Skocz do zawartości

Doom

Kre3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

orgazm dla moich oczu...........................ps: nie wiem czy było ale zamknięte beta startuje 31 marca - 3 kwietnia.

Edytowane przez Salwador
Opublikowano

Czekałem na takie multi. Wiem też że większość lamusów przestanie grać po tygodniu bo za trudno ale mam nadzieje że nie spyerdolą tego

Opublikowano

Wiem też że większość lamusów przestanie grać po tygodniu bo za trudno ale mam nadzieje że nie spyerdolą tego

I o to chodzi. Dzieci CoD wrócą spłakani do swoich killstreak-ów.

Opublikowano

Może teraz zrozumieją mnie co niektórzy jak pisałem tu jakiś czas temu, że ja tą grę mam w preorderze od kilku miesięcy właśnie TYLKO dla trybu multi. To będzie piękny powrót do korzeni Q3A.

Opublikowano

No trochę te pancerze są "halowe", ale co z tego, wyglądają fajnie. Dobrze kontrastuje z nimi krwawa plama jaka czasem zostaje z ludka. Jasne, fajnie by było gdyby armor był wyjęty żywcem 1:1 z klasycznego Dooma czyli krótki rękawek tak żeby było widać bica, no ale wiecie, nie można mieć wszystkiego :] żeby to multi na prawe było dorbe, muszę wyleczyć się z Halo xD

Opublikowano (edytowane)

Na szczęście mamy to w chuyu :banderas:

Poczekam do jutra,żeby dać plusa. Dziś już wszystkie rozdysponowałem :)

A tak swoją drogą...jakie sztosisko nadchodzi! :fsg:

Edytowane przez Czezare
Gość kufir
Opublikowano

Wygląda na to że wraca stara dobra rozgrywka multi jak za czasów Q3 :) Tylko te skiny postaci takie malo klimatyczne :/