Skocz do zawartości

Doom

Kre3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

hahahaha, kłótnia o okładkę....co za czasy. Czy tutaj są już tylko sami tutaj artyści?Jak dla mnie to gra nawet nie musi mieć okładki wystarcza aby wymiatała. A jeśli komuś aż tak przeszkadza oryginalna okładka to niech sam sobie w photoshopie nasmaruje i wydrukuje.

Edytowane przez Salwador
Opublikowano

nie, a cos zlego jak ma brzydka, ma to jakies znaczenie ? trzymasz gierki tak aby kazdy widzial ich okladki czy jak ?

Nie ma to za dużego znaczenia, ale lubie jak gierki wideo mają ładne okładki, tyle.  :dunno:

Opublikowano

Nie, pisze że nie podoba mi się okładka i chciałbym ładniejszą. No ale Pan bizon musi mieć  bóle o to że ktoś sobie ponarzeka.

:dunno:  :pipi:  :chicken:  :gayos:  :notsure:  :kaz:  :obama:  :klapek:

Nie no narzekaj sobie na takie bzdury, narzekaj...

Opublikowano (edytowane)

Okładka może być. Zresztą, jak by nie była to i tak biorę na premierę. Dla mnie może być same logo gry. Doom 3 też miał w podobnym stylu.

1112-doom-3.jpg

Aż nawet sobie odświeżę prawilnie na klasycznym Xboxie. Do tego jeszcze mam na płycie dwa pierwsze Doomy. Kupiłem trzy lata temu limitowaną edycję. 

Edytowane przez Nemesis
Opublikowano

A propos tej okładki , faktycznie jest sztampowa ale mi mimo to bardzo się podoba ;) No klisza kompozycyjna eksploatowana do wyrzygania, ale marines ma tu tak fajna zbroję, hełm i w(pipi) ogólnego, ze wybaczam te sztampę. No i to DOOM na wysokości klaty idealne, jak wiśnia na torcie.

Opublikowano

Tak w ogóle jak ktoś ma Doom BFG i chce pograć w Dooma 1-3 w multi na PS3 to walcie śmiało.

To w BFG te dwa pierwsze Doomy mają sprawne multi?

A te edycja jest kompatybilna na One?

Gość suteq
Opublikowano

Tyle razy było mówione, żeby wrzucać źródło, bo tak to i ja sobie mogę napisać.