Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Bo wrzucił je pracownik ICE z Naughty Dog patrząc po nicku. Ale ktoś też mógł specjalnie tak nazwać konto żeby uwiarygodnić fejka :P

Edytowane przez SzczurekPB

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 590,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Robione kartoflem, ale wierzę mocno w ND i wiem, że rozpier.dolą system graficznie.

Opublikowano

filmiki z silnika na którym dzialac bedzie Uncharted 4:

http://vimeo.com/88104881

http://vimeo.com/88095995

U4 chodzi na tym samym silniku co U3/TLoU, te filmiki są ciekawe z jednego względu. Jakiś czas temu czytałem plotkę, że pierwszy pokaz nowego Uncharted będzie przedstawiał level z łodzią na wzburzonym morzu.

PS. Patrząc po łodzi, Sir Francis Drake będzie główną postacią.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

you think so? maybe.

Opublikowano

Ten pierwszy filmik z wodą, piaskiem i piramidą, niesamowicie to wyglądało, powiedziałbym, że jakieś efekty do bajki pixara.

Opublikowano

Oby rzeczywiście Francis Drake był nowym bohaterem.Nie mam nic do Nathana,ale więcej jego = więcej kapiszonów.Seria jest świetna,ale strzelanie woła o pomstę do nieba.Przeniesie gry w erę Francisa wprowadzi nowy gameplay,bo jednak z broni palnej tamtego okresu nie można było pruć non stop.

Opublikowano

9 kwietnia 2014 - data premiery KOLEJNEGO exa na PS4 - DRIVECLUB

Opublikowano

@Yeti. Co Ty gadasz, Francis Drake główną postacią?

- po pierwsze primo: w takich czasach się nie da zrobić Uncharted (za mało okazji do wybuchów i destrukcji).

- po drugie primo: w teaserze jest wspomniany Henry Avery, który żył już po śmierci Francisa,

- po trzecie primo: Drake stracił pierścień Francisa, więc jego (Francisa) historii już raczej nie będą ciągnąć,

- po czwarte primo: w Uncharted musi być Nate :P

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Ten pierwszy filmik z wodą, piaskiem i piramidą, niesamowicie to wyglądało, powiedziałbym, że jakieś efekty do bajki pixara.

co? xDD

9 kwietnia 2014 - data premiery KOLEJNEGO exa na PS4 - DRIVECLUB

nie.

Opublikowano

@bluber

Jeżeli mieli by coś w końcu zmienić to czemu nie ? To co ostatnio dzieje się z serią to jest totalna porażka (głównie chodzi mi o ghosta, ale black ops 2 i mw3 też świetne nie były). Tona mikropłatności (wilk zamiast psa, kamuflaże, pakiety legendarnych postaci), coraz bardziej idiotyczne pomysły typu sterowanie psem, brak rozwoju serii, wręcz cofanie się, ogólnie rzecz biorąc wszystkie wady wymienione kiedyś przez mazzeo w jego długim poście o tym skąd wziął się hejt na Call Of Duty. Na szczęście jednak cod pies nie ma już na metacritic śreniej ponad 90%, gra się gorzej sprzedała, a ci którzy ją kupili i są zagorzałymi fanami coda zamiast grać w ghosta wracają do poprzednich części serii. Wynikiem tego jest to, że acti wielokrotnie udostępnia na steamie ghosta w darmowym weekendzie, ma w planach robienie wersji demo multi z trzema mapami i ograniczoną ilością broni i perków, dodatkowo w marcu ma zostać udostępnione na jeden weekend za darmo pierwsze dlc, bo jak zakładam się nie sprzedało zbytnio dobrze. Po tych działaniach widać, że wreszcie call of duty nie jest w dobrej pozycji i w zwiazku z tym activision musi wprowadzic zmiany albo seria upadnie. Stary dobry mechanizm codów został zużyty (albo raczej doszczętnie zgwałcony przez pazernego koticka hehe). Co więc w związku z tym robi acti ? Pierwszy moim zdaniem dobry krok od wielu lat, czyli dodanie do studiów robiących coda sledgehammer games i danie każdemu dodatkowy rok no produkcję gry, aby móc wprowadzić więcej innowacji i jeszcze bardziej polepszyć "call of duty ekspiriens". Chwilę po tej informacji pojawia się coraz więcej nowych mówiących o ludziach zatrudnionych do pracy nad nową grafiką, fizyką oraz o świetnych wrażeniach z zamkniętego pokazu. Dlatego też liczę na to, że w tym roku nie zawiodą. Wszystkie plotki zdają się to potwierdzać, ale tak jak napisałem w poprzednim poście: uwierzę, jak zobaczę. Nie mam zamiaru po raz kolejny się rozczarować. Jeżeli w tym roku ich pierwszy nextgenowy cod zawiedzie to seria jest już stracona i nie ma co liczyć na jej powrót do czasów świetności (mam tu na myśli call of duty 2, modern warfare1).

To by było tyle ode mnie. Z powodu choroby i nadmiaru wolnego czasu postanowiłem w końcu napisać jakiś dłuższy post na forum :)

PS.Sorki za ewentualne błędy, ale piszę z telefonu.

CoD to gra dla podludzi od MW1

Opublikowano

Taa.. nie sądzę. Ktoś chyba uprawia gruby trolling z tymi filmikami niby z UC4...

Opublikowano

Kapiszony muszą być aby uprzyjemniać multi parkour style. A tak serio to mogliby tym razem poprawić brzmienie podstawowych gnatów, bo jedynie SPAS12, M4A1, dessert eagle i snajperki brzmią w U na poziomie.

Opublikowano

Szczurek, możliwe, że gra będzie podzielona na etapy, raz Francis raz Nathan lub Henry Avery.

Figaro, mimo słabej jakości, ten pierwszy filmik robił wrażenie, zwłaszcza końcówka z piramidą i tymi cząsteczkami opadającymi (woda czy piach, już nie pamiętam ;p). Pewnie ktoś to wrzuci ponownie.

PS. Jednak fejk, ale jak mówię, robi wrażenie.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

śmieszny dzień. najpierw fejkowe info o Silent Hillu, potem o Dishonored 2, potem o premierze Drive club, a teraz to...

Opublikowano

Heh śmieszne, że ludzie się tak ostro na to napalili. W ten statek jeszcze możnaby uwierzyć.. ale z tą drugą scenką to ktoś mocno przegiął. Mimo wszsytko ludzie, którzy nie wiedzą jak mocny trzeba sprzęt na takie coś łyknęli to..

Opublikowano

śmieszny dzień. najpierw fejkowe info o Silent Hillu, potem o Dishonored 2, potem o premierze Drive club, a teraz to...

Jakies potwierdzone info o Driveclubie ze to fejk?

;(

Opublikowano

Jakies potwierdzone info o Driveclubie ze to fejk?

;(

jasne, kliknij dwa razy na godzinę w Windowsie i sprawdź który dzisiaj mamy ;P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.