Skocz do zawartości

Doom

Kre3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy w ogóle się da, bo nie dość, że jest informacja, że to zabronione to lata nick w randomowych miejscach i może być opcja screenów zablokowana, ale wygląda bardzo dobrze. 

Twórcy pisali na Twitterze że obowiązuje NDA? ( nie wiem jak to się pisze - embargo ) więc raczej stream'y/screeny odpadają.

Do tych co już grają - warto czekać dla samego multi?

Opublikowano (edytowane)

Zagralem dwa meczyki i co to bedzie za wyborne ku.rwa multi no ze ja perdole :obama: Ruchy postaci sa troche slamozarne i przez to rozgrywka traci na szybkosci ale jak juz sie ogarnie mape i ta dupeltowke no to pieknie sie kosi przeciwkow :obama: Wydaje mi sie ze ten karabin plazmowy zadaje malo obrazn i przez to wszyscy lataja z wyrzutnia rakiet xd. Co do grafy to wyglada  ona na moje oko juz lepiej niz areny w Halo 5. Stawiam ze jest 60fpsow jak to w mutli, a spadkow zadnych nie uswiadczylem.

Juz wiem w co bede gral po sieci w przyszlym roku :fsg:

Edytowane przez hav7n
  • Plusik 2
Opublikowano

Zagralem dwa meczyki i co to bedzie za wyborne ku.rwa multi no ze ja perdole :obama: Ruchy postaci sa troche slamozarne i przez to rozgrywka traci na szybkosci ale jak juz sie ogarnie mape i ta dupeltowke no to pieknie sie kosi przeciwkow :obama: Wydaje mi sie ze ten karabin plazmowy zadaje malo obrazn i przez to wszyscy lataja z wyrzutnia rakiet xd.

Zupełnie jak w Q3a :P

Opublikowano

Chce ktoś kod na Xbox one? Dostałem, a nie mam kiedy zagrać :frog:

Jeśli jeszcze nie oddałeś to poproszę. Nie dostałem jeszcze. Jesli po ewentualnym otrzymaniu kodu od Ciebie otrzymam kod z własnej rejestracji to analogicznie oddam komu innemu...
Opublikowano (edytowane)

Machnijcie jakieś screeny aby luknac jak to na konsoli wyglada

Wygląda tak samo jak na tym filmiku:

Ogólnie jest zakaz dzielenia się filmikami itd. Inaczej ban :/

Zagralem dwa meczyki i co to bedzie za wyborne ku.rwa multi no ze ja perdole :obama: Ruchy postaci sa troche slamozarne i przez to rozgrywka traci na szybkosci ale jak juz sie ogarnie mape i ta dupeltowke no to pieknie sie kosi przeciwkow :obama: Wydaje mi sie ze ten karabin plazmowy zadaje malo obrazn i przez to wszyscy lataja z wyrzutnia rakiet xd. Co do grafy to wyglada  ona na moje oko juz lepiej niz areny w Halo 5. Stawiam ze jest 60fpsow jak to w mutli, a spadkow zadnych nie uswiadczylem.

Juz wiem w co bede gral po sieci w przyszlym roku :fsg:

No bo to jest doom!W końcu nie ma biegania!Ogólnie część broni ma 2gie zastosowanie. Ja osobiście napieram snajpą i shotem :D Snajpa na zoomie dostaje po chwili powera. Z karabinu plazmowego można wystrzelić także taki wielki pseudo granat co pali grunt pod przeciwnika nogami. Inna jeszcze broń ładuje się gdy jesteś w ruchu. Cztero pociskowy power weapon do znalezienia na mapie podczas zooma pozwala widzieć przeciwników przez ściany...Mega.....Jestem ciekaw ile będzie broni w pełnej wersji.

Ogólnie klimat samej mapy jak i gry mnie rozpierdziela :D

Edytowane przez Salwador
Opublikowano

Ano panie Salwador :obama: Trzeba wiecje pograc ale przyznam ze po wszystkich Titanach i innych CoDach ktore sa teraz synonimem multi :yao: na poczatku bylem zdziwiony, gdzie jest sprint, ktorym sie przeladowuje bron (XDDDDDDDDDDDDDDDDDD), a potem obudzilo sie we mnie wewnetrzne dziecko, ten mlodziak ktory potrafil naku.rwian dniami i tygodniami w quake 3 albo Unreala, ta dziecinna, niczym nie skalana arenowa zabawa :fsg:

Alez bedzie grane :banderas:

• Plusik 2
Opublikowano

Tommo priv...

