Czezare 1 448 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Potwierdzam, ze kod do bety jest identyczny jak ten z alfy. Gdyby był inny to bym Wam udostępnił, a tak... Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 (edytowane) Jak sie rejestrowałem do alphy i grałem w nią to dostanę tez kod do bety? Czy od nowa musze sie rejestrować ? Edytowane 30 Marca 2016 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Jak sie rejestrowałem do alphy i grałem w nią to dostanę tez kod do bety? Czy od nowa musze sie rejestrować ? Nic nie musisz. Ja dostalem ponowienie zaproszenia do bety na maila dzisiaj. Jak juz wspomnialem kod jest identyczny z alfą. Po alfie usunalem plik z konsoli, a dzisiaj ponownie go zassalem. Roznica byla taka, ze wczesniej kafelek do pobrania mial nazwe Alpha Doom, a teraz zmienil sie na Beta Doom... Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Oglądałem gameplay z multi i miało być "fast paced" a jest mniej więcej tempo call of duty co w połączeniu z brakiem jakiegoś bardziej zaawansowanego movementu lekko mówiąc nie napawa optymizmem. Meh, mam nadzieję na klimatyczny single. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 (edytowane) Jak sie rejestrowałem do alphy i grałem w nią to dostanę tez kod do bety? Czy od nowa musze sie rejestrować ?Nic nie musisz. Ja dostalem ponowienie zaproszenia do bety na maila dzisiaj. Jak juz wspomnialem kod jest identyczny z alfą. Po alfie usunalem plik z konsoli, a dzisiaj ponownie go zassalem. Roznica byla taka, ze wczesniej kafelek do pobrania mial nazwe Alpha Doom, a teraz zmienil sie na Beta Doom... Probowalem wpisać ten sam kod i nie działa xD no nic pozostaje mi czekanie na maila Edytowane 30 Marca 2016 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Oglądałem gameplay z multi i miało być "fast paced" a jest mniej więcej tempo call of duty co w połączeniu z brakiem jakiegoś bardziej zaawansowanego movementu lekko mówiąc nie napawa optymizmem. Meh, mam nadzieję na klimatyczny single. Życie odnavia się automatycznie czy zbierasz apteczki? Czuć v tym Quake czy UT? Tarcza? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Jak sie rejestrowałem do alphy i grałem w nią to dostanę tez kod do bety? Czy od nowa musze sie rejestrować ?Nic nie musisz. Ja dostalem ponowienie zaproszenia do bety na maila dzisiaj. Jak juz wspomnialem kod jest identyczny z alfą. Po alfie usunalem plik z konsoli, a dzisiaj ponownie go zassalem. Roznica byla taka, ze wczesniej kafelek do pobrania mial nazwe Alpha Doom, a teraz zmienil sie na Beta Doom... Probowalem wpisać ten sam kod i nie działa xD no nic pozostaje mi czekanie na maila Jesli po alfie calkowicie usunales plik, nawet z kolejki pobierania w segmencie "Gry i aplikacje" to nie masz innego wyjscia... Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 (edytowane) Oglądałem gameplay z multi i miało być "fast paced" a jest mniej więcej tempo call of duty co w połączeniu z brakiem jakiegoś bardziej zaawansowanego movementu lekko mówiąc nie napawa optymizmem. Meh, mam nadzieję na klimatyczny single. Życie odnavia się automatycznie czy zbierasz apteczki? Czuć v tym Quake czy UT? Tarcza? Życie się nie odnawia więc zbierasz apteczki lub pancerz niczym w klascznym doomie. Nie ma także sprintu, przeładowywania broni ani Cod-wego celwana. Co do tych którzy grali w Alfe i chcą betę to wystarczy odpalić tą alfe i wskoczy wam UPDATE. Edytowane 30 Marca 2016 przez Salwador Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 (edytowane) Oglądałem gameplay z multi i miało być "fast paced" a jest mniej więcej tempo call of duty co w połączeniu z brakiem jakiegoś bardziej zaawansowanego movementu lekko mówiąc nie napawa optymizmem. Meh, mam nadzieję na klimatyczny single. Życie odnavia się automatycznie czy zbierasz apteczki? Czuć v tym Quake czy UT? Tarcza? Apteczki i pancerz są ale to zdecydowanie nie wygląda jak UT czy Quake Edytowane 30 Marca 2016 przez UberAdi Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Fakt movement do takiego Unreala czy Quake nawet się nie zbliża ale gdzie leży siła tego tytułu, to w prostocie. Nie ma kampienia, nie