Skocz do zawartości

Doom

Kre3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Co Wam się w tej okładce nie podoba? dali napis DOOM na pół okładki, żeby przykuć uwagę, a żeby nie było monotonnie to dali generycznego space marine z shotgunem w tle. Normalna typowo amerykańska okładka gier dla mas w której nie ma nic złego  :facepalmz:

No ale to DOOM, świętość i kult, więc od razu powinni olać aktualne tredny by przyciągnąc jak najwięcej ludu, tylko trzasnąć ultra retro oldschool graficzke, żeby fani oryginału sprzed 20 lat mieli mokro w majtach 

Lepsza okładka DOOM niż DOOM 3.

Doom-3-Greek-Front-Cover-36853.jpg

Edytowane przez Lord Astmer
Opublikowano

Figaro, nie sraj tak, bo ty jak ograsz w 2020, to może będzie już edycja z jakąś super, ultra okładką.

Nie, ogram day one. 

i ograsz na Wii U? :dynia:

Opublikowano (edytowane)

@Figaro: Zapowiedziano wersję na WiiU?

Nie. Czemu?

Co do okładki, Bethesda znana była jako wydawca z tego, że potrafili dać (tzn pozwolić) bardziej ciekawą okładkę. Evil Within, Wolfenstein, Dishonored, nawet F4 miał spoko okładkę. Szkoda. 

Edytowane przez Figaro
Opublikowano (edytowane)

Next gena mam już jakoś od maja 2015 :)

Dooma ogram oczywiście na PC, tak jak robiłem to z każdą odsłoną. No chyba że do tego czasu serio kupię PS4. Cuś wątpię.

PS. Bawi mnie jak każdego zawsze ciekawi co i na czym ogram oraz co ostatnio kupiłem. Jestem taki sławny :)

Edytowane przez Figaro
Opublikowano

DOOM3 przeszedłem z wypiekami na ryju cztery razy. Taka forma rozgrywki jaką zaserwowało iD wtedy bardzo mi pasowała. Sieczka z czwórki też będzie miła. Ta seria nigdy nie zawodziła, niezależnie z jakiego deweloperskiego piekła wychodziły jej poszczególne odsłony.

• Plusik 2