Zagralem i co moge powiedziec? Jest zakurjedwabiście!Sztos nad sztosy! :fsg::banderas: 

Widac, ze mlodziez ma problemy, bo model multi znany z Quake 3 jest juz nieomal zapomniany. Ja jednak przypomnialem sobie odpowiednie nawyki bardzo szybko. Oto dowod:

11buhb6.jpg

:P

Jest wszystko tak jak byc powinno: dynamicznie, brutalnie, staroszkolnie i do przodu. Nie wyobrazam sobie, abym w dniu premiery tej gry nie wyciagnal z kieszeni biletow NBP i jej nie nabyl...

Opublikowano

Tak jak MaZZ bym poprosił na Xbąka jeśli kto dobry. Ofkoz po MaZZeo.

Opublikowano (edytowane)

Propo ślamazarności postaci pewnie dla niektórych nie odkryłem ameryki ale w zależności od trzymanej broni, nasza postać porusza się wolniej bądź szybciej. Np trzymając bazookę poruszamy sie troszke wolniej niż z inną pukawą (troche jak w CS z nozem, ale nie aż tak odczuwalnie). W sumie fajny gameplay, jak się poruszam po mapie to przełączam raz na SS raz na wyrzutnie żeby ostrzelać korytarze z boku przypomina sie Quake. Mam nadzieje też, że w finalnej grze wrzucą jakąś dobrą muze do tych map, te rzeczy które leciały w trailerze dawały rade Micka Gordona stać na więcej niż słaby remix e1m1 w wait roomie.

Edytowane przez Dr.Czekolada
Opublikowano

A co...nie można się już zapisywać na Łoniaka? Wczoraj zapisalem sie ok 14-stej, a juz tuz przed 20-sta mialem kod...

Opublikowano

Na XOne w full HD?

Strasznie męczący jesteś z tym. To nie cw nikogo to nie obchodzi.

Opublikowano

Propo ślamazarności postaci pewnie dla niektórych nie odkryłem ameryki ale w zależności od trzymanej broni, nasza postać porusza się wolniej bądź szybciej. Np trzymając bazookę poruszamy sie troszke wolniej niż z inną pukawą (troche jak w CS z nozem, ale nie aż tak odczuwalnie). W sumie fajny gameplay, jak się poruszam po mapie to przełączam raz na SS raz na wyrzutnie żeby ostrzelać korytarze z boku przypomina sie Quake. Mam nadzieje też, że w finalnej grze wrzucą jakąś dobrą muze do tych map, te rzeczy które leciały w trailerze dawały rade Micka Gordona stać na więcej niż słaby remix e1m1 w wait roomie.

No shit sherlock

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem czy ktoś tu jeszcze gra na Piecu - Na moim Lenovo y680 gra niespecjalnie wygląda i nie chodzi najpłynniej, ale też nie mam jakiejś super armaty. Poza tym to "alpha" (chociaż coś, w czym można już sie strzelać i ma skończone elementy gameplayowe nie nazywałbym tak. Chyba im chodzi że alpha w kwestii testowania silnika w grze sieciowej ) wiec ostatnie na co licze to optymalizacja.

Mroku - Przynajmniej pisze coś konstruktywnego a nie żebram o kod jak pare postów wyżej.

Edytowane przez Dr.Czekolada
Opublikowano (edytowane)

Dla mnie wstępnie spore rozczarowanie, ślamazarność rozgrywki, kiepskie udźwiękowienie gry (dźwięk broni bez powera, zamulony komentator, brak jakiegoś kawałka z pierdolnięciem tylko słychać tupanie baletnic).

Oprawa to troszkę lepszy poziom niż Areny w Halo5 ale po ID Software spodziewałem się dużo więcej. 

To tylko tak na szybko po wersji alpha, gameplay z E3 mną pozamiatał było dynamicznie, efektownie i ślicznie a tutaj mamy co innego.

Na duży plus to stara szkoła FPSów.

Edytowane przez Daddy
Opublikowano

A co...nie można się już zapisywać na Łoniaka? Wczoraj zapisalem sie ok 14-stej, a juz tuz przed 20-sta mialem kod...

Postem MaZZeo zasugerowałem się, że nie. Ale sprawdzę :lapka: