Siara_iwj 4 138 Opublikowano 4 lutego 2016 Opublikowano 4 lutego 2016 Klasyczny pinky albo cacodemon też byłby fajny. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 4 lutego 2016 Opublikowano 4 lutego 2016 czy są jakieś próbki soundtracka w sieci? Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 4 lutego 2016 Opublikowano 4 lutego 2016 Najlepiej jego Vine. Do tego ja wcześniej wrzucałem jeden jego kawałek Figaro też. Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 4 lutego 2016 Opublikowano 4 lutego 2016 Moze ktos usunie w koncu czworke z tematu? Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 Szczerze to to jest chyba jedyny element tego projektu który mi nie pasuje. Po co rebootować serię, która ani nie miała fabuły ani bohatera..? Tylko dlatego, że rebooty są modne..? E tam... Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 Szczerze to to jest chyba jedyny element tego projektu który mi nie pasuje. Po co rebootować serię, która ani nie miała fabuły ani bohatera..? Tylko dlatego, że rebooty są modne..? E tam... przed chwila ci dałem siara plusa za miłe słowa o doom 3, a teraz piszesz ze nie było fabuły ;/ No była prosta bo prosta, ale fajnie było czytac te wszytskie maile i logi, dlatego tez przeszedłem chyba 3 razy doom 3. Licze ze w kampanii ponownie bedzie klimat a nie pokojo z potworami za pokojem. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 Przede wszystkim nikt w Doomie nie szuka jakiejś głębokiej fabuły to nie Bioshock. Po prostu skończyła się moda na numerki i jestem w stanie to zrozumieć. Imo masa tych gier nie ma specjalnie połączenia z poprzeniczkami. Jest to też uświadomienie graczy że zmieniono dużo w gameplayu (np Tomb Raidery, DMC) To jest nowy Doom. Trójka i Quake 4 reprezentowały jeszcze podejście żeby zrobić koniecznie następców, wiele lat po kultowych poprzedniczkach, bo każdy na to czekał. Dla mnie to jest zwykłe psychologiczne zagranie. Swoją drogą bardzo dobrze że prawdziwy Doom4 nie wypalił Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 Szczerze to to jest chyba jedyny element tego projektu który mi nie pasuje. Po co rebootować serię, która ani nie miała fabuły ani bohatera..? Tylko dlatego, że rebooty są modne..? E tam... przed chwila ci dałem siara plusa za miłe słowa o doom 3, a teraz piszesz ze nie było fabuły ;/ No była prosta bo prosta, ale fajnie było czytac te wszytskie maile i logi, dlatego tez przeszedłem chyba 3 razy doom 3. Licze ze w kampanii ponownie bedzie klimat a nie pokojo z potworami za pokojem. Wspomniany plus był dla mnie wielkim zaskoczeniem. Ok, przyznaję, że trójki nie traktowałem jako kolejnej części tylko remake jedynki. Ale to też nie tłumaczy czemu musi być reboot, a nie kontynuacja, tylko bardziej nastawiona na siekę. I tak nie da się wymyślić nic innego jak: "UAC robiło eksperymenty (to oni, ŹLI) i otworzyli bramy piekieł, ale akurat był w okolicy randomowy marine (to ty, DOBRY) i... ...a nieważne, STRZELAJ..!!!" Cytuj
okens 541 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 Tyle tam pokazal co kot naplakal. Ale przynajmniej wiemy, ze okladka jednak bedzie s(pipi)a -__- Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 Okładka Kozak a co do gry czekam jak na rzadną inną, serię Kocham od podstaw tak samo jak szacunkek dla ID Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 Ależ ta gra słabo wyszła u Conana. W ogóle po raz pierwszy widzę, że dali tam WAYPOINT. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 Ależ ta gra słabo wyszła u Conana. W ogóle po raz pierwszy widzę, że dali tam WAYPOINT. No a czego się spodziewałeś w New Order było inaczej ? Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 No i co z tego, New Order to była inna gra od innego developera. Żaden gameplay tego nie pokazywał. Poza tym myślałem, że mogliśmy iść gdzie chcemy i sami odkrywać. anyway I mój ulubiony: Ale nie, dostaliśmy to: 2 Cytuj
teddy 6 861 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 To sobie wydrukuj inną i nalep na pudełko, a w miejsce gdzie widać waypoint przyklej pasek taśmy izolacyjnej Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 To tylko amerykańska okładka. Wierzę. Cytuj
Kogut 308 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 Ale płaczecie jak małe dzieci w sumie to figaro. Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 A chu.j z tą okładką. Jaram się jak sprzęgło w Golfie Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 Kupcie sobie wersje cyfrowa i bedzie po problemie. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 Ja pewnie cyfroweczke wezmę jak większość gier na xone, będzie grane Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 ale serio z tą okładką to przegięli, po linii najmniejszego oporu... mogliby dorzucić jakiegoś demona czy coś albo jeśli tak bardzo stawiają na te efektowne finishery to mogliby jednego z nich wrzucić na okładkę. Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 To też byłaby fajna okładka Dooma Tutaj okładka, którą zasugerował Mazzeo: Od razu lepiej. Ja wiem, że to okładka i nic więcej. Boli mnie to trochę bardziej niż zwykle bo DOOM to świetny, potencjalny kandydat do fajnych okładek. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi