Gość suteq Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 Suteq powiedz szczerze czego sie spodziewałeś ? Wolałbyś dostać taki reboot jaki zrobili Interceptor z Rise Of The Triad ? Doom to piękne klasyki ale takich gier już sie nie robi, to było dobre w latach 90 Teraz taki klimat by nie przeszedł. Najważniejsze by giera nie była tak (pipi)a cutscenkami i fabułą jak to było z Wolfem i było jak najwięcej gry w grze, dobre zbalansowane multi i będzie dobra strzelanka. Soundtrack zawsze można włączyć własny jak sie nie podoba z gry (ja tak robiłem np z Hard Reset). No właśnie, takich gier już się nie robi, a szkoda. Taki klimat absolutnie by dzisiaj przeszedł, to by był oddany ogromny hołd dla fanów Dooma, bo powiedzmy sobie szczerze, do kogo jak nie do fanów jest kierowany nowy Doom? Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 Jak już jestesmy przy wspominkach... Podobno NIN podróżując w czasie tras koncertowych, w jednym z TIRów mieli spięte komputery żeby móc grać w Dooma po LANie Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 Suteq powiedz szczerze czego sie spodziewałeś ? Wolałbyś dostać taki reboot jaki zrobili Interceptor z Rise Of The Triad ? Doom to piękne klasyki ale takich gier już sie nie robi, to było dobre w latach 90 Teraz taki klimat by nie przeszedł. Najważniejsze by giera nie była tak (pipi)a cutscenkami i fabułą jak to było z Wolfem i było jak najwięcej gry w grze, dobre zbalansowane multi i będzie dobra strzelanka. Soundtrack zawsze można włączyć własny jak sie nie podoba z gry (ja tak robiłem np z Hard Reset). No właśnie, takich gier już się nie robi, a szkoda. Taki klimat absolutnie by dzisiaj przeszedł, to by był oddany ogromny hołd dla fanów Dooma, bo powiedzmy sobie szczerze, do kogo jak nie do fanów jest kierowany nowy Doom? Taaa a nowy Tomb Raider jest skierowany do fanow pierwowzorów ? Nie bądźmy naiwni. Tu chodzi o zrobienie produktu który zadowoli jak najwięcej ludzi. Moim zdaniem i tak jest dużo smaczków i czuć że nie mają kompletnie wy(pipi)ane na klasyczne części patrząc na pokazane gameplay'e. Rise Of The Triad miał być takim remadem dla fanów - wyszło gów.no obesrane w które nikt nie chce grać, i już ludzie wolą po prostu odpalic stare części. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 23 lipca 2015 Opublikowano 23 lipca 2015 (edytowane) Attendees at QuakeCon 2015 may be the first to go hands on with pre-alpha DOOM multiplayer, but we still have big plans for fans that pre-ordered Wolfenstein: The New Order. In the coming months, we’ll be selecting Xbox One, PlayStation 4, and PC players from the Wolfenstein: TNO Beta pool to parti(pipi)te in the DOOM Multiplayer Alpha. To make sure you’re eligible, make sure you redeem your DOOM Beta code at www.wolfenstein.com/doom. If you purchased the game digitally through Steam, PSN, or Xbox Live, you’re already set — you have a digital entitlement that will ready you for the Alpha when it starts. As a reminder, everyone that pre-ordered Wolfenstein: the New Order is eligible to parti(pipi)te in the multiplayer beta planned for next year before DOOM’s 2016 release. http://www.bethblog.com/2015/07/23/quakecon-2015-doom-beta-alpha-update/ Wolf najlepszym zakupem cyfrowym ever, ale bede w to N A K U R W I A L Edytowane 23 lipca 2015 przez hav3n 1 Cytuj
Figaro 8 217 Opublikowano 24 lipca 2015 Opublikowano 24 lipca 2015 (edytowane) Polecam powiększyć. Wygląda jakby trochę stonowali filtery w porównaniu do E3. Good. Edytowane 24 lipca 2015 przez Figaro Cytuj
Gość suteq Opublikowano 26 lipca 2015 Opublikowano 26 lipca 2015 Twórcy potwierdzili, że będzie 1080@60 oraz trzy klasy w multi. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 26 lipca 2015 Opublikowano 26 lipca 2015 : 3333333333333333333333333333 Na XO tez? XD Cytuj
Figaro 8 217 Opublikowano 26 lipca 2015 Opublikowano 26 lipca 2015 nieźle próbują zyebać multi w tej grze, sądząc po nowym wysypie info. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 26 lipca 2015 Opublikowano 26 lipca 2015 Dzisiejszy odbiorca gierek nie jest przygotowany na takie multi jak za czasó q3 i ut. Nie ma lvlowania, perków, kolimtorów, killstreaków i innych, to przecie już nie multi. 1 Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 26 lipca 2015 Opublikowano 26 lipca 2015 Pewnie wprowadzą coś na podobiu levelowania, perki to nawet ja mam gdzieś, ważne, żeby był zachowany klimat a w multi ludzi nie zabraknie bo jest jeszcze sporo gro osób pamiętających q i u. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 26 lipca 2015 Opublikowano 26 lipca 2015 Dzisiejszy odbiorca gierek nie jest przygotowany na takie multi jak za czasó q3 i ut. Nie ma lvlowania, perków, kolimtorów, killstreaków i innych, to przecie już nie multi. Jest, ale nie na konsoli - UT3 to potwierdził na poprzedniej generacji nawet wspierajac klawe + myche. I tak nikt nie grał. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 26 lipca 2015 Opublikowano 26 lipca 2015 Pewnie wprowadzą coś na podobiu levelowania, perki to nawet ja mam gdzieś, ważne, żeby był zachowany klimat a w multi ludzi nie zabraknie bo jest jeszcze sporo gro osób pamiętających q i u. Ja kompletnie nie rozumiem po co te levelowanie w takim multi? Rozumiem cod czy bf gdzie jest masa broni, masa dodatków itp, ale Doom? Wszystkie bronie na mapie jak w UT, startujesz z pistoletem, jet pack/double jump i do boju. Cytuj
Figaro 8 217 Opublikowano 26 lipca 2015 Opublikowano 26 lipca 2015 W mp ma być chyba nawet limit noszenia dwóch broni xD Cytuj
Gość suteq Opublikowano 26 lipca 2015 Opublikowano 26 lipca 2015 Szczerze to na konsolach z wyborem broni na kółko jakoś sobie nie wyobrażam płynności w multi więc dlatego pewnie tylko 2 bronie, ale to głupi pomysł. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 26 lipca 2015 Opublikowano 26 lipca 2015 (edytowane) Jakby zrobili multi rodem z kłaka 3, bez autoaimu, to rodzyny, by płakały, że gra za trudna, że on nie płaci, żeby się stresować... A nie, że on odpala w niedziele po mszy konsolę na 15 min, jak żona jedną ręką gotuje obiad a drugą trzyma dzieciaka przy cycu i jeszcze nie może nikogo zastrzelić, chyba, że sam siebie z rakiety. Ale cóż Panie poradzisz Najważniejsze, żeby single był mięsistą rzezią z domieszką szatana i będzie gitara. Edytowane 26 lipca 2015 przez Metoda Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 28 lipca 2015 Opublikowano 28 lipca 2015 odkąd przeszedłem oba wolfensteiny to przyszła mi straszna chcica na nowego dooma. Bethesda IMO gwarantuje że gierka będzie równie dobra co nowy wolf. Kiedy to ma wyjść? Cytuj
Karas 433 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 (edytowane) do usunięcia Edytowane 4 sierpnia 2015 przez Karas Cytuj
Karas 433 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Albo gamespot robi ludzi w (pipi)a , albo bethesda uskutecznia recykling Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 30 sierpnia 2015 Opublikowano 30 sierpnia 2015 Mój nr 1 na liście gier w 2016. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi