Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 186,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ukończyłem wczoraj po 20 godzinach na Ultra Violence     Ta nuta to jest kwintesencja Dooma - brutalna, mocna, satysfakcjonująca, agresywna i pompująca adrenalinę   Spodziewałem się dobrej gr

• Na szczęście mamy to w chuyu

• Zagrałem godzinę i wbiłem 10 level żeby sprawdzić każdą broń która jest w becie.   Niestety ale ten Doom ma niewiele wspólnego z arena shooterami, to bardziej takie Call of Duty z healthem i armorem

Opublikowano

Figaro, nie sraj tak, bo ty jak ograsz w 2020, to może będzie już edycja z jakąś super, ultra okładką.

Opublikowano

Co Wam się w tej okładce nie podoba? dali napis DOOM na pół okładki, żeby przykuć uwagę, a żeby nie było monotonnie to dali generycznego space marine z shotgunem w tle. Normalna typowo amerykańska okładka gier dla mas w której nie ma nic złego  :facepalmz:

No ale to DOOM, świętość i kult, więc od razu powinni olać aktualne tredny by przyciągnąc jak najwięcej ludu, tylko trzasnąć ultra retro oldschool graficzke, żeby fani oryginału sprzed 20 lat mieli mokro w majtach 

Lepsza okładka DOOM niż DOOM 3.

Doom-3-Greek-Front-Cover-36853.jpg

Edytowane przez Lord Astmer

Opublikowano

Figaro, nie sraj tak, bo ty jak ograsz w 2020, to może będzie już edycja z jakąś super, ultra okładką.

Nie, ogram day one. 

Opublikowano

O gurwa jak się jaram. :fsg: 

Opublikowano

Moim zdaniem doom 3 trochę zatracił sie gameplayowo względem tego co było w jedynce i dwójce. Mam nadzieję, że w 4 będzie powrót.

Opublikowano

Nie, ogram day one. 

i ograsz na Wii U? :dynia:

Opublikowano

@Figaro: Zapowiedziano wersję na WiiU?

Nie. Czemu?

Co do okładki, Bethesda znana była jako wydawca z tego, że potrafili dać (tzn pozwolić) bardziej ciekawą okładkę. Evil Within, Wolfenstein, Dishonored, nawet F4 miał spoko okładkę. Szkoda. 

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Next gena mam już jakoś od maja 2015 :)

Dooma ogram oczywiście na PC, tak jak robiłem to z każdą odsłoną. No chyba że do tego czasu serio kupię PS4. Cuś wątpię.

PS. Bawi mnie jak każdego zawsze ciekawi co i na czym ogram oraz co ostatnio kupiłem. Jestem taki sławny :)

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

DOOM3 przeszedłem z wypiekami na ryju cztery razy. Taka forma rozgrywki jaką zaserwowało iD wtedy bardzo mi pasowała. Sieczka z czwórki też będzie miła. Ta seria nigdy nie zawodziła, niezależnie z jakiego deweloperskiego piekła wychodziły jej poszczególne odsłony.

Opublikowano

Na Gamespot podano cenę za tą kolekcjonerkę na poziomie 120$ = czyli u nas dobre 500 zł.

Opublikowano

Ale będzie grane :banderas: Pięknie się zaczyna rok na obu konsolach :banderas:

Opublikowano

Już czuję te fragi w multi na Tobie haven. :obama: