Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

A teraz dajmy chwilke wytchnienia parce z gejonly i dajmy sie wykazac Maciomaniakowi, bardzo ciekawi mnie czy wyslal juz swoja PS4 ;]

jeszcze nie przegral bo mimo wszystko zbiorcza ilosc pikseli 960x1080 jest wieksza niz 1280x720. Nieznacznie ale jednak, ciekaw jestem tylko czy dalej bedzie z uporem twierdzic ze na ps4 nigdy nie wyjdzie duzy tytul w 720p. Jak widac juz teraz jest klopot z 1080p w grach pisanych od podstaw pod xext geny(np czarne psy w SS), a mamy 3 miechy po premierze

Czarne psy w SS? What?

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 590,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

A teraz dajmy chwilke wytchnienia parce z gejonly i dajmy sie wykazac Maciomaniakowi, bardzo ciekawi mnie czy wyslal juz swoja PS4 ;]

jeszcze nie przegral bo mimo wszystko zbiorcza ilosc pikseli 960x1080 jest wieksza niz 1280x720. Nieznacznie ale jednak, ciekaw jestem tylko czy dalej bedzie z uporem twierdzic ze na ps4 nigdy nie wyjdzie duzy tytul w 720p. Jak widac juz teraz jest klopot z 1080p w grach pisanych od podstaw pod xext geny(np czarne psy w SS), a mamy 3 miechy po premierze

Nic się nie bój, ukryta moc PCtowej architektury i za 2 lata wszystko w 1080p i grafa 5 razy ładniejsza niż w KZ.

Opublikowano

jejku order order, mea kulpa

Opublikowano

Nic się nie bój, ukryta moc PCtowej architektury i za 2 lata wszystko w 1080p i grafa 5 razy ładniejsza niż w KZ.

A za 4 lata znowu upscale 720p, 30fps, FOV 60 itp. "bo sprzęt nie wyrabia, a gracze nie widzą różnicy". ;)
Opublikowano

Ale ogarniasz, że 960x1080 jest tylko w multi? Ładniej być nie musi (choć i tak będzie), wystarczy, jak nad wydajnością popracują.

i1sq8WbJBhTqm.jpg

i6YU055ktsBPt.jpg

iym9F6LLF4am4.jpg

i9fyzqMTyPJZ5.jpg

ibsJwOh6hVKPvi.jpg

ibdX4AyUDi4G3M.jpg

iPkhHHinH8vQG.jpg

iykNeAyPFR4pv.jpg

i5LGXngPTSNYk.jpg

Tak, uznałem za zasadne przypomnieć, jak wygląda KZ:SF.

Opublikowano

Prześliczne bullshoty.
Opublikowano

Prześliczne bullshoty.

Zdefiniuj bullshoty.

Opublikowano

Zdefiniuj bullshoty.

http://pl.urbandictionary.com/define.php?term=bullshot

To nie są bullshoty.

Mhm. Grafiki 1920x1080 przedstawiające jakieś sztuczne widoczki, bez UI, bez jakichkolwiek widocznych "ząbków", ani generalnie niczego wskazującego, że zostały zrobione bezpośrednio w grze hulającej na przeciętnym PS4 wcale nie są bullshotami. Nu-uh.

Oczywiście nie twierdzę, że gra nie wygląda ładnie - nic z tych rzeczy. Niemniej jednak jak już oceniać, to faktyczny efekt końcowy, a nie jakieś materiały promocyjne.

Opublikowano

Ale ogarniasz, że 960x1080 jest tylko w multi? Ładniej być nie musi (choć i tak będzie), wystarczy, jak nad wydajnością popracują.

Czekaj, czekaj, czyli w multi killzone grafika ładna być nie musi i 960x1080 jest ok?

Natomiast Titanfall gra która tylko ma multi to juz beka i przegrana xbox one bo nie ma 1080p ale praktycznie stałe 60fps ?

Aha.

Opublikowano

Czekaj, czekaj, czyli w multi killzone grafika ładna być nie musi i 960x1080 jest ok?

Natomiast Titanfall gra która tylko ma multi to juz beka i przegrana xbox one bo nie ma 1080p ale praktycznie stałe 60fps ?

Aha.

Problem w tym, że MP Killzone i tak wygląda ślicznie, kiedy to Titanfall wygląda... welp, jak wygląda i tu już bardziej powinno byc chociaz te 900p.

Opublikowano

Aha.

ŁADNIEJ BYĆ NIE MUSI, (pipi)a. Czytaj ze zrozumieniem.

Opublikowano

(pipi)a zdecydujcie sie co sie w końcu liczy czy 1080p czy 60fps czy po prostu grafika która ładnie wyglada w 960x1080 z framerate na poziomie 35-40fps

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Przecież to 9xx x 1080p w Killzone powinno tworzyć nieziemską bekę. Xboty dostały najlepszą broń do ręki od czasu płatnego online w psn i jej nie wykorzystują. To jak malowanie trawy na zielono w związki radzieckim. Jest 1080 linii w poziomie? Jest! No kur.wa... Przecież jak dev mówi że gra chodzi w 1080p to każdy automatycznie zakłada 1920x1080p

nawoływałem, ale start PS4 chyba zbyt mocno zmasakrował szeregi xbotów ;/ amunicja jest, nikt nie strzela

czy xbox defense force jeszcze się podniesie? Milczenie MaZZeo odbieram jako objaw przygotowywania kolejnej przeróbki Upadku, bo inaczej przepuszczenie takiej okazji do toczenia beki powinno się traktować jak zdradę albo dezercję.

Może bym i coś sklecił, ale wyszłoby na to że na xboxie nie ma gier i z nudów bawię się w przeróbki. Poza tym, czy warto? Ktoś jeszcze gra w Shadow Falla? Pewno ta garstka osób byłaby zainteresowana tematem. Tak jak i wyglądem Shadow Fall w singlu - zapewne tym 3 osobom którym podobał się singiel lekko kutang drnie na widok tych screenów, reszta już nie pamięta jak gra wygląda bo dawno killzone stał się hitem gametrade.

Wystarczająca beka jest z podwójnych standardów.

Opublikowano

(pipi)a zdecydujcie sie co sie w końcu liczy czy 1080p czy 60fps czy po prostu grafika która ładnie wyglada w 960x1080 z framerate na poziomie 35-40fps

Jasne że 1080p i 60fps tylko trzeba być klapkiem żeby odwracać wszystko kota ogonem. 

Opublikowano

Mhm. Grafiki 1920x1080 przedstawiające jakieś sztuczne widoczki, bez UI, bez jakichkolwiek widocznych "ząbków", ani generalnie niczego wskazującego, że zostały zrobione bezpośrednio w grze hulającej na przeciętnym PS4 wcale nie są bullshotami. Nu-uh.

Oczywiście nie twierdzę, że gra nie wygląda ładnie - nic z tych rzeczy. Niemniej jednak jak już oceniać, to faktyczny efekt końcowy, a nie jakieś materiały promocyjne.

lol

To nie są materiały promocyjne. Wyłączasz UI, podłączasz urządzenie do przechwytywania obrazu i robisz screeny. Takie same bullshoty, jak na blasze pod print screenem. Wcześniej dawałem link do całego tematu na gafie.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

To nie są materiały promocyjne. Wyłączasz UI, podłączasz urządzenie do przechwytywania obrazu i robisz screeny.

Efekt rozmycia dodaje się sam? ;)
Opublikowano

Dużo zdjęć

Ogarniam, ale czy nie jest lekko niepokojące, że dev specjalizujący się w d(pipi)niu grafy już ogranicza rozdzielczość w trybie multi nie utrzymując przy tym stałych 60 k/s? Ja nawet nie śmiem twierdzić, że KZ wygląda źle czy coś, zakład nie tego dotyczył i do tego pije. 

Opublikowano

To nie są materiały promocyjne. Wyłączasz UI, podłączasz urządzenie do przechwytywania obrazu i robisz screeny.

Efekt rozmycia dodaje się sam? ;)

Efekty rozmycia jest w multi, a te screeny Irasa są z singla.

Opublikowano

Efekty rozmycia jest w multi, a te screeny Irasa są z singla.

Oczywiście, że są :empathy3:
Opublikowano

Beka z natarcia botów :-D ktorych jedynym kontrargumentem jest 792p i textury last gen w Titanfallu ktory nie jest nawet exem, OMG.

Uzywajcie chociaz Ryse prosze bo ludzie w pracy patrza na mnie jak na debila gdy sie smieje do telefonu.

Opublikowano

Kontrargument ? Przeciez tu nie chodzi o to co lepiej wyglada ... oko niesprawne, ale podejrzewam ze nie tylko to.

Opublikowano

Jutro ( mam nadzieję )  zagram to się przekonam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.