ma iron sight gdzie skupiamy się na jednym punkcie i zwalniamy z tempem, ciągle musimy mieć oczy dookoła głowy (gdzie mam nadzieje fov będzie do ustawienia w przeciwnym wypadku będę bardzo zły) i mamy szansę się obronić kiedy ktoś nas atakuje z tyłu (albo i nie bo zapanuje naraz taki chaos ). Ta gra nie będzie totalnym oldschoolem na to nawet nie było co się nastawiać, ale wciąż sięga po garść pomysłów ze starych sprawdzonych arenowych shooterków. Z takim nastawieniem chcę zagrać w betę i dać ID szansę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 (edytowane) Jak sie rejestrowałem do alphy i grałem w nią to dostanę tez kod do bety? Czy od nowa musze sie rejestrować ?Nic nie musisz. Ja dostalem ponowienie zaproszenia do bety na maila dzisiaj. Jak juz wspomnialem kod jest identyczny z alfą. Po alfie usunalem plik z konsoli, a dzisiaj ponownie go zassalem. Roznica byla taka, ze wczesniej kafelek do pobrania mial nazwe Alpha Doom, a teraz zmienil sie na Beta Doom...Probowalem wpisać ten sam kod i nie działa xD no nic pozostaje mi czekanie na maila Jesli po alfie calkowicie usunales plik, nawet z kolejki pobierania w segmencie "Gry i aplikacje" to nie masz innego wyjscia... Wejdź w 'do instalacji' i stamtąd pobierz betę. Jeżeli ją usunąłeś z tej listy(gdy widniała jeszcze jako alfa), to kombinacja LT + RT + X przywróci zakryte kafelki. Moja beta już się pobiera. Edytowane 31 Marca 2016 przez Hum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Wczoraj wieczorem tak zrobiłem ale będzie testowanie Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 No to panowie gramy coś na weekendzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 jesli ktos ma zbedny pass do wersji na ps4 to bylbym baaardzo wdzieczny Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 (edytowane) Wiadomo coś w ogóle czy można swoich ziomków zaprosić, czy to będzie jak z alfą i gramy tylko z randomami ? edit: mmm aaahhh https://youtu.be/KSZ4tSoumNk Edytowane 31 Marca 2016 przez Dr.Czekolada 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=EXiTMiSJ5-E Ale będzie grane Edytowane 31 Marca 2016 przez Timmy Cytuj Odnośnik do komentarza
Spaulding 61 Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 ja (pipi)e ale ta gra będzie dobra . O której naszego czasu startuje beta? Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Ktoś coś pisał, że o 4 nad ranem jutro. Ja akurat robotę kończę o 7 to od razu ładuje się na serwery zwiastun z MOCĄ! Takiego DOOMa wyczekiwałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 (edytowane) o 4 nad ranem udanej gry Edytowane 31 Marca 2016 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Wiadomo coś w ogóle czy można swoich ziomków zaprosić, czy to będzie jak z alfą i gramy tylko z randomami ? edit: mmm aaahhh https://youtu.be/KSZ4tSoumNk Co do zwiastunu to mój mózg rozj.......any.... A jeśli chodzi o party to jeszcze nic nie wiadomo ale...o tym to się już przekonamy za niecałą dobę! Cytuj Odnośnik do komentarza
Spaulding 61 Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 @up W menu widać, że będą 6-osobowe grupy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 No tak jest napisane na ich stronie, po 6 osob w dwoch trybach na dwoch mapach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 (edytowane) PIerwsze osoby w USA zagrają za niecałą godzinę (od 19:00 naszego czasu). Czekam na streamy (lol, mam hype na oglądanie streamów, co ta gra ze mną robi...) EDIT: Dla niektórych - POLSKA zaczyna o 04:00 rano Edytowane 31 Marca 2016 przez Sobies Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 https://www.youtube.com/watch?v=EXiTMiSJ5-E Ale będzie grane Mają rozmach sku.wysyny! Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 (edytowane) Skoro ID jest takie fajne i takie dobre, daje nam niby takie wielkie potężne narzędzie jakim jest snapmap i chce być takie community milusie mam również nadzieje że pomyślą o customizacji własnych meczów, czegoś na wzór mutatorów z szybszym poruszaniem się, jeden strzał zabija itd. Edytowane 31 Marca 2016 przez Dr.Czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi