, wychodząc poza konsole. Nowymi platformami, na których miałaby się ona zagnieździć, są iOS oraz Android.

W ofertach pracy wystawionych jakiś czas temu przez Microsoft przeczytać możemy:

Stworzymy nowoczesny, open-source'owy framework, który będzie lekki, elastyczny i skalowalny na różne platformy, w tym Windows Store, Windows Phone, iOS i Androida.

Jak podaje tajemnicze źródło serwisu The Verge, oznacza to plany szturmu Microsoftu na smartfony, alternatywę dla Google Play Games z Androida i Game Center z iOS.

http://www.cdaction.pl/news-37141/microsoft-chce-xbox-live-na-ios-i-androidzie.html

Opublikowano

Nie ośmieszaj się klapersie. RE5, Bioshock, Dead Space to nie exy. A tylko o nich się tutaj dyskutuje.

A to przepraszam, myślałem że definicją nowej generacji są wizualia niezależnie od przynależności do jednej, lub większej ilości platform. Boty takie mondre.

Opublikowano

Sprytne podejscie GG, Mozna isc na pewne komprompisy w przypadku rozdzielczosci co widzielismy w przypadku Alana Wakea czy mamy teraz przyklad KZ SF, sztuka jest pojsc na taki kompromis a i tak zrobic swietnie wygladajaca gre, swojego czasu, zreszta teraz tez Alan Wake byl bardzo ladny, KZ SF to top 1 graficzny do ktorego nie ma startu zadna gra na konsole obecnie.

Jednak jesli ktos robi taki syf graficzny jak Titanfall w wersji na XO w rozdzielczosci nizszej niz ekrany telefonow komorkowych ktory posiada textury z poprzedniej generacji a do tego daje multi 6vs6 z botami a czlowiek czyta hype i litry spermy wylanej ze strony botow to rece opadaja.

Ubaw za to po pachy gdy widzi sie poklady hipokryzji jakie tryskaja z botow ktorzy wklejaja info dot. grafiki ktora to ich nie interesuje.

Fuck logic botow.

Opublikowano

Nie zapędzaj się tak bo jeśli dobrze pamiętam to DF pisało, że najbardziej nextgenową oprawę ma Ryse.

PS. Beka to jest z Ciebie Exact i to bez przerwy, szczególnie po takich żałosnych postach.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

PS. Beka to jest z Ciebie Exact i to bez przerwy, szczególnie po takich żałosnych postach.

Ja nie pisze na lewo i prawo ze grafika nie ma znaczenia, ze nie widze nic zlego jak gra chodzi 2x wolniej niz u konkurencji lub w duuuuuuuuzo nizszej rozdzielczosci.

A pozniej wklejam na forum jakies info dot. rozdzielczosci w Killzonie ktorego nikt nawet golym okiem przez 3 miesiace nie wychwycil.

Wiec tak drogie boty, zalosni jestescie bo sie z geby dup.y nie robi a tu od paru stron hipokryzja wylewa sie z ekranu.

Ryse jest ladne owszem, ale na moje oko startu do KZ nie ma.

Opublikowano

Weź mnie nie rozśmieszaj jeszcze bardziej :D

Opublikowano

Zostaw go w spokoju, obadal pewnie na youtube bo nie zapominajmy że to on wyłapuje 60fps i rozpoznaje model jazdy po filmikach:)

Opublikowano

A co innego ma być wyznacznikiem że coś jest ładniejsze? 

Opublikowano

DF w przypadku gdy jest przychylne XO, jesli jednak mowa o roznicach plynacych na korzysc PS4 to sie myla.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

960x1080?! I gra ma spadki FPS?

Matko, dajcie coś normalnego. Już nawet nie chce mi się tam wchodzić i tego czytać, Guerilla dostaje nagane i nakaz ogarnięcia się przy kolejnej grze.

To nie Ty zakladales się o 1080 w każdym dużym AAA? Wyslales już ps4?
Opublikowano

Ale chodzi o to, ze on sam udowodnil, ze jego oko nie jest do konca sprawne ;P

Edytowane przez Ins

Opublikowano

DF to se może pisać.

Co do trylogii ME na PS3, to jako ktoś kto jest świeżo po przejściu całej, z czego ME3 drugi raz i na platynę, mogę powiedzieć tak:

- jedynka nie widziałem żeby miała wielkie dropy, w zasadzie to po prostu port z X'a. Nie ma tam niczego nowego, ale gra się przyjemnie. Nawet to zwiedzanie planet łazikiem potrafi się podobać, choć graficznie tam jest dość biednie, to jednak jak ktoś kosmiczną eksplorację, to mu się spodoba.

- dwójka jest na silniku trójki, co widać w niektórych momentach, zwłaszcza tła. To oczywisty plus nad wersją z xklocka. Do tego wersja na PS3 ma już wbudowany dodatek z Liarą i Shadowbrokerem. Dropów nie pamiętam.

- niesławna trójka na PS3 klatkuje dość widocznie, choć głównie przy skryptach i cut-scenkach. Dropy nie dokuczają w zasadzie w rozgrywce, i można o nich na długo zapomnieć. Przypominają się praktycznie po sam koniec gry, gdy "dzieje się wszystko". Multiplayer nie ma dropów, a nawet XMB działa płynnie, co nie zawsze jest regułą :)

Ogółem na PS3 można spokojnie wersje trylogii wziąć i świetnie się bawić ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.