Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Nerdgazm. :fsg: Coś pięknego.

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 186,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ukończyłem wczoraj po 20 godzinach na Ultra Violence     Ta nuta to jest kwintesencja Dooma - brutalna, mocna, satysfakcjonująca, agresywna i pompująca adrenalinę   Spodziewałem się dobrej gr

• Na szczęście mamy to w chuyu

• Zagrałem godzinę i wbiłem 10 level żeby sprawdzić każdą broń która jest w becie.   Niestety ale ten Doom ma niewiele wspólnego z arena shooterami, to bardziej takie Call of Duty z healthem i armorem

Opublikowano

Niech już startuj BETA. Kodzik z Wolfa czeka już zdcydowani za długo :D

Edytowane przez chris85

Opublikowano

A bety już nie było przypadkiem? xD

Opublikowano

Niech już kiedy startuj BETA. Kodzik z Wolfa czeka już zdcydowani za długo :D

Kodzik z wolfa chyba był potrzebny do alphy

Opublikowano

Do przyszłej bety.
Opublikowano

No alpha była imo świetna. 

Opublikowano

Graficzka jak i sama gierka w wielu aspektach jeszcze wymagała szlifów grałem na monitorze o roździałce 1680x1050 i to co widziałem było śliczne ale czuć było że to jeszcze wczesna wersja.

qhsYMAz.png

Edytowane przez Dr.Czekolada

Opublikowano

Dzięki za filmik, Czeko. Mam jeszcze jedno zmartwienie, a mianowicie o odrzut przeciwników. Mam wrażenie, że gracz wsadza w nich potężne kule ołowiu, a oni nic na to nie reagują :)

Opublikowano

Cóż to ocenimy dopiero jak sami zagramy. Dla mnie gierką która w ostatnim czasie fajnie oddała odrzut broni i ich siłę na przeciwnikach był Killing Floor 2. Wątpie żeby poszli tą drogą ale mam nadzieje że przyłożą się do shotgunów i ckm bo to moje ulubienice.

Filmik już usunęli trzeba przyznać że niemiec który to wstawiał miał cojones (i grał na ps4).

Opublikowano

Na moim na pewno pisze BETA. W sumie kodu jeszcze nie wprowadziłem i ciągle mam tą ulotkę z gry.
Opublikowano

Bardzo poziomy jest ten gameplay multi. Obejrzałem też jakiś inny filmik i tak samo, skoki są wolne i niskie, jakaś niewidzialność, eh.

Opublikowano

Nienienienienie..! To ma być okładka dla spasionych amerykańskich pryszczoryjów. "Ojaaaaa, duży marine z dużą giwerą..!"

Tu ma być samo logo na czarnym tle, ewentualnie jakaś przeróbka oryginalnego motywu z jedynki, tak nostalgicznie.

Ale szajs ta okładka...

Opublikowano

Jednak nie jest to oficjalna okładka. Ufff.

:obama: jeśli to byłaby prawda to chyba bym cyfrówke kupił xD

Opublikowano

Jeżeli okaże się to ostateczną okładką, to zatłukę kogoś w id.

Ostateczna okładka będzie jeszcze miała napisy GOTY, 10/10, MASTERPIECE, FEELS LIKE CLASSIC DOOM - IGN