nobody 3 504 Opublikowano 3 marca 2016 Opublikowano 3 marca 2016 zayebista. różnica jak między: 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 3 marca 2016 Opublikowano 3 marca 2016 I taka powinna być od początku. Cytuj
mausenberg 76 Opublikowano 4 marca 2016 Opublikowano 4 marca 2016 (edytowane) Baliby się ryzykować. Obecna tendencja okładkowa czyli chłopek z giwerą centralnie/ symetrycznie na pierwszym planie nudna jest już do wyrzygania ale pewnie według obliczeń smutnych panów z excelem to się nadal opłaca. Oczywiście wszystko dzięki CoDowi. a nie, przepraszam - Ghost odstaje od tej maniery, jakim cudem?? Sorry za oftop. Edytowane 4 marca 2016 przez mausenberg Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 4 marca 2016 Opublikowano 4 marca 2016 (edytowane) Nie zapatrywałbym się tylko w gry ale też filmy, ogólnie mainstream. Ja tam myślę że można byłoby je.bnąć jeszcze lepszą okładkę stylizowaną na jedynce. Edytowane 4 marca 2016 przez Dr.Czekolada Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 marca 2016 Opublikowano 4 marca 2016 Odwrócicie sobie i po problemie, możecie przestać płakać. Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 4 marca 2016 Opublikowano 4 marca 2016 Ta czarna zarąbista. Kojarzy mi się z gamingiem sprzed 15 lat. Ale i tak mam wy(pipi)ane, bo grę zakupię u Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 5 marca 2016 Opublikowano 5 marca 2016 Dzisiaj odpalam klasycznego Xboxa i zapuszczam drugiego Dooma. Okładka B po prostu niszczy. Do tego jeszcze zamówiłem sobie wczoraj dodatek do Dooma 3 - Ressurection of Evil. A za dwa lata Bethesda wskrzesi Quake. Cytuj
mausenberg 76 Opublikowano 5 marca 2016 Opublikowano 5 marca 2016 .Do tego jeszcze zamówiłem sobie wczoraj dodatek do Dooma 3 - Ressurection of Evil. Co jakiś czas odpalam to cudo na PCcie. Zabawne, że ten dodatek jest lepszy od samej podstawki, szatanem i zuem wręcz zionie z tej gry. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 5 marca 2016 Opublikowano 5 marca 2016 A za dwa lata Bethesda wskrzesi Quake. Oby Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 5 marca 2016 Opublikowano 5 marca 2016 Mam lepszy pomysł. Niech odpoczną od wskrzeszania starych serii, a zaczną z nowym IP. Quake czy Doom były świetne i popularne, bo były również świeże. Nie można ciągle jechać na nostalgii. Zacznijcie tworzyć nowe rzeczy! 1 1 Cytuj
TrueGrand 14 Opublikowano 5 marca 2016 Opublikowano 5 marca 2016 Pośród tej całej papki jaka nam serwują developerzy w FPSach taki Doom sprawia że nie sprzedam konsoli. Ja już dziękuję za ich nowe pomysły aka drony, auto helikoptery, lasery/czujniki ruchu. W końcu Old schoolowa gra cholernie skillowa. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 5 marca 2016 Opublikowano 5 marca 2016 zayebista. różnica jak między: Zmienili okładkę, bo marketingowcy im powiedzieli, że będzie lepiej przemawiać do niedzielnych graczy lub osób w ogóle nie zaznajomionych z serią (chodzi o też o osoby kupujące gry po pudełkach, a takich januszy jest wielu ) Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 5 marca 2016 Opublikowano 5 marca 2016 zayebista. różnica jak między: Zmienili okładkę, bo marketingowcy im powiedzieli, że będzie lepiej przemawiać do niedzielnych graczy lub osób w ogóle nie zaznajomionych z serią (chodzi o też o osoby kupujące gry po pudełkach, a takich januszy jest wielu ) I mieli rację. Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 5 marca 2016 Opublikowano 5 marca 2016 Tak tylko, że pierwsza wersja okładki z Bioshocka Infinite idealnie oddaje, czym ta gra jest. Jakby gra miała tą druga wersje, to byłoby zwyczajnie nie fair. 1 Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 5 marca 2016 Opublikowano 5 marca 2016 Zmienili okładkę, bo marketingowcy im powiedzieli, że będzie lepiej przemawiać do niedzielnych graczy lub osób w ogóle nie zaznajomionych z serią (chodzi o też o osoby kupujące gry po pudełkach, a takich januszy jest wielu ) >2016 >wciąż z tego śmieszkuję: Nareszcie zrozumiałem fenomen wyboru okładki BioShock: Infinite. Ona jest taka... uniwersalna! 8) 1 Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 6 marca 2016 Opublikowano 6 marca 2016 Dobra, wytłumaczcie mi, o co chodzi z tym Quakiem? Czy oni coś mówili o wskrzeszeniu? Bo teraz oglądam E3 Bethesdy 49:40 Są pokazane tytuły, które są teraz ważne dla Bethesdy, albo które niebawem wychodzą/niedawno wyszły. Więc co tam robi Quake? Czy chodzi o Quake Live? Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 6 marca 2016 Opublikowano 6 marca 2016 Bawią się w community platformę dla swojej franszczyzny. Masz obecnie Quake Live i Quake Arena Arcade na X360. Na papierze brzmi fajnie ale w praktyce ta strona jest strasznie biedna. Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 6 marca 2016 Opublikowano 6 marca 2016 Skoro mają E3 w tym roku, to coś muszą na nim pokazać. Nowa gra Tango, nowy Wolf, Dishonored 2... DLC do Fallouta praktycznie już powychodzą w czerwcu. Na Elder Scroll za wcześnie. Może faktycznie ktoś robi tego Quake. Tylko kto. Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 7 marca 2016 Opublikowano 7 marca 2016 (edytowane) Okładka numer 2 wygrała. Edytowane 7 marca 2016 przez Figaro 2 Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 7 marca 2016 Opublikowano 7 marca 2016 Okładka numer 2 wygrała. I dobrze całkiem klasyczna choć 1 przypomina mi okładkę ultimy Black Gate .. Czerń prawie idealna. Czyli to samo co z Bioschokiem folia out i okładka flip:) Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 9 marca 2016 Opublikowano 9 marca 2016 Pięknie wizualnie i muzycznie, cudownie, to będzie chyba pierwsza taka gra od dawna w którą chętnie pogram online <3 Tylko ten komentator strasznie słaby, wolałbym coś w stylu unreala/quake live Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 9 marca 2016 Opublikowano 9 marca 2016 Będą inni komentatorzy do zakupienia w paczkach dlc tak bardzo community friendly xd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi