mausenberg 76 Opublikowano 31 marca 2016 Opublikowano 31 marca 2016 Ten cinematic rozpierdala mózg. Dizajn zbroi marinsa to maksimum wy(pipi)u, coś pięknego. Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 31 marca 2016 Opublikowano 31 marca 2016 Skoro ID jest takie fajne i takie dobre, daje nam niby takie wielkie potężne narzędzie jakim jest snapmap i chce być takie community milusie mam również nadzieje że pomyślą o customizacji własnych meczów, czegoś na wzór mutatorów z szybszym poruszaniem się, jeden strzał zabija itd. Obawiam się, że takie rzeczy to już raczej wyłącznie na PC. Choć chciałbym się mylić. Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 31 marca 2016 Opublikowano 31 marca 2016 (edytowane) Podepnę się jako żebrak, jeżeli ktoś ma do oddania kod na XOne to chętnie przygarnę Edytowane 31 marca 2016 przez chmurqab Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 31 marca 2016 Opublikowano 31 marca 2016 pierwszy byłem z kodem, więc ja nadal jestem chętny Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 31 marca 2016 Opublikowano 31 marca 2016 Ten cinematic rozpierdala mózg. Dizajn zbroi marinsa to maksimum wy(pipi)u, coś pięknego. jezu przecież te świecące jak psu jajca armory wyglądają jak żywcem wyciągnięte z Halo zero własnego stylu i charakterystycznego, "brudnego" dizajnu starych armorów 4 Cytuj
da$io 110 Opublikowano 31 marca 2016 Opublikowano 31 marca 2016 Doom był pierwszy, żadne tam Halo,więc nie wiem kto od kogo... Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 31 marca 2016 Opublikowano 31 marca 2016 Te w grze i owszem ale ten w CGI bardziej porównałbym do stroju gracza footbolowego aniżeli zbroi z Halo. Nawet sposób poruszania się, taki lekko ociężały koksiarz tylko zamiast murawy widzę opustoszałą bazę na marsie xd Szkoda, że właśnie w grze tak nie wygląda ale pewnie wtedy ludzie by marudzili, że dostaliśmy zielonego space marine z WH40K. 1 Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 31 marca 2016 Opublikowano 31 marca 2016 powinni marudzić że nie dostali customizacja kolorów jest okej (poza różowym) Cytuj
Pupcio 18 430 Opublikowano 31 marca 2016 Opublikowano 31 marca 2016 Patrząc na customizacje myśle że będzie do odblokowania klasyczny pancerz, oby nie przez portfel Cytuj
mausenberg 76 Opublikowano 31 marca 2016 Opublikowano 31 marca 2016 (edytowane) Ten cinematic rozpierdala mózg. Dizajn zbroi marinsa to maksimum wy(pipi)u, coś pięknego. jezu przecież te świecące jak psu jajca armory wyglądają jak żywcem wyciągnięte z Halo zero własnego stylu i charakterystycznego, "brudnego" dizajnu starych armorów Ale co ty mi tu ze zbrojami z Halo? Ja pisze o tej z cinematica, która jest na wzór klasycznej, brudna, obszarpana itd itp... no szkoda, że nie ma takich defaultowo w multi ale te "jak psu jajca" tez nie są złe. Edytowane 31 marca 2016 przez mausenberg Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 31 marca 2016 Opublikowano 31 marca 2016 ale te "jak psu jajca" tez nie są złe. Som. o/ Patrząc na customizacje myśle że będzie do odblokowania klasyczny pancerz, oby nie przez portfel ciekawe w jakiej cenie będzie dlc pozwalające widzieć wszystkich graczy w klasycznym armorze Cytuj
mausenberg 76 Opublikowano 31 marca 2016 Opublikowano 31 marca 2016 Nie som. Może dlatego, że lubię te z Halo. Plastik ale w konwencji się mieści. Miało nie być płatnych dupereli przy okazji tego Dooma. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 31 marca 2016 Opublikowano 31 marca 2016 Coś ruszyło bo można grę odpalić ale jeszcze serwery dedykowane offline. Dla wszystkich z pękniętymi dupami, bo postacie świecą jak psu jajca - Customizacja (chociaż to tylko beta i nie dali wszystkiego popróbować) pozwala stworzyć coś co mniej przypomina lakierowane power rangers a bardziej gearsy, mamy suwak z rdzą, zniszczeniem zbroi, wybór czy chcemy pancerz metaliczny, matowy etc. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Ktoś już gra? Ja za 50 min sprawdzę jak robotę skończę Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Ok, właśnie skończyłem sesyjke na 10 levelu i opiszę krótkie wrażenia. Niestety Quake to nie jest, zdecydowanie bliżej settingiem mu do Unreala (prędkość rozgrywki, dwa tryby strzału) choć shardy i inne pierdoły występują na mapach. Dwie małe mapki mają fajną konstrukcję i dwa tryby dają grywalność. Modyfikacja postaci też fajnie pomyślana tak samo jak dopalaczy. Bronie to najlepszy punkt tej bety, świetny balans, sporo armat do wyboru. Grafika dobra a framerate stały (coś za coš), nie opadnie Wam szczęka. Muzyki podczas walk brak ubolewając nad tym musiałem odpalić spotify i ost z quake i unreala (wtedy to się czasy przypomniały). Lektor PL to chyba od programów przyrodniczych, tragedia i lata świetlne do głosu z UT (tęsknie za tym). Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Właśnie pooglądałem trochę streamy i mam do Ciebie pytanie: co sądzisz o tych perkach, które można wybierać? Co one dają? (koleś tak szybko między nimi wertował, że nic nie zdążyłem odczytać). Angielski głos w grze jest również drętwy... Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 (edytowane) Perków jest sporo, czasem nie zwracasz na nie uwagi i po prostu dobierasz do meczu. Są różne: przy odrodzeniu masz +5 do zbroi, +życia, przyspieszenie, oznaczenie wroga, który wcześniej Cię sfragował itd. Angielskiego jeszcze nie sprawdzałem ale PL to tragedia maksymalna, chyba nigdy w grach nie słyszałem takiej żenady. Po każdym meczu zostajemy nagradzania częściami do wyposażenia, broniami, kolorami,perkami itd Edytowane 1 kwietnia 2016 przez Wesker Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Ale nie są one jakoś znacząco "pomagające"? Ogólnie mi chodzi o to, że w mojej ocenie nie powinno być czegoś takiego w ogóle. Domyślam się jednak, że duża część graczy miałaby bóle pewnej części ciała. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Wlasnie zagralem sobie trzeci meczyk i jest Wyrzutnia rakiet nie jest taka silna jak by sie wydawalo i o wiele lepiej kosi mi sie ze snajpy ale najlepsza bron na bliski kontakt albo wykonczenie to oczywiscie dubeltowka 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 (edytowane) ZUŻYTY EH TY CEBULO jaka cebulo mój własny kod podarowałem koledze z forumka :[ teraz po prostu liczę na to, że jakoś uda mi się zagrać Edytowane 1 kwietnia 2016 przez Rayos Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Cebulo bo ja też czyham na kodzik! ; ] 1 Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 (edytowane) Grywalność znów przyciągneła mnie do bety, na tyle, że wbiłem 15 maksymalny level i jeszcze bardziej zgłebiłem się w samą rozgrywkę. Panowie jest dobrze, pomimo wielu zarzutów jakie opisałem wcześniej grywalność jest a to chyba najważniejsze. Edytowane 1 kwietnia 2016 przez Wesker Